Vărsător decembrie Horoscop 2022

Vărsătorii nu trebuie să se aștepte la evenimente pozitive în januarie. Chiar invers. Datorită influenței planetelor, această perioadă va fi mai dificilă, care înseamnă că ambiția ta va scădea. Mai ales când vine vorba de carieră. Lunile de iarnă pot fi utilizate pentru relaxare, educare sau pentru a face curat în casă. Vei fi foarte sănătos.
Horoscop pentru decembrie 2022 Vărsător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Vărsător: CARIERĂ

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Vărsător indică o primă parte a lunii în care va fi necesar să depui eforturi susținute la muncă. Acestea îți vor fi răsplătite cu o îmbunătățire în venituri și în statutul profesional.
Oricum ar fi, în ultima decadă a lunii atenția ta se va muta asupra familiei și a ta personal, iar cariera rămâne să-ți ofere roadele pentru strădania depusă anterior. Pe cale de intuiție, vei ști cum să-ți conservi poziția câștigată, luându-ți în același timp o pauză bine meritată.

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Vărsător: BANI

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Vărsător te asigură că luna aceasta nu vei avea grija banilor. Cel mai mare succes îl vor avea Vărsătorii care câștigă dintr-o relație contractuală cu autoritățile: fie că au o afacere cu statul, fie că lucrează la stat.
Dacă se pune problema să investești în ceva, jupiter este de partea ta, iar investiția se va dovedi inspirată și profitabilă.

Zile plăcute

Horoscop decembrie Leu 2022

  • Cele mai bune zile: 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 10, 11, 17, 18, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 6, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 23, 24, 27, 28, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 5, 6, 15, 16, 25, 26, 27, 28

Sănătate și familie

Începeți anul cu toate planetele în sectorul social al Horoscopului vostru. Acest lucru este extrem de neobișnuit. Doar Luna (și numai jumătate din lună) va vizita sectorul estic. Astfel nu este o perioada pentru lupte personale de putere sau pentru afirmare de sine. Puterea planetară este asociata cu ceilalţi în această lună. Sunteţi persoane puternice și independente, dar în această perioadă calităţile care vă definesc se vor manifesta mult mai puţin. Încercaţi să vă adaptați situațiilor cu care vă confruntaţi cât de bine puteți. Căutați consensul în tot ceea ce faceți. Lăsați-i pe alții să-și urmeze calea, atâta timp cât acest lucru nu este distructiv. Renunţaţi pentru o vreme la dorintele voastre si fiti prezenţi pentru altii. Dacă faceți acest lucru, în luna următoare veţi beneficia de pe urma acestor decizii. Pe data de 20 decembrie, când Soarele intră în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat, viaţa voastră socială va deveni mult mai activă. Atitudinea descrisă anterior, vă va aduce popularitate. Dacă sunteți într-o relație, veţi fi perceput ca o persoana extrem de devotată. Cei care nu sunt încă într-o relație pot beneficia de oportunităţi romantice începând cu această dată. (A-i pune pe alţii pe primul loc poate părea un act de negare sau renunţare, dar nu este adevărat din perspectiva astrologiei. Este doar un moment al ciclului planetar definit de configuraţia prezentă.) Eclipsa de Luna din propria voastra zodie, din data de 31, dezvăluie nevoia de a vă redefini atât pe voi înșivă cât și pe imaginea voastră. Există o nevoie de claritate legată de cine sunteți și cum doriți ca ceilalți să vă perceapă. Planeta eclipsată, Luna, guvernează cea de-a 12-a casă a spiritualității şi subconştientului și, astfel, schimbările vor fi de această natură. Vor exista schimbări legate de credinţele voastre, de modul în care priviţi latura spirituală a vieţii sau de ordin psihologic. Uneori acest lucru se întâmplă printr-o revelație interioară – o experienţă pozitivă. Adesea, o eclipsă în această casă semnalează schimbări în organizațiile spirituale sau caritabile în care sunteți implicat. Prietenii voştri pot trece prin crize financiare și sunt obligați să facă schimbări sau au nevoie de ajutor. De asemenea, soțul/soția sau un partener pot avea probleme de sănătate sau la locul de muncă. Trebuie să vă concentraţi asupra stării de sănătate începând cu data de 20 şi mai ales în perioada eclipselor. Asigurați-vă că vă odihniţi suficient – acesta este întotdeauna unul din cele mai importante lucruri.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător martie Horoscop 2023

Situația pe plan personal se va redresa în martie. Te poți aștepta la energii pozitive. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *