Scorpion iunie Horoscop 2022

Luna iunie din acest an va fi benefică pentru carieră. Acum e timpul să te concentrezi pe muncă din nou. Nu vrei să ratezi o informație importantă. Poate te-ai gândit la avansări profesionale sau ai dori o mărire de salariu. Toate se vor adeveri pentru Scorpion in acest an.
Horoscop pentru iunie 2022 Scorpion – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iunie 2022 pentru Scorpion: CARIERĂ

În luna iunie, Scorpionul va avea posibilitatea să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii zodiei care sunt angajați nu vor fi nevoiți să facă prea multe compromisuri cu sistemul. Demnitatea lor va fi la adăpost. Li se va respecta programul, li se va recunoaște competența. Cea mai bună situație o vor avea acei Scorpioni care fac munci manuale, fizice.
Cei care sunt șefi sau dețin o afacere vor avea unele probleme cu suvbordonații sau angajații. Sub influența Lunii, unii dintre ei vor tinde să se revolte și să încalce disciplina organizației. Vor fi discuții și agitație. Te poți impune fără probleme, dar e mai bine să fii diplomat. Ascultă-i, rezolvă ce se poate rezolva, dă-le dreptate într-o măsură. Dacă-i reduci acum la tăcere, altădată conflictul va fi și mai grav.

Horoscopul lunar iunie 2022 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pe planul dragostei, va fi o lună plină de activitate. Bărbații Scorpioni sunt supuși la grele încercări. Nivelul testosteronului va crește și asta îi va îndemna la tot felul de lucruri necugetate. Pe de o parte, le va sta capul numai la aventuri. Pe de altă parte, vor fi foarte agresivi, mai ales față de alți bărbați.
Femeile Scorpion au avantajul unui echilibru întărit de multă energie. Vor fi capabile să ia inițiativa în caz că vor să înceapă o relație nouă. În relația existentă, vor dicta pentru o perioadă. Este important să dicteze ceea ce trebuie. Vor fi apte să satisfacă toată visurile partenerului.

Zile plăcute

Horoscop Taur Iunie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 1, 2, de 10, 11, 18, 19, 28, 29
  • Cele mai stresante zile: 3, 4, 16, 17, 23, 24, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 6, 7, 10, 11, 16, 18, 19, 23, 24, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 3, 4, 5, 6, 7, 12, 13, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 3, 4, 10, 18, 28, 30

Sănătate și familie

Activitatea retrogradă a planetelor este în creştere în această lună. Până în data de 26 iunie, jumătate din plate se vor afla în mişcare retrogradă. Ritmul de viață încetinește, vor exista mai multe întârzieri și erori. La nivel psihologic, aceasta este o perioadă in care este util să înțelegem ce se întâmplă. De asemenea, vom învăța să avem răbdare. Vă aflaţi în continuare într-o perioadă financiară buna. Chiar dacă lucrurile par să evolueze mai lent, câștigurile vin așa cum ar trebui. Până la data de 21 iunie, obiectivele voastre financiare pe termen scurt sunt îndeplinite total sau parţial şi vă puteți concentra pe alte lucruri – cum ar fi dezvoltarea intelectuală. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă înscrie la cursuri legate de subiectele care vă interesează. Dacă aveți experiență într-un anumit domeniu este, de asemenea, un moment bun pentru a-i învăța pe alții, de a comunica ceea ce știţi. Vânzările și marketing-ul sunt întotdeauna importante la nivel financiar, dar mai ales până la 29 iunie. Venus va forma aspecte armonioase cu Neptun în data de 1 şi 2 iunie. Acest lucru poate aduce în viaţa voastră o persoană cu care vă simţiţi extrem de conectaţi la nivel intuitiv. Sunt comune coincidenţele şi sincronizările în relaţii. Între 4 şi 6 iunie Venus se află în opoziţie cu Pluto, ceea ce va genera conflicte pe termen scurt cu persoana iubită. Acestea vor trece. Priviţi lucrurile din perspective opuse. Sănătatea și energiea sunt în esență bune în această lună. Fiţi totuşi atenţi la surmenaj. Vă puteţi îmbunătăţi starea de sanatate prin dietă și liniște emoțională până pe data de 14 iunie. După această dată, acordaţi mai multă atenţie problemelor legate de circulaţie. Situaţia financiară, așa cum am menționat, este în esență bună în această lună, dar pe data de 15 și 16 iunie poate exista o provocare sau o întârziere. În data de 22 sau 23 iunie pot exista discuţii neplăcute pe teme financiare cu persoana iubită. Începând din data de 27 iunie, Marte va intra în mişcare retrogradă. Va urma o perioadă de reluări, corecturi şi reanalizări. Pentru mai multe detalii, vă recomand să citiţi raportul Marte Retrograd, disponibil gratuit, pe site.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion martie Horoscop 2023

Datorită influenței lui Venus, Scorpionii se vor descurca în relații. Vei emite o energie pozitivă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *