Scorpion septembrie Horoscop 2022

Septembrie va aduce evenimente vieții personale a Scorpionilor. Din păcate, nu va fi o perioadă pozitivă. Armonia dintre tine și partenerul tău a dispărut, deci e posibil să ai parte de un argument. Chiar dacă ai tendința să fii temperamental, ar trebui să încerci să te calmezi. Doar așa vei putea salva situația.
Horoscop pentru septembrie 2022 Scorpion – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Scorpion: CARIERĂ

Deocamdată, nu se întrunesc condițiile pentru reușita planurilor tale. Domeniul profesional merge cumva înainte, dar nu face salturile așteptate. Folosește această perioadă pentru o fundamentare mai atentă a deciziilor viiitoare.
Ți se va da de rezolvat ceva ce, de fapt, nu are rezolvare. Va trebui să-ți faci curaj și să spui asta. Ca argument esențial invocă cheltuiala de bani și de timp inutilă. Șefii sunt sensibili când vine vorba de consum inutil.
Nu lua decizii importante privind banii. Marte este instabil și tot ce faci devine riscant. Nu te nîndatora, dar nu da nici bani cu împrumut.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Intri într-o perioadă de comunicare eficientă cu cei apropiați. Unele tensiuni existente se vor dezamorsa. Datorită influenței Lunii, vei fi mai receptivă la nevoile celorlalți. Iar asta îți va consolida relația de cuplu, de familie și cu prietenii.
Intuiția te va ajuta să mergi acolo unde trebuie ca să-ți faci noi cunoștinți. Deocamdată, va fi doar plăcerea conversației și a unor puncte de interes comune. În viitorul apropiat, însă, aceste relații proaspete se vor dovedi foarte utile și de o parte, și de cealaltă.

Zile plăcute

Horoscop Taur Septembrie 2022

  • Cel mai bune zile în general: 1, 9, 17, 18, 19, 27, 28
  • Zilele cele mai stresante: 7, 13, 14, 20, 21
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 3, 9, 10, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 8, 9, 17, 20, 21, 27

Sănătate și familie

Acum, că a trecut influemţa eclipselor vă puteţi bucura mai mult de viaţă. Casa a cincea, a creativităţii, distracţiei şi relaţiilor sentimentale este activă până la data de 22 septembrie şi este indicat să profitaţi de oportunităţile care apar. Aceasta este o perioadă bună pentru a vă simţi bine. Starea de sănătate și nivelul de energie sunt mult îmbunătățite față de luna trecută. În cazul în care au existat probleme de sănătate ar trebui să primiţi veşti bune în această lună. Continuaţi însă să acordaţi o atenție deosebită problemelor renale (daca este cazul) până la data de 9 septembrie. După acest moment, zonele sensibile sunt cele legate de colon, vezica urinară şi organele sexuale. Regimurile de detoxifiere au un impact puternic după această dată. Situaţia financiară este, de asemenea, bună în această lună. Mercur se mișcă rapid și acest lucru se regăseşte in evoluţia progresului financiar. Perioada dintre 6 și 22 este septembrie deosebit de bună. Mercur sa va afla în casa cincea pentru cei marcaţi de zodia Taurului, indicând noroc dar şi posibile cheltuieli legate de acţiuni care va binedispun. Copiii va motivează să câștigaţi mai mult. Uneori, ei au idei sau perspective care sunt profitabile. În cazul în care copiii sunt mai mari, aceştia vă pot susține financiar într-un mod mai concret. Casa a 6-a sănătății și a muncii devine puternică, începând cu data de 22 septembrie. Aceasta semnalează o bună etică a muncii – ceva de care aveţi nevoie acum, cu Marte care se deplasează înapoi în casa a 10-a, a carierei. Cariera vă solicită mult, dar puteţi face faţă fără probleme. Aceia dintre voi care se află în căutarea unui loc muncă ar trebui să aibă succes în această perioadă (și în luna care va urma). La 22 iulie, puterea planetară a început să se încline de la est la vest, din sectorul de sine în sectorul altora. Acum se apropie de poziția sa maximă la vest. Acest lucru înseamnă că vă preocupa mai mult ceilalţi, vă deplasaţi dinspre scopurile personale, individuale, sope obiective care fie ţin de alţii sau indică colaborarea cu ei. Venus, guvernatorul horoscopului pentru cei marcaţi de zodia Taurului, se va muta in casa a 7-a în data de 9 septembrie și va rămâne acolo pentru întreaga lună. Acum s-ar putea să puneţi interesele altora înaintea voastră. Vă simțiţi bine când puteți face lucruri pentru alții. Acest lucru tinde să vă aducă popularitate.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion martie Horoscop 2023

Datorită influenței lui Venus, Scorpionii se vor descurca în relații. Vei emite o energie pozitivă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *