Vărsător iulie Horoscop 2022

Conform astrelor, armonia în relații va persista în iulie. Acum e timpul pentru iubire. Legături noi și cele vechi vor fi în floare. Deci, Vărsătorii vor trebui să își consolideze încrederea reciprocă și să aibă parte de dragoste din nou. Datorită energiei debordande, te vei putea bucura de sportul pe care dorești să îl practici.
Horoscop pentru iulie 2022 Vărsător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Vărsător: CARIERĂ

Trebuie să fii gata de acțiune, pentru că, luna aceasta, ai multe oportunități. În principiu, sunt ocazii de a câștiga niște bani serioși. Asemenea ocazii nu se întorc prea curând. Termină repede ceea ce faci. Simplifică puțin structura pe care ai pornit și mai renunță la zorzoane. Trebuie să-ți faci timp pentru ceva cu care vei da lovitura.
Din păcate, marile oportunități înseamnă șanse mici de vacanță. Va trebui să te gândești bine cât și cui poți delega din treburile tale. În jurul tău nu pare să fie tocmai o mulțime activă și inspirată. Trebuie să te bazezi mai mult pe forțele proprii.
Dacă ești angajată, problema se pune cam la fel. Ți se poate oferi o nouă poziție în ierarhie. Sau ți se poate încredința un nou proiect, cu beneficiile aferente. Nu poți lăsa ocazia să-ți scape. Chiar dacă, pe moment, ți se pare că nu poți duce mai mult, apucă ceea ce ți se oferă. Pe parcurs te vei mai elibera de altele.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Din punct de vedere romantic, Vărsătorul va fi cel mai avantajat. În familie, vei avea de luat o decizie importantă. Ia-o în acord cu ceea ce îți dictează conștiința. Intuiția ta trebuie să fie farul călăuzitor. Așa va fi bine pentru toată lumea.
Dacă ești singură, te așteaptă lucruri interesante, chiar ciudate, la prima vedere. Dintr-odată, vei comunica perfect cu cineva care nu te interesa până acum. Asta se datorează schimbării de perspectivă din partea ta. Gândești mai clar, vezi mai limpede. Asemenea schimbare este posibilă și în cazul unor prieteni de care te-ai îndepărtat cândva.

Zile plăcute

Horoscop Leu Iulie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 5, 6, 14, 15, 22, 23, 24
  • Cele mai multe stresante zile: 1, 7, 8, 20, 21, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 5, 6, 7, 16, 25, 26, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 5, 6, 7, 8, 16, 25, 26

Sănătate și familie

Deşi în general luna iulie este o lună bună pentru Lei, în acest an, cele două eclipse pot semnala unele modificări care vă vor perturbaa ritmul normal de viaţă. Aceste situaţii nu sunt întotdeauna plăcute pe termen scurt, atunci când se întâmplă, dar pe termen lung, acestea se vor dovedi favorabile. Ambele eclipsele vă afectează puternic, astfel încât ar fi indicat să vă menajaţi în aceste perioade. Eclipsa de Soare din data de 13 iulie are loc in casa a 12-a, a spiritualității, a subconştientului şi a lucrurilor care nu sunt la suprafaţă. De asemenea poate avea impact asupra stării de sănătate, semnalând probleme pe care le-aţi ignorat. Această eclipsă poate aduce schimbări şi agitație în organizațiile caritabile, spirituale acolo unde este cazul. De asemenea, credinţele voastre pot fi contestate şi este necesar să vă repoziţionaţi. Traume sau temeri din trecut sunt scoase la suprafaţă. Nu sunt excluse visele de natura tulburătoare, dar acestea trebuie interpretate din punct de vedere psihologic. Poate cel mai important aspect este legat de faptul că această eclipsă (și va mai exista o alta luna viitoare) forțează o revizuire personală – o redefinire a ceea ce sunteţi, a conceptului de sine și imaginea pe care o proiectaţi în exterior. Este important acum pentru voi să vă definiţi pentru voi şi nu prin părerile şi aprecierile altora, deoarece acestea nu sunt cele mai exacte. În următoarele șase luni, imaginea voastră – ceea ce afişaţi în faţa altora – “look-ul” vostru, va fi total schimbat. Acest lucru este absolut natural, schimbările din interior, cele de profunzime, se vor reflecta în comporamentul faţă de ceilalţi. De asemenea, aceasta eclipsă îl afectează pe Pluto, cel care guvernează familia în cazul vostru, iar acest lucru semnifică faptul că în următoarele şase luni pot exista fie anumite probleme legate de părinţi sau de casa fizică. S-ar putea să fie nevoie să faceţi unele reparaţii. La nivel emoţional, aspectul semnifică necesitatea de a rezolva o problemă din trecut. Eclipsa de Lună din data de 27 iulie are, de asemenea, un efect puternic. Aceasta are loc în casa a 7-a a relaţiilor de căsătorie sau de partenriat şi acestea vor fi supuse unor teste. De multe ori există drame în viața acestor oameni care cauzează testarea. Lucruri din trecut pe care aţi ales să le ignoraţi reapar acum şi trebuie rezolvate. Relaţiile nefuncţionale pot suferi rupturi sau modificări drastice. În preajma eclipsei veţi afla cauzele sau problemele care trebuie rezolvate. Lucrurile însă vor evolua în timp. Şi Marte este afectat de această eclipsă, ceea ce indică că nu este înțelept să călătoriți în aceste zile. (În plus, Marte este retrograd întreaga lună, iar în acest sens va recomand să citiţi raportul Marte retrograd, disponibil gratuit, pe site.) O problemă legală (dacă sunteți implicat în așa ceva) poate să ia o întorsătură dramatică, într-un fel sau altul.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător martie Horoscop 2023

Situația pe plan personal se va redresa în martie. Te poți aștepta la energii pozitive. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *