Taur martie Horoscop 2023

Martie îi va aduce o energie pozitivă Taurului, mai ales când vine vorba de relații. Aceia dintre voi care sunt singuri vor avea o mare șansă să întâlnească pe cineva. Doar nu sta în casă. Vei avea parte de stabilitate în carieră, astfel încât nu trebuie să depui atâta efort. Nu-ți va aduce un mare avantaj să depui efort prea mare la locul de muncă în această perioadă.
Horoscop pentru martie 2023 Taur – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Taur: privire generală

Începutul lunii te va găsi puțin plicitisită, puțin agasată de monotonia vieții și lisa de imaginație a celorlalți. Vei avea tendința să încerci să-i tragi pe ceilalți după tine, ceea ce se va dovedi anevoios. Dacă încerci, în schimb, să-i lași într-ale lor și să-ți găsești tu direcția ta proprie, vei descoperi că e mai ușor și mai plăcut. Inerția se va manifsta în jurul tău mai ales la muncă și între prieteni.
În jurul datei de 5, vei fi puțin îngrijorată în privința banilor. Sau, poate, doar preocupată, mai atentă ca de obicei. Pe 10-11-12, preocupările de ordin practic îți vor răpi liniștea. Cel mai bun sfetnic și ajutor îți va fi partenerul de viață – cu condiția să-i spui ce te preocupă.
Imediat după jumătatea lunii, va urma o perioadă de relaxare forțată. Adică, vei avea timp și împrejurări favorabile, cărora nu trebuie să li te opui. Poți face o pauză din muncă. Zielele de 25 și 26 te găsesc într-o frumoasă dispoziție romantică. Iar în ultima zi a lunii, ar fi bine să-ți mai faci o dată acele socoteli în privința banilor. Vezi dacă nu e cazul, într-adevăr, să mai reduci din cheltuieli.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, pe de o parte îți dorești o relație, pe de altă parte, ți-e prea lene să faci ceva în sensul ăsta. Ești într-o dispoziție OK, totuși nu te grăbești să accepți invitațiile de a ieși în lume. Este un mod de a te proteja de care nici tu nu ești conștientă. Pentru că, pe 4 sau 5 martie, dacă stai în bârlogul tău, vei fi scutită de un incident emoțional.
De pe data de 10 încolo, poți să scoți capul din cutie și să te vezi cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Îți vor schimba puțin perpectiva și îți vor arăta o parte interesantă a vieții.
Pe 15 și 16, vibrezi de energie pozitivă. Aceasta se va răsfrânge și asupra celor din jurul tău, mai ales a partenerului. Dacă nu ai un partener, vei atrage unul. Se va contura o relație bazată pe pofta de viață și pe încrederea reciprocă. Cu alte cuvinte, veți descoperi că sunteți, în mare măsură, compatibili. Și starea aceasta minunată va continua pe 20, 21 martie. Pe 25 va trebui să faci apel la diplomație pentru că apele se vor tulbura puțin în jurul tău. Trebuie să-ți înfrânezi prima reacție, cea impulsivă, și să-ți dai seama cine este, de fapt, cel care trebuie pus la punct. Nu te lua de cel care-ți vine mai la îndemână!

Zile plăcute

Horoscop Taur martie 2023

  • Cele mai bune zile: 1, 2, 10, 11, 12, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 6, 7, 13, 14, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 26, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 9, 13, 14, 18, 19, 27

Sănătate și familie

Cariera este încă foarte importantă, și așa va fi tot anul. Dar în această luna accentul va cădea spre valorificarea rezultatelor anterioare şi relaţia cu grupurile, organizaţiile. De asemenea, este apreciată inventivitatea, spontaneitatea şi intuiţia de care daţi dovadă la locul de muncă. Aveţi tendinţa de a vă gândi destul de mult la viitor, de a vă face planuri şi de a începe să le puneţi în aplicare. După data de 20 martie, când casa a 12-a devine puternică este indicat să munciţi mai mult singuri, să nu încercaţi să ieşiţi în evidenţă, să reluaţi ceea ce aţi lăsat neterminat sau să faceţi corecturile necesare. Daca este nevoie să prezentaţi anumite proiecte, încercaţi să faceţi acest lucru prin intermediul altora. De asemenea, este indicat să încercaţi să nu vă surmenaţi, s-ar putea să vă simţiţi mai obosiţi sau pot apărea unele probleme legate de sănătate. Este indicat să încercaţi să ţineţi câteva săptămâni un regim. Mercur, planeta care vă guvernează situaţia financiară, petrece cea mai mare parte a lunii în casa a 12-a, începând cu data de 6 martie. În această perioadă s-ar putea ca simţul vostru practic să nu funcţioneze ca de obicei, totuşi intuiţia este puternică. S-ar putea să aveţi anumite anxietăţi legate de situaţia financiară. Dacă veţi primi acum bani aceştia sunt de multe ori din surse mai neobisnuite, persoane de la care nu vă aşteptaţi. Din data de 23 martie, Mercur va intra în mişcare retrogradă şi vă recomand să citiţi raportul Mercur Retrograd, disponibil gratuit, pe site. In ceea ce priveşte relaţiile de cuplu, acestea tind să evlueze bine în acest an, dar după data de 20 martie puteţi întâmpina anumite provocări. Există unele dezacorduri personale pe termen scurt cu cei dragi. Trebuie să ajungeţi la un compromis şi să discutaţi problemele care apar, dar mai important, trebuie să ascultaţi. Armonia este restaurată de luna viitoare.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur iunie Horoscop 2022

Persistența amorului, împreună cu alți factori, va avea un efect deosebit asupra stării tale. Vei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *