Scorpion martie Horoscop 2023

Datorită influenței lui Venus, Scorpionii se vor descurca în relații. Vei emite o energie pozitivă de care partenerii potențiali vor fi atrași cu siguranță. Deci, cei singuri nu vor duce lipsă de potențiali parteneri. Încrederea ta de sine va fi tot mai mare. Ai grijă să nu devii prea grijuliu.
Horoscop pentru martie 2023 Scorpion – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Scorpion: privire generală

Te afli în fața unei alegeri și trebuie să te gândești bine. În primele zile ale lunii vei avea și răspunsul și vei fi mulțumită de alegere. Asta, dacă te vei încrede, ca de obicei, în intuiția ta.
Prima decadă a lunii va fi caracterizată de romantism și creativitate. Apoi te vei afla în situația de a face ceva la care nu te pricepi. Nu trebuie să refuzi, dar nici să te pripești. E mai greu decât pare. Analizează bine și nu refuza o mână de ajutor.
Pe 22-23-24, ai parte de o provocare. Dacă nu reușești să-ți controlezi impulsivitatea, vei afecta serios relația cu cineva mai puternic decât tine. Asta te-ar putea costa scump. Mai târziu, pe 29 sau pe 30, vei primi niște vști bune de unde nu te aștepți.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Marea răscruce vine pentru Balanțele care se află într-o relație. Chiar dacă nu se pune problema continuării sau încheierii relației. Poate fi vorba despre o alegere importantă, despre o discuție capitală. Intuiția îți va spune cum să alegi și dacă e cazul sau nu să faci acum o alegere. Tot intuiția îți va spune dacă este sau nu cazul să deschizi acea discuție.
Dar și pentru Balanțele care nu au o relație se va pune problema unei alegeri. Fie între doi potențiali parteneri, fie în privința începerii sau neînceperii unei relații. Din nou, intuiția ta va ști dacă sunt îndeplinite condițiile de compatibilitate.
În ultima parte a lunii, când situația ta stă sub semnul întrebării, partenerul va fi cel care te va susține și te va sfătui de bine. Totdată, pe acest mecanism, poate să înceapă o relație nouă dacă momentan ești singură.

Zile plăcute

Horoscop Taur martie 2023

  • Cele mai bune zile: 1, 2, 10, 11, 12, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 6, 7, 13, 14, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 26, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 9, 13, 14, 18, 19, 27

Sănătate și familie

Cariera este încă foarte importantă, și așa va fi tot anul. Dar în această luna accentul va cădea spre valorificarea rezultatelor anterioare şi relaţia cu grupurile, organizaţiile. De asemenea, este apreciată inventivitatea, spontaneitatea şi intuiţia de care daţi dovadă la locul de muncă. Aveţi tendinţa de a vă gândi destul de mult la viitor, de a vă face planuri şi de a începe să le puneţi în aplicare. După data de 20 martie, când casa a 12-a devine puternică este indicat să munciţi mai mult singuri, să nu încercaţi să ieşiţi în evidenţă, să reluaţi ceea ce aţi lăsat neterminat sau să faceţi corecturile necesare. Daca este nevoie să prezentaţi anumite proiecte, încercaţi să faceţi acest lucru prin intermediul altora. De asemenea, este indicat să încercaţi să nu vă surmenaţi, s-ar putea să vă simţiţi mai obosiţi sau pot apărea unele probleme legate de sănătate. Este indicat să încercaţi să ţineţi câteva săptămâni un regim. Mercur, planeta care vă guvernează situaţia financiară, petrece cea mai mare parte a lunii în casa a 12-a, începând cu data de 6 martie. În această perioadă s-ar putea ca simţul vostru practic să nu funcţioneze ca de obicei, totuşi intuiţia este puternică. S-ar putea să aveţi anumite anxietăţi legate de situaţia financiară. Dacă veţi primi acum bani aceştia sunt de multe ori din surse mai neobisnuite, persoane de la care nu vă aşteptaţi. Din data de 23 martie, Mercur va intra în mişcare retrogradă şi vă recomand să citiţi raportul Mercur Retrograd, disponibil gratuit, pe site. In ceea ce priveşte relaţiile de cuplu, acestea tind să evlueze bine în acest an, dar după data de 20 martie puteţi întâmpina anumite provocări. Există unele dezacorduri personale pe termen scurt cu cei dragi. Trebuie să ajungeţi la un compromis şi să discutaţi problemele care apar, dar mai important, trebuie să ascultaţi. Armonia este restaurată de luna viitoare.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion aprilie Horoscop 2023

În carieră, Scorpionul va avea parte de o perioadă calmă. Chiar dacă ești ambițios natural, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *