Scorpion mai Horoscop 2023

Conform horoscopului, Scorpionul trebuie să nu fie prea naiv în mai. În jurul tău vei avea parte de unii glumeți. Fie că e vorba de un partener potențial, consilier financial sau intenții necinstite din partea unui coleg, ai grijă. Surplusul de energie poate fi consumat practicând sportul dorit..
Horoscop pentru mai 2023 Scorpion – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Scorpion: CARIERĂ

Pe tărâmul profesional, va trebui să te confrunți cu neîncrederea unora, cu invidia altora… Nu fi agresiv și nu căuta să-ți dovedești superioritatea într-un mod ostentativ. Asta ar reuși să înrăutățească situația. Fii diplomat, ocolește căile abrupte, renunță la dispută. Nu răspunde provocărilor.
Dacă ai propria afacere, concentrează-te pe soluții noi, pe combinații noi, pe relații noi. Totodată, este timpul să rezolvi o problemă veche care te sâcâie de ceva timp. Taie răul de la rădăcină, printr-o discuție tranșantă (dar calmă) sau printr-o renunțare, dacă este posibil.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna mai va fi o perioadă dinamică și de mare diversitate în privința relațiilor. S-ar putea să primești un ultimatum de la partener, deci vei avea de luat o decizie sau măcar de dat un răspuns. Asta presupune să te lămurești mai întâi asupra adevăratelor tale intenții.
Va trebui, de asemenea, să faci ordine în relațiile tale sociale și în cele de prietenie. Mai mult ca oricând, vei simți că ai în preajma ta oameni care te trag înapoi, care-ți transmit emoții negative. Este o perioadă în care nu ai nevoie de așa ceva. Ai propriile tale motive de stres și panică.
Vei simți nevoia să trântești niște uși și să părăsești niște incinte fără să-ți mai iei larevedere. Încearcă să n-o faci pentru că îți va dăuna pe termen lung. Soluția cea mai bună pe moment este să te faci că plouă. Amână discuțiile decisive pentru o perioadă în care vei putea să-ți stăpânești mai bine emoțiile.

Zile plăcute

Horoscop Taur Mai 2023

  • Cele mai bune zile: 4, 5, 14, 15, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 7, 8, 20, 21, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 7, 8, 14, 15, 17, 22, 23, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 9, 10, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 7, 8, 14, 22, 31

Sănătate și familie

Luna trecută, în data de 20 aprilie, când Soarele a intrat în zodia voastră, aţi început să fiţi mai preocupaţi de propria persoană, de lucurile pe care vi le doriţi şi modul în care vă percep ceilalţi. Mercur, se află în mişcare directă acum şi va intra şi el în Taur în data de 13 mai, provocând o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Pot apărea oportunităţi in aceste direcţii, vă simţiţi mai mobili, vă doriţi sa faceţi mai multe lucruri şî nu în ultimul rând, posesiunile voastre devin mai importante. Evenimentul major pe care îl aduce această lună este – și am descris pe larg acest lucru în raportul anual – este mutarea lui Uranus în semnul vostru în data de 16 mai. Taurii au uneori tendința să se blocheze pe un anumit curs al acţiunii si să nu exploreze alte posibilităţi. Dar aceste zile s-au terminat, cel puţin pentru următorii ani. Acum schimbările pot surveni în orice moment, în orice loc – şi de obicei este vorba de schimbări bruşte și dramatice. În această perioadă, cariera devine importantă. Pot apărea multe oportunităţi de schimbare în această direcţie, însă multe dintre ele vor fi generate chiar de voi. În data de 21 mai, Soarele intră în casa care reprezintă situaţia financiară, veniturile şi bunurile, şi veţi aloca o energie mult mai mare pentru a obţine ceea ce vă doriţi in aceste direcţii. Venus se află şi ea aici până în 19 mai, aşa că ar fi indicat să aveţi grijă la cheltuieli. Mercur va aduce o serie de idei financiare noi începând din 30 mai. Marte va intra în Vărsător în data de 16 mai, zodie asociată cu cariera pentru cei marcaţi de semnul Taurlui. În primul rând acest aspect indicd o stare de nelinişte, o creştere a ambiţiilor personale şi trebuie să aveţi grijă să nu fiţi impulsivi şi să nu intraţi în conflicte cu persoanele care deţin autoritatea. De asemenea, acest lucru indică o mulțime de activitate în zona de carieră. Poate că există unele dezvăluiri neplăcute despre compania sau domeniul în care munciţi și trebuie să munciţi mai mult. Nu sunt excluse nici competiţiile sau nevoia de a vă depăşi concurenţa. Oricare ar fi situaţia, va urma o perioadă cu multe evenimente, şi posibil, noi proiecte. Banii îi veţi obţine acum în urma eforturilor voastre personale, prin activitatea desfăşurată la locul de muncă, prin familie sau vânzări. In această perioadă vă bucuraţi de suportul familiei.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion martie Horoscop 2023

Datorită influenței lui Venus, Scorpionii se vor descurca în relații. Vei emite o energie pozitivă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *