Taur iulie Horoscop 2022

Situația care va fi la locul de muncă în iulie probabil că îți va solicita atenția din nou. Din fericire, nu va fi o problemă complexă, deci totul va fi rezolvat repede. Oricum, această situație oferă o șansă de a-ți arăta abilitățile și de a ieși în evidentă fașă de alți muncitori. De asemenea, trebuie să ai grijă de sănătatea ta, chiar dacă afară este cald.
Horoscop pentru iulie 2022 Taur – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Taur: CARIERĂ

Ca și vecinul de zodiac, Racul, și tu vei avea succes în afaceri. Te vei putea extinde, dacă asta dorești. Există cineva care, din invidie, încearcă să te lucreze pe la spate. Trebuie să fii cu ochii în patru. Adună probe și pune-l la punct. Un aliat puternic va fi lângă tine.
Luna aceasta, vei avea ocazia să câștigi niște bani din altceva decât de obicei. Va fi o colaborare, o vânzare sau ceva care ține mai puțin de profesia ta.
Dacă ești angajată, urmează o perioadă mai puțin dinamică. Poate este timpul pentru vacanță. Chiar în vacanță fiind, ai șanse să cunoști pe cineva care îți va fi de folos în carieră. Sau poți descoperi ceva care să te ajute profesional. Sau poți avea revelația unui plan B, în caz că lucrurile nu merg bine la tine, la muncă.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă iei vacanță, se pare că nu vei fugi în sălbăticie să te recreezi. Dimpotrivă, vei fi înconjurată de lume și îți vei face noi cunoștințe. Acestea se vor dovedi utile odată revenită la muncă. Vei beneficia de inspirație și de o viziune clară în acest sens.
În dragoste, este bine să te bazezi pe emoțiile și sentimentele tale. Fie că ești într-o relație, fie că ești pe cale să-ți faci una. Prea multe calcule nu te vor duce nicăieri. De asemnea, păzește-ți confortul sufletesc. Nu permite nimănui să te șantajeze emoțional.
Familia nu te va solicita în mod deosebit luna aceasta. Totuși, momentele petrecute împreună vor fi de calitate. Vor fi discuții cu miez, momente amuzante și, probabil, cadouri și surprize.

Zile plăcute

Horoscop Taur Iulie 2022

  • Cel mai bune zile în general: 7, 8, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 1, de 14, 15, 20, 21, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 7, 8, 16, 17, 20, 21, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 7, 16, 25, 27, 28, 29

Sănătate și familie

Persistența – ceea ce unii ar putea numi încăpățânare – este una dintre cele mai importante virtuți ale Taurului. Aveţi această abilitate înnăscută de a crea un succes atunci când alții au renunţat de mult. Dar această virtute este, uneori, un viciu. Uneori rămâneţi prea blocaţi în căile voastre și aveţi nevoie de o corecție de curs. Uranus în propria voastra zodie și două eclipse foarte puternice, vă determină să vă schimbaţi direcţia luna aceasta. Mulți dintre voi au văzut începuturile acestor evenimente de luna trecută. Ambele eclipsele – eclipsa de Soare din 13 iulie şi eclipsa lunara din 27 iulie – vă afectează puternic, astfel încât este indicat să nu încercaţi să forţaţi lucrurile. Eclipsa de Soare nu va afecta doar planeta care vă guvernează casa şi familia (Soarele) ci va avea loc în semnul Racului, care tradiţional reprezintă aceste elemente. Acest lucru poate însemna faptul că au loc o serie de evenimente legate de acest sector al vieţii voastre. Evenimente din trecut pot să reapară la suprafaţă generând situaţii tensionate. Nu este exclus ca unul dintre părinţi să treacă printr-o situaţie care îl ddetermină să ia o decizie de schimbare a vieţii. Defecte ascunse legte de locuinţă pot acum să creeze probleme şi trebuie rezolvate. Situația în familie nu este așa cum pare a fi, iar eclipsa dezvaluie acest lucru. Eclipsa de Soare are loc in casa ta treia șafectând şi ceea ce ţine de fraţi sau surori. Aceştia pot avea parte de drame personale și financiare. Mașinile și echipamentele de comunicații vor fi supuse testelor și de multe ori vor avea nevoie de reparare sau înlocuire. Pot exista întreruperi în tot ceea ce ţine de comunicare, cursuri, călătorii pe distanţe scurte. De asemenea, există tendinţa de îngrijorare. Pluto, planeta care guvernează relaţiile de parteneriat, de cuplu, este afectată de asemenea, astfel încât acestea pot fi, de asemenea, supuse testelor. Nemulțumirile reprimate ies la suprafaţă și trebuie să vă ocupaţi de ele. Încercaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare. Eclipsa de Luna din data de 27 iunie are, de asemenea, un impact asupra casei și familiei, prin implicarea Lunii. Fratii si/sau surorile sunt din nou sub influenţa aspectului, forțând schimbări personale importante. Dar aceasta eclipsă are loc in casa a 10-a, a carierei, astfel încât pot exista corecții legate de direcţia pe care aţi abordat-o. Regulile jocului se schimbă. Nu sunt excluse situaţiile mai dificile cu persoanele care deţin autoritatea, cu şefii şi alte persoane implicate în cariera ta. Aceasta eclipsa îl afectează pe Marte, guvernatorul celei de-a 12-a zodii pentru voi. Temeri şi lucuri neterminate tind să va ajungă din urma. Nu vă bazaţi prea mult pe intuiţie şi pe ceea ce vă transmit visele în această perioadă.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur mai Horoscop 2023

S-ar putea să nu fii sigur de opiniile și gândurile tale în luna mai. Ceilalți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *