Taur februarie Horoscop 2023

Cu siguranta nu vei fi lipsit de motivație în februarie, așa că, după ce ai depășit problemele anterioare, își poți relua ritmul de lucru. Cu toate acestea, cel puțin o parte din timpul liber ar trebui să fie dedicat familiei și prietenilor. Absența ta ar putea fi interpretată greșit de oamenii din jur. De asemenea, ai grijă de sănătatea ta.
Horoscop pentru februarie 2023 Taur – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În primele zile ale lunii, e clar, nu-ți dă romantismul pe dinafară. În loc să faci o față plictisită, mai bine găsește-ți ceva de făcut singură: un masaj, o oră la sală, o carte bună… Chiar o ieșire în lume, unde poți socializa cu alte persoane. În scurt timp te vei simți remontată. La fel și relația ta.
După data de 10, va urma o săptămână de analiză lucidă în care vei avea discuții serioase cu partenerul tău. Nu conflictuale, nici vorbă! Dar vei clarifica anumite aspecte ale conviețuirii. Înțelegerea reciprocă va urca la alt nivel și asta se va vedea mai ales în ultimele zile ale lunii. Atunci ve fi loc destul pentru romantism și pasiune.
În funcție de ascendentul tău, vei găsi protecția necesară la partener sau, dimpotrivă, i-o vei oferi tu.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Taur: CARIERĂ

Vei începe luna într-un mod pedant și plictisitor. Vei simți nevoia să verifici de mai multe ori fiecare lucru pe care îl faci. Migălealea nu te caracterizează, dar luna aceasta nu-i rost de mari salturi – cel puțin, nu în prima săptămână.
La capătul primei săptămâni o să înceapă să se vadă rezultatul muncii tale răbdătoare. Ordinea și claritatea îți vor permite să delegi sau să dai mai departe ceea ce ai pregătit cu migală. Pe 11 sau 12, este posibil să ți se alăture un nou coechipier. Sau ți se va propune o colaborare permanentă cu cineva. Merită văzut și încercat.
Puțin după jumătatea lunii – pe 16 și 17 – vei avea un succes important pe care îl vei sărbători cu colegii pe 21 sau 22.

Zile plăcute

Horoscop Taur februarie 2023

  • Cele mai bune zile în general: 2, 3, 11, 12, 21, 22
  • Cele mai stresante zile: 6, 7, 14, 15, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 11, 12, 16, 21, 22, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 6, 7, 11, 12, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 10, 14, 15, 19, 20, 28

Sănătate și familie

Multe dintre tendințele discutate luna trecută sunt încă în vigoare acum. Zona de carieră este încă activă. Luna trecuta, în data de 18 ianuarie, Venus, propriul vostru guvernator, a traversat mijlocul cerului şi a intrat in casa a 10-a, a carierei. Acest lucru indică succes personal, faptul că relaţiile cu superiorii sunt mai armonioase şi creşte socializarea la acest nivel. Ceilalţi te privesc cu admiraţie. Venus va rămâne în această poziţie până în data de 11 februarie. Însă o altă eclipsă vă distrage atenţia, este vorba de eclipsa de Soare din data de 15 februarie, care are loc în zona de carieră. Aceasta indică nevoia de a explora ceva nou sau de a adopta abordare nouă asupra unei situaţii mai vechi. Trebuie să încercaţi însă sa nu vă stresaţi foarte mult, pentru că provocările care apar acum vă pot epuiza. De asemenea, pot exista unele probleme acasă. La compania la care munciţi sau în domeniul vostru de activitate, pot apărea schimbări. S-ar putea ca unele legi să va afecteze activitatea, să existe modificări la nivel intern sau şefii şi persoanele care deţin autoritatea pot trece prin drame personale Toate aceste lucruri vor contribui însă la avansarea ta deoarece obstacolele în calea progresului tău sunt înlăturate. Totuşi, pe parcursul desfăşurării evenimentelor, există de obicei un sentiment de nesiguranță. Dacă este cazul, puteţi să faceţi ajustări ale direcţiei în care vă îndreptaţi. Această eclipsă este puternică și în alte moduri. Mercur, planeta voastra responsabilă de situaţia financiară, este afectată. Există unele tulburări financiare, ceea ce determină o corecție a cursului în strategia și gândirea financiară. Relaţiile sentimentale pot fi supuse şi ele unor teste. Pentru cei care au copii, aceştia necesită mai multă atenţie deoarece se confruntă cu situaţii noi şi au nevoie de îndrumare. Jupiter, guvernatorul casei a 8-a, este de asemenea afectat. Astfel, pot exista unele experienţe mai intense, probleme cu autoritățile fiscale sau probleme juridice. Nu este exclus să aveţi vise macabre în această perioadă. Sănătatea și nivelul vostru de energie se vor îmbunătăți începând cu data de 18. Până atunci, asigurați-vă că vă veți odihni suficient. Mai multe legate de sănătate, puteţi citi în Horoscopul anual.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur iunie Horoscop 2022

Persistența amorului, împreună cu alți factori, va avea un efect deosebit asupra stării tale. Vei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *