Vărsător aprilie Horoscop 2023

Încearcă să profiți de această perioadă pozitivă. E important pentru Vărsător să organizeze eficient timpul și să aibă timp pentru muncă și distracție. Doar în acest mod, viața ta va fi armonioasă în aprilie și vei fi fericit. Nu trebuie să uiți de familie, poți să îi vizitezi.
Horoscop pentru aprilie 2023 Vărsător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Vărsător: CARIERĂ

Nu totul va merge uns luna aceasta în privința afacerilor și a banilor. Dar dificultățile pe care le vei întâmpina te vor obliga să găsești soluții și să iei măsuri care îți vor prinde bine pe termen lung. Probabil, vei apela la un nou furnizor sau un nou beneficiar cu care vei avea o relație profitabilă îndelungată.
Cei care se află în postura de angajați trebuie să-și identifice corect rolul și locul în compania pentru care lucrează. Chiar dacă simți frustrare pentru atitudinea șefilor, nu trebuie să faci vreun gest lipsit de loialitate. Nu-ți stă în caracter, dar ești în pericol să-l comiți din neatenție.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă în dragoste lucrurile nu ies așa cum vrei tu, nu forța. Ia puțină distanță și analizează situația. Poate că nici nu-ți dorești cu adevărat această relație, dar încăpățânarea tipică te împinge să insiști. Îndreaptă-ți atenția în altă direcție și ocupă-te cu altceva sau cu altcineva. Cu o persoană la care nu te-ai gândit ca la un posibil partener dar cu care poți petrece timpul în mod plăcut și poți comunica eficient. Apoi, cine știe?
Fricțiuni, conflicte pentru cei care sunt într-o relație sau sunt familiști. De fapt, aceastea au apărut cu ceva timp în urmă, continuă și tu urmează să le rezolvi. Dacă este implicat cineva din afara cuplului, va fi cu atât mai ușor de rezolvat: terțul trebuie să dispară. Din relația voastră, desigur.

Zile plăcute

Horoscop Leu Aprilie 2023

  • Cele mai bune zile: 4, 5, 6, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 2, 3, 9, 10, 11, 16, 17, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 24, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 16, 17, 27

Sănătate și familie

Vă aşteaptă o luna favorabilă din multe puncte de vedere! Casa a 9-a rămâne foarte puternică până în data de 20 aprilie, ceea ce este un aspect bun pentru aceia dintre voi implicați în chestiuni juridice – lucrurile tind sa evolueze in favoarea voastră si beneficiaţi de susţinerea persoanelor puternice sau care se află în poziţii de autoritate. Studenţii sunt favorizaţi de acest aspect. Dorința de a călători este, de asemenea, foarte puternică, dar Marte în conjuncție cu Saturn între 1 şi 3 aprilie indică întârzieri sau blocaje. Probabil că ar fi mai bine să programați aceste călătorii (și se pare că sunt legate de afaceri) după data de 3 aprilie. Relaţia de căsătorie sau cele de parteneriat, tind să evolueze armonios în această lună. Uranus, planeta care guvernează acest tip de relaţii primeşte o influentă pozitivă. Din data de 17 aprilie până în 19 aprilie, pot apărea oportunităţi romantice pentru cei singuri. Pentru cei care se află deja într-o relație, acest aspect semnalează mai multă dragoste în cadrul relației. Arată o “apropiere” fată de partenerul de viaţă. Ceea ce gândiţi şi simţiţi pare să se armonizeze din toate punctele de vedere. Călătoriile în străinătate pot constitui oportunităţi romantice în această perioadă. Viața financiară este bună, însă planeta care guvernează finaţele voastre este în mișcare retrogradă până pe data de 15 aprilie. Acest lucru nu va opri câștigurile, dar va încetini puțin lucrurile. În acest sens, vă sfătuiesc să citiţi raportul Mercur retrograd, disponibil gratuit, pe site! Deciziile voastre financiare nu se ridică la standardul obișnuit, deci trebuie să evitați cheltuielile excesive – în special cele majore – până după data de 15 aprilie. Exista o tendinţa de a lua decizii eronate în chestiunile financiare sau de a aprecia greşit valoare bunurilor sau serviciilor. Vă place să faceţi lucrurile în grabă. Dar în această lună, cu Mercur în Berbec, această tendinţă este accentuată. Evitați afacerile făcute “pe moment”. Claritatea financiară va fi mult îmbunătățită după data de 15. De asemenea, vă puteți aștepta la câștiguri mai mari. După cum am menționat, luna aceasta este mai plăcută. Venus petrece întreaga lună în casa a zecea, indicănd evenimente sociale plăcute, faptul că atrageţi cu uşurinţă persoane care deţin autoritatea sau puterea într-un anume fel, să vă susţină proiectele sau avansarea în carieră. În data de 20 aprilie Soarele trece peste mijlocul cerului și intră si el în casa a zecea. Sunteţi apreciat pentru calitaţile sociale, atrageţi cu uşurinţa atenţia. Profitaţi de acest aspect pentru a vă urmări planurile pe termen lung. Puteţi beneficia de onoare și recunoaștere – atât pentru realizările profesionale cât și pentru ceea ce sunteți. Aspectul personal și comportamentul general vor fi în această perioadă importante în carieră, iar voi ştiţi să beneficiaţi de pe urma acestui lucru.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător martie Horoscop 2023

Situația pe plan personal se va redresa în martie. Te poți aștepta la energii pozitive. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *