Vărsător mai Horoscop 2023

În mai, Vărsătorii vor avea parte de armonie în toate zonele. Totuși, e important să aveți grijă de familie. Unul din membri va avea probleme și va depinde de tine să îl ajuți. Trebuie să eviți judecarea, asta doar îl va speria pe cel nefericit.
Horoscop pentru mai 2023 Vărsător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Vărsător: CARIERĂ

Chiar dacă ai promisiunea că lucrurile vor merge bine pe plan profesional, nu trebuie să riști inutil. Da, este indicat să semnezi contracte noi și să începi noi proiecte, dar nu renunța complet la cele vechi. Riscul calculat, bazat pe un coeficient ridicat de încredere – aceasta este rețeta succesului. Și se pare că, dacă îți propui, vei reuși. Aceste avertismente sunt valabile în special pentru cei care au afacere proprie sau sunt liber profesioniști.
Dacă muncești într-o echipă, nu te baza foarte tare pe ceilalți. Ceea ce vrei să fie bine făcut, fă tu cu mâna ta ca să fii mai sigur. Oamenii în jur sunt preocupăți de zvonurile de schimbare, se tem și se preocupă mai mult de propria siguranță. Desigur, nu toți înțeleg așa cum înțelege Vărsătorul siguranța. Pentru Vărsător, a fi în siguranță înseamnă a avea tot timpul două-trei idei de rezervă.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În mai, dragostea nu este o prioritate pentru Vărsător. Luna aceasta, prin relații, Vărsătorul înțelege mai ales relații profesionale și reuniuni de afaceri. Este perfect, pentru că familia este în pace și echilibru iar relația de cuplu se alimentează din încredere și sprijin reciproc.
Dacă nu ești într-o relație, luna aceasta te vei concentra mai mult pe prietenie și pe cunoștințele cu influență. Ieșirile vor fi mai puțin zgomotoase ca în alte dăți. Vei întâlni oameni cu pasiuni comune, în cadrul unor cursuri sau în practicarea unor hobbyuri. Nu este exclus ca de aici să se lege o relație romantică, dar startul va fi lent, calm, sub control.

Zile plăcute

Horoscop Leu Mai 2023

  • Cele mai bune zile: 2, 3, 11, 12, 13, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 7, 8, 14, 15, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 3, 7, 8, 13, 17, 22, 26, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 9, 10, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 14, 15, 17, 26

Sănătate și familie

Acesta este un timp plin de evenimente. Au loc multe schimbări, dar cu succes. Pentru ca obiectivele voastre să fie atinse, aceste schimbări sunt necesare și vom vedea începutul acestui proces în această lună. Marte face aspecte dinamice cu Uranus între 14 și 18 mai. Evitați confruntările și încercaţi să vă ţineţi temperamentul sub control în acest moment. Oamenii tind să reacționeze exagerat sub acest aspect. Probabil nu este o idee atât de bună să călătoriţi în această perioadă. Dacă trebuie, încercați să vă programați excursia în afara acestor zile. Şi în relaţiile sentimentale trebuie să lasaţi lucrurile mai uşor. Încă mai sunteţi într-o perioada în care accentul se pune pe carieră și ar fi indicat să vă concentraţi asupra acestei zone. S-ar putea ca acestea să interferese cu viaţa de familie, insă aspectele domestice se rezolvă de la sine. Uranus va intra în casa a 10-a, a carierei, ceea ce este o mişcare majoră care pe parcursul următorilor ani va genera multe schimbări, fie în direcţia voastră în viaţă, fie in cadrul companiei la care munciţi. Unii dintre voi (în special cei născuți la începutul zodiei) s-ar putea să dorească mai multă libertate şi să îşi schimbe cariera. Acest aspect este favorabil şi pentru viaţa sentimentală. Acum devine proeminentă – importantă – un accent major în viața voastră. Aptitudinile voastre sociale sunt întotdeauna importante în carieră, dar acum chiar mai mult decât de obicei. Asigurați-vă că participați sau găzduiți cele mai potrivite întâlniri. Soțul/soția sau partenera(ul) de viaţă are de asemenea succes în această lună și vă ajută în carieră. El sau ea este în poziția de a face acest lucru. Acum, oportunităţile romantice pot avea loc în acelaşi timp cu evenimentele legate de cariera voastră. Sunteți atrasi de oameni care deţin puterea și se bucură de prestigiu (și vă întâlniți adesea cu astfel de persoane având oportunitatea de socializare). Sănătatea are nevoie de atenție până la data de 21 mai. Ca întotdeauna, asigurați-vă că beneficiaţi de destulă odihnă. Îmbunătățiți-vă starea de sănătate în modurile menționate în raportul anual. Câștigurile vor creşte în această lună. Planeta voastră financiară, Mercur, intră în mişcare directă. Până la data de 13 mai se află în casa a 9-a – casa expansiunii. Din data de 13 traversează mijlocul cerului și intră în a 10-a casă, a carierei, un aspect care arată adesea creșteri de salarii (oficiale sau neoficiale). Figurile autoritare din viața voastră vă susțin obiectivele financiare. Creşterea statutului vostru va duce, în mod natural, la mai mulți bani.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător martie Horoscop 2023

Situația pe plan personal se va redresa în martie. Te poți aștepta la energii pozitive. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *