Vărsător februarie Horoscop 2023

Vărsătorul ar trebui să fie atent la relații. Chiar dacă relațiile familiale vor fi cele care vor prospera. Poți profita și să adâncești acele legături. Pe de altă parte, lucrurile din relațiile romantice vor fi mai dificile, te poți aștepta la o lună fără pasiune în februarie. Acesta e motivul pentru care cei singuri nu vor prospera. Vremea lor va veni.
Horoscop pentru februarie 2023 Vărsător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pe 1 și 2 februarie, Vărsătorul este pus în fața alegerii. Poate să fie vorba de un nou partener dintre două sau mai multe variante. Dar poate să fie vorba despre direcția de urmat într-o relație deja existentă. Inutil să dai sfaturi unui Vărsător! Oricât de bine l-ai cunoaște, nu poți să bați cu gândul până unde bate el. Alege direcția în care vezi până departe. Pentru tine, important este să ai spațiu de dezvoltare înainte.
De pe 7 până pe 10, sunt zile de progres în toate privințele și de emoții pozitive. Nu respinge un sfat înțelept pe care ți-l dă cineva cu mai multă experiență de viață decât tine, pe 16-17. Va fi bine intenționat și gratuit. Ia, măcar, în considerare acest punct de vedere exterior. Pe 21 și 22 ești tensionată și predispusă la excese emoționale. Ține cont de asta și evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul sau cu prietenii. Altfel, vei face din țânțar armăsar.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Vărsător: CARIERĂ

Eficiența ta în activitatea profesională va depinde de conexiunea cu colegii pe 1 și 2 februarie. Întotdeauna depinde, dar în aceste zile va depinde chiar vital. Nu fi distantă, ascultă-i și pe ei. Ba mai mult, lasă puțin lucrul și mergi împreună cu ei în pauza de prânz. Ei te privesc cu fascinație – oferă-le această plăcere!
În jurul datei de 5, vei apărea cu una dintre ideile tale geniale care te situează înaintea timpului tău. Până pe 9 sau 10, va trebui s-o împachetezi frumos și pe înțeles și s-o expui. Vei da lovitura cu ea! Vei răspunde unor căutări disperate ale companiei.
Pe 13, 14 și 15 februarie, vei străluci. Toată lumea va fi ochii la tine iar tu te vei etala din plin și ți se vor recunoaște meritele deosebite. Poate chiar în bani… Pe 25, ai grijă din nou la emoții și la nervozitate. Nu ești singura care arcul întors la maxim. Dar ești singura care vede dincolo de un moment de tensiune trecătoare.

Zile plăcute

Horoscop Leu Februarie 2023

  • Cele mai bune zile: 9, 10, 19, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 6, 7, 14, 15, 21, 22
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 10, 14, 15, 16, 19, 20, 25, 26, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 14, 15, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 16, 21, 22, 25, 26

Sănătate și familie

Starea de aănătatea vă solicita încă atenția până la data de 18 februarie. Eclipsa solară din data de 15 februarie nu va ajuta lucrurile și va avea un efect puternic asupra voastră. Este indicat să fiţi pridenţi în acea perioadă. Petreceți mai mult timp liniștit acasă și evitați situațiile stresante. Această eclipsă are loc în casa a 7-a a a relaţiilor de cuplu şi parteneriatelor și va testa relația voaastră actuală (și partenerii). Situaţii reprimate sunt forțate să iasă la suprafață, astfel încât să vă ocupţi de ele şi să remediaţi aspecte din trecut pe care le-aţi ignorat atunci când au apărut. Adesea există evenimente dramatice în viața persoanei iubite care complică lucrurile. Încercaţi să fiți mai răbdători în aceste situaţii acum cu soţul/soţia sau partenerii voştri. Relațiile bune supraviețuiesc acestor lucruri, dar cele care au probleme sunt în pericol. Fiecare Eclipsă de Soare vă afectează la un nivel foarte personal, deoarece Soarele vă guvernează Horoscopul. Aceasta nu este diferită. Ea forțează necesitatea de a vă redefini pe voi înșivă, imaginea voastră și conceptul de sine. (În acest sens este o repetare a Eclipsei de Lună din ianuarie.) Evenimente noi – provocate de eclipsa din această lună – forțează această nouă reevaluare. În lunile următoare vă veți schimba garderoba, stilul și aspectul general (acesta este un proces care se va desfăşura pe parcursul a șase luni, continuă până în următorul set de eclipse). Eclipsa solare din casa a 7-a arată adesea o schimbare iminentă a stării civile. Cei singuri vor decide de multe ori să se căsătorească cu acest tip de aspect. Cuplurile căsătorite (în relații care nu mai funcţionează) adesea pot alege să se separe. Această eclipsă afectează şi alte două planete, Mercur și Jupiter. Impactul său asupra lui Mercur arată nevoia de schimbări financiare – de obicei, aceasta se datorează unor perturbări financiare sau a unei crize. Evenimentele eclipsei vă vor arăta de ce gândirea și strategia voastră financiară au fost nerealiste. Impactul asupra lui Jupiter afectează copiii sau relaţiile de iubire. Şi ei sunt obligați să se redefinească. Aceasta nu este o perioadă bună pentru speculații sau călătorii. Evitați aceste lucruri dacă puteți. Sănătatea și energia se îmbunătățesc după data de 18 februarie. Între timp, ocupaţi-vă de starea de sănătate în modurile menționate în raportul anual.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător aprilie Horoscop 2023

Încearcă să profiți de această perioadă pozitivă. E important pentru Vărsător să organizeze eficient timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *