Vărsător martie Horoscop 2023

Situația pe plan personal se va redresa în martie. Te poți aștepta la energii pozitive. Fiecare Vărsător va excela în comunicare, deci vei putea să cunoști pe cineva din sexul opus rapid și ușor. Este o abundență de parteneri, deci cei singuri nu vor fi plictisiți.
Horoscop pentru martie 2023 Vărsător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Vărsător: privire generală

Ești în forma ta tipică: plină de idei. Acoperi cu viziunea o arie problematică impresonată. Anticipezi, combini, rezolvi și îi inspiri pe cei din jur. Până pe 8-9 martie, gândirea ta inovativă se îndreaptă spre câmpul profesional. După data de 13, însă, depășești această arie și aproape că faci o mică revoluție. Iar asta privește atât familia ta cât și un cerc larg de prieteni și cunoștințe.
Ești într-o permanentă comunicare cu partenerul tău. Iar dacă nu ai un partener, vei comunica perfect cu cineva care ar putea să devină. Pe 25 trebuie să te concentrezi pentru un proiect nou. Sunt multe detalii de avut în vedere și de pus la punct.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Se produce un fel de explozie în viața acelor Vărsători care nu se află într-o relație stabilă. O scânteie declanșează o adevărată tornadă de întrebări. Este aceasta relația ideală? Există cu adevărat compatibilitate? Sau e doar o pasiune de moment? De văzut…
În relație, pe 10, 11 sau 12, apare o mică neînțelegere, puțină nervozitate. Este unul dintre acele momente în care viziunea voastră diferă, nimic mai mult. Doar că tu te afli într-o fază hiperactivă și nu ai răbdare să asculți. Și nervozitatea aceasta se mai repetă în jurul datei de 20. Iar soluția pentru a ajunge la o poziție comună va fi din nou foarte creativă din partea ta.
În partea a doua a lunii, capacitatea ta de comunicare se va reface total. Vei stabvili conexiuni profunde, cu beneficii practice și spirituale.

Zile plăcute

Horoscop Leu Martie 2023

  • Cele mai bune zile: 8, 9, 18, 19, 26, 27
  • Cele mai stresante zile: 6, 7, 13, 14, 20, 21
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 8, 9, 13, 14, 18, 19, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 18, 19, 20, 21, 26, 27

Sănătate și familie

Devotamentul față de ceilalți se extinde și în sectorul financiar în această lună. Aveţi talentul de a-i ajuta pe alţii să se valorifice sau să îşi sporească veniturile. Uneori acest aspect implică sprijin material; alteori este vorba de sfaturi sau alte tipuri de ajutor. Cu casa a 8-a foarte puternică până în data de 20 martie, aceasta este o perioadă bună pentru planificarea fiscală. Dacă sunteți la vârsta la care vă doriţi să achiziţionaţi o locuinţă, acest aspect favorizează începerea demersurilor în acest sens. Aceasta este, de asemenea, o lună bună pentru regimurile de detoxifiere de orice fel și pentru pierderea în greutate dacă vă doriţi acest lucru. De asemenea, este o perioadă foarte bună pentru a vă invetaria posesiunile și pentru a scăpa de lucrurile de care nu aveți nevoie sau pe care nu le utilizaţi. Există ceva foarte magic în legătură cu acest aspect. Vă simţiţi “mai ușori”, mai puțin împovăraţi, mai liberi. Bagajele în exces vă îngrămădesc atât la nivel mental, cât și spațiul fizic. Este o lună de prosperare prin “reducere” – prin eliminarea deșeurilor și a redundanței. Un copac altoit crește mai bine după aceea. În data de 20, casa a noua devine foarte puternică. Aceasta indică o abordare psihologică cu totul diferită față de viață. Sub influenţa acestui aspect, sunteţi mai fericiţi, mai destinşi. Există o doza mare de optimism, oportunitatea de a călători și de a vă extinde orizonturile. Este un aspect care favorizează studenţii şi studiile universitare. Aspectele legale tind să se rezolve în favoarea voastră. Planeta voastră financiară, Mercury, va fi în casa a 9-a din data de 6 martie. Acest lucru indică câștiguri mai mari. Străinii, companiile străine și investițiile străine par să vă favorizeze sau să funcţioneze în favoarea voastră. Aceste tipuri de persoane pot fi importante și în viața voastră financiară. Pluto se află în casa a 6-a a sănătăţii de mai mulți ani. În data de 17 martie se mută și Marte în această casă. Dacă au existat probleme medicale acestea vor deveni mai importante. Aspectul se poate referi şi la unele conflicte de la locul de muncă, situaţii tensionate, începerea unui nou proiect care vă solicită extrem de multă atenţie. Partea superioară a horoscopului este acum dominantă. Deci, este timpul să vă concentrați mai mult asupra carierei și a obiectivelor exterioare. Venus, planeta care vă guvernează cariera, va fi în casa a 9-a din data de 6, ceea ce indică un aspect bun atâta timp cât nu încercaţi să va impuneţi. Orizonturile se lărgesc, dar aceasta este o perioadă de pregătire, nu de acţiune. Sunteți optimist în ceea ce privește cariera. Sunt posibile călătorii de afaceri sau cursuri de perfecţionare.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător aprilie Horoscop 2023

Încearcă să profiți de această perioadă pozitivă. E important pentru Vărsător să organizeze eficient timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *