Taur aprilie Horoscop 2023

Chiar și aprilie va fi benefic pentru relații. Taurul se poate aștepta la romantism și armonie în relațiile de lungă durată, care vor fi mai puternice decât oricând. Pe de altă parte, cei care nu și-au întâlnit încă norocul se pot bucura de o mulțime de distracție, flirt și aventură. Această lună este, de asemenea, bună pentru educație.
Horoscop pentru aprilie 2023 Taur – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Taur: CARIERĂ

Luna aprilie va fi una de succes mai ales pentru cei care lucrează pe bază de comision. Agenții de vânzări sau de asigurări, cei din PR, publicitate, comunicare vor încasa bine, ceea ce înseamnă că au muncit cu spor. Condiția este să dea atenție fiecărui detaliu și să nu neglijeze dealurile mărunte. Adică să adune bănuț cu bănuț, cu tot efortul care se cere. Nu scrie nicăieri că va cădea dintr-odată o sumă uriașă pentru ei. Se va aduna o sumă mare din sume multe și mărunte. Este valbil și pentru cei care au o afacere proprie.
Cei care muncesc în baza unui contract cu venituri fixe trebuie să dovedească mult tact. Vor fi schimbări în jurul lor. Tendința va fi de rămânere în afara schimbărilor, dar asta ar duce la pierderea unor oportunități. Trebuie flexibilitate și adaptare. Mai mult, trebuie să acționezi în interesul tău, să mai lași la o parte din scrupule și cavalerism.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Configurația astrală promite oarecare liniște în familie. Solicitările mari ale jobului vor acționa în două sensuri. Chiar în trei. Pe de o parte, îți vor lua din timpul și energia destinate partenerului și familiei. Pe de altă parte, îți vor lua din energia cu care te lupți și îi pisezi în mod obișnuit. Pe de o a treia parte, le va da ocazia să te susțină și asta va întări coeziunea familiei și a cuplului.
Pentru cei singuri, asta se poate traduce într-o lipsă de perspective de noi relații. Ar fi oarecum greșit să interpretezi așa. Adevărul este că nu se va întâmpla ceva spectaculos. Dar va fi o perioadă de consolidare a independenței și de luciditate în alegeri. Îți vei defini clar opțiunile și asta te va ajuta în viitor să te ferești de relații dăunătoare.
Este, de asemnea, posibil să existe o persoană specială și să se producă o apropiere lentă dar temeinică.

Zile plăcute

Horoscop Taur aprilie 2023

  • Cele mai bune zile: 7, 8, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 2, 3, 9, 10, 11, 23, 24, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 7, 8, 16, 17, 25, 26, 27, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 6, 9, 10, 15, 24

Sănătate și familie

Aceasta este o lună bună pentru cei marcaţi de zodia Taurului. Vă simţiţi mai energici şi aveţi senzaţia că totul este posibil. Lucruri care păreau intangibile devin realizabile, mai ales după data de 20 aprilie. Majoritatea planetelor aflându-se în sectorul estic al astrogramei voastre, preocuparea este pe sine. Pâna în data de 20 aprilie este indicat să vă ocupaţi de voi înşivă, de starea de sănătate, de planurile şi aspiraţiile voastre, Poziţionarea lui Jupiter vă favorizeaza pentru a primi suportul celorlalţi, iar Marte din Capricorn vă conferă energia necesară pentru a avea inițiativa personale. Competențele personale contează acum. Este timpul să obţineţi acele lucruri pe care vi le doriţi. Totuşi trebuie să luaţi în calcul faptul ca deciziile pe care le luaţi acum vă vor afecta pe o perioadă mai lungă. Dacă daţi dovadă de înțelepciune, anul viitor va fi mult mai confortabil. Dacă faceți greșeli, veți afla despre ele în următoarele șase luni și veţi putea reveni asupra lor abia în anul care va urma. Spiritualitatea, autocunoaşterea pot fi factori importanţi în această lună, până în data de 20 aprilie. Chiar și situația familială se poate îmbunătăţi datorită vouă. Dacă au existat neînţelegeri între părinţi, va exista mai multă solidaritate între 17 și 19 aprilie şi se poate ajunge la un compromis. Venus petrece cea mai mare parte a lunii în zodia Taurului, până pe 24 aprilie. Acest lucru vă face mai plăcuţi, mai atractivi pentru ceilalţi, dar poate exista şi o tendinţă spre indulgenţă, aveţi grija la cât si e consumaţi. Acesta este un moment bun pentru a vă ocupa de imaginea voastră, îmbrăcăminte sau accesorii personale. De asemenea, pot apărea oportunităţi de muncă. Soarele va intra in zodia Taurului in data de 20 aprilie. Acest lucru vă îmbunătățește aspectul personal. Sunteţi mult mai carismatici, se îmbunătăţesc relaţiile, iar acţiunile voastre au un impact mai puternic.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur iunie Horoscop 2022

Persistența amorului, împreună cu alți factori, va avea un efect deosebit asupra stării tale. Vei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *