Vărsător august Horoscop 2022

August va aduce multe evenimente în zona profesională din viața ta. Fiecare Vărsător ar trebui să fie atent la asta. Vei avea probleme pe care nu le vei putea amâna. Dacă reușești să le rezolvi cu succes, vei fi lăudat din plin. E suficient să lași frâu liber imaginației și să ai o idee nouă, când toată lumea nu se aștepta la asta de la tine.
Horoscop pentru august 2022 Vărsător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Luna august este foarte bună pentru investiții. Dacă ai o activitate proprie care necesită mijloace suplimentare, acum e momentul. Ai inspirație, ai oportunități. Totodată, fii pe fază la ocaziile de a-ți lărgi cercul de relații profesionale. Din toate părțile poate să apară ceva interesant și util.
În această perioadă, Mercur cere să ai încredere în tine. Te va provoca, îți va pune în față sarcini grele. Nu trebuie să dai înapoi, pentru că ai pierdut pe termen lung. Apucă-te și o vei scoate la capăt cu ajutorul celor care ți-au fost întotdeauna aliați.
Chiar dacă plănuiești o scurtă vacanță, aceasta nu te încurca în progresele de la muncă. Este timp și pentru una, și pentru alta. Banii de care dispui îi vei cheltui foarte inteligent. Chiar dacă nu este vorba de o achiziție majoră, ci de vacanță. Vei ieși foarte bine cu costurile și va merita din plin cheltuiala.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, perioada următoare va fi foarte interesantă pentru tine. Și plină de provocări. Vei cunoaște persoane interesante. Sau vei cunoaște laturi interesante ale unei persoane deja cunoscute. Depinde de tine dacă vrei să mergi înainte și să să transformi o relație oarecare într-una romantică.
În cuplu, diversitatea va alunga plictiseala. Ieșirea pentru un timp din cadrul obișnuit va face bine relației. Poate este bine să petreceți câteva zile în doi, dar și într-un grup de prieteni vă puteți distra de minune. Banii vă ajută să vă îndepliniți amândoi micile dorințe de vacanță. Deci nu va fi motiv de dispută.
În general, e binme să nu analizezi prea mult. Dacă cineva din familie, mai ales copiii, îți cer ceva ce poți da, atunci dă fără să mai pui întrebări. Toată lumea va fi mulțumită cu asta, mai ales tu.

Zile plăcute

Horoscop Leu August 2022

  • Cele mai bune zile în general: 1, 2, 3, 10, 11, 19, 20, 29, 30
  • Cele mai stresante zilele în general: 4, 5, 16, 17, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 12, 14, 15, 21, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 14, 15, 24, 25, 31

Sănătate și familie

O altă eclipsă, a treia Eclipsa de Soare a anului (ceea ce este destul de rar), are loc pe data de 11 august. Toate eclipsele vă afectează puternic, dar aceasta cu atât mai mult decât în ​​mod normal. Ea are loc în propriul vostru semn, în Leu. Modificările care nu au fost făcute luna trecută sunt forţate acum. Trebuie să întreprindeţi scimbări legate de modul în care faceţi lucrurile, modalităţile vechi tind să nu mai funcţioneze sau nu aduc aceleaşi rezultate ca înainte. Vă simţiţi agitaţi şi neliniştiţi şi vreţi sa începeţi ceva nou. Vă este destul de greu să vă detaşaţi de problemele curente. Soluţia este o abordare diferită. Această eclipsă poate avea un efect purificator. Încercaţi să integraţi ceea ce simţiţi în modul vostru de acţiune. De asemenea, partenerii si prietenii pot avea crize în relațiile lor de dragoste acum. Persoanele care deţin autoritatea sau cele mai în vârstă, pot trece prin situaţii familiale dificile. Starea de sănătate este bună în această lună, dar în perioada eclipsei este indicat să încercaţi să nu vă surmenati, câteva zile înainte de data de 11 și câteva zile după. Din 22 iulie aspectele vă favorizează pentru a schimba acele condiţii care vă deranjează. Profitați de acest lucru, mai târziu va fi mai dificil. Prezenţa Soarelui in propria voastră zodie aduce un surplus de energie și capacitatea de a ieşi în evidenţă. Sunteţi percepuţi ca fiind plăcuţi, puternici şi carismatici. Provocaţi admiraţie în randul celor cu care intraţi în contact. Situaţia financiară este bună, deși câștigurile sunt mai lente decât de obicei. Există erori și întârzieri. Mercur, planeta care guvernează zona financiară, este retrograd pana la data de 19 august. Pentru mai multe detalii puteţi citi raportul Mercur Retrograd, disponibil gratuit pe site şî personalizat pentru datele voastre de naştere. În ciuda acestui fapt, luna ar trebui să fie prosperă (atâta timp cât luaţi în calcul întârzierile). Mercur este în propriul semn. Sunteţi percepuţi ca persoane care au un anumit statut financiar. Eclipsa ar putea să zdruncine încrederea și stima de sine, dar odată ce perioada este depăşită, aceste stări vor trece, poate chiar vă veţi simţi mai încrezători decât înainte. Există încă multe schimbări în zona de cariera, în compania în care lucraţi sau legate de domeniul vostru de activitate, dar acum este timpul să vă ocupaţi mai mult de casă şi familie. Bunăstarea emoțională este importantă acum. Mercur intră din nou în mişcare directă la data de 19 august, iar Soarele intră în casa banilor la data de 23 august. Deci, vă puteți aștepta la o mai mare prosperitate începând cu data de 19. Din data de 23 august finaţele tind să evolueze în linie dreaptă.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător martie Horoscop 2023

Situația pe plan personal se va redresa în martie. Te poți aștepta la energii pozitive. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *