Vărsător septembrie Horoscop 2022

Septembrie va fi serios în ceea ce privește viața personală. Iubirea inițială a Vărsătorilor a trecut, dar asta nu înseamnă că relația e fără rost. Chiar din contră. Doar relațiile care au trecut acest tip de test pot fi ferme și pe termen lung. Relaxează-te și nu te stresa.
Horoscop pentru septembrie 2022 Vărsător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Zile plăcute

Horoscop Leu Septembrie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 7, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai stresante zile în general: 1, 13, 14, 20, 21, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 3, 8, 9, 13, 17, 20, 21, 22, 23, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 2, 3, 13, 22, 23, 27, 28

Sănătate și familie

În această lună, cel mai important aspect este legat de situaţia financiară. Incă vă aflaţi într-o perioadă în care activitatea financiară este evidenţiată şi au loc o serie de evenimente în acest domeniu. Puteţi avea parte de câştiguri semnificative dacă veţi ştii să profitaţi de oportunităţile care apar iar concerarea voastra asupra sectorului financiar este destul de mare. Soarele, guvernatorul zodiei voastre, traverseaza casa finanţelor, un indicator pentru valorificarea personală şi venituri. Aspectul vă favorizează atâta timp cât este folosit în direcţiile potrivite, altfel poate duce la o afişare excesivă a unei situaţii care nu neapărat corespunde cu realitatea. Atenţie la cheltuieli! De asemenea, Mercur, planeta voastră financiară, se deplasează înainte toată luna și foarte rapid. Acest lucru indică un progres financiar, aplicarea unor idei legate de creşterea veniturilor sau analizarea oportunităţilor în acest sens. Deciziile financiare au impact puternic în această lună. Până în data de 6 septembrie, Mercur este in semnul vostru – un semnal pozitiv financiar. El aduce binefaceri și oportunităţi financiare și nu aveți nevoie să căutaţi modalităţi de a vă spori veniturile deoarece acestea apar de la sine. De asemenea, vă preocupa aspecte legate de îmbunătăţirea personală sau achiziţii. În data de 6 septembrie, el va intra în casa banilor, în propriul său semn, ceea ce indică faptul că va fi extrem de puternic şi va permite materializarea aspectelor menţionate anterior. Vă preocupă în mod special şi aspectele legate de sănătate și produse sau servicii legate de sănătate dar, de asemenea, acestea pot constitui şi o sursă de venit. Sunteţi extrem de decişi în ceea ce priveşte aspectele financiare şi găsiţi soluţii inteligente la problemele anterioare. După data de 22 septembrie, deoarece atât Mercur cât și Soarele vor părăsi sectorul financiar, obiectivele voastre financiare pe termen scurt ar trebui să fi fost atinse și vă puteți concentra asupra altor lucruri – educație, lectură, interesele intelectuale și distracțiile. Venus, planeta carierei voastre, se muta in casa a patra, a casei, familiei şi emoţiilor, în data de 9 septembrie. Acest lucru este asociat cu faptul ca aproape toate celelalte planete sunt şi ele sub orizont, de asemenea, şi indică faptul că acum misiunea voastră, cariera voastră, sunt casa și familia. Poate apărea dorinţa de a reamenaja sau de a cumpăra diverse obiecte de decor pentru casă. Socializarea acasă devine mult mai plăcută. Starea de sănătate este bună în această lună.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător martie Horoscop 2023

Situația pe plan personal se va redresa în martie. Te poți aștepta la energii pozitive. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *