Scorpion iulie Horoscop 2022

În iulie, fiecare Scorpion va avea grijă la carieră. Nu te vei gândi la concedii. Munca este una care te satisface, deci nu vei avea probleme motivaționale. Deci, este o scăpare minunată de viața personală, unde lucrurile nu vor fi atât de clare. Îți vei putea limpezi mințile când faci o plimbare prin natură.
Horoscop pentru iulie 2022 Scorpion – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Scorpion: CARIERĂ

Pe terenul profesional, dacă îți gândești o strategie, poți obține orice îți dorești. Situația ta financiară va fi una stabilă. Pentru asta, nici nu va fi necesar prea mult efort. Un efort suplimentar vca însemna câștiguri suplimentare. Iar încăpățânarea va da rezultate. Acest lucru este posibil mai ales pentru cei care muncesc pe cont propriu.
Dacă ești angajată, este indicat să fii pe fază la ce se întâmplă în jur. Nu sunt pericole îngrozitoare, dar trebuie să fii pregătită să eviți orice greșeală. Neînțelegerile altora te vor implica și pe tine. Vei fi în situația să alegi de partea cui ești. Cu puțină diplomație, poți scăpa de alegerea riscantă. De exemplu, poți să te implici într-un proiect care să-ți ocupe tot timpul și să nu aibă legătură cu alegerea. Sau poți, pur și simplu, să-ți iei concediu. Până te întorcui, situația se calmează.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Este o perioadă dinamică, fluidă. Nu face jocurile nimănui și nu flirta pe față. Astfel, vei scăpa de pericolul unui mic scandal. Rămâi devotată celor care îți sunt devotați. Este valabil în toate genurile de relații. Te atrage noutatea, dar ceea ce se vede nou la orizont nu pare deloc solid.
Nu încerca să fii peste tot în același timp sau să-i convingi pe toți de toate părerile tale. Nici chiar în familie. Sunt posibile dispute pe teme lipsite de importanță, dar care pot să se încingă periculos. În aceste dispute, tu ești fitilul. Nervozitatea de la tine vine. Abandonează repede discuțiile care tind să se aprindă.
Dacă nu ești într-o relație stabilă, se văd scântei la orizont. Va fi o atracție reciprocă puternică între tine și o persoană abia întâlnită. Ia-o ca pe ceva de scurtă durată deocamdată. Nu face schimbări de planuri sau de domiciliu. Nu bate toba și nu face anunțuri de importanță majoră. Rămâne de văzut ce va ieși din această poveste.

Zile plăcute

Horoscop Taur Iulie 2022

  • Cel mai bune zile în general: 7, 8, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 1, de 14, 15, 20, 21, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 7, 8, 16, 17, 20, 21, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 7, 16, 25, 27, 28, 29

Sănătate și familie

Persistența – ceea ce unii ar putea numi încăpățânare – este una dintre cele mai importante virtuți ale Taurului. Aveţi această abilitate înnăscută de a crea un succes atunci când alții au renunţat de mult. Dar această virtute este, uneori, un viciu. Uneori rămâneţi prea blocaţi în căile voastre și aveţi nevoie de o corecție de curs. Uranus în propria voastra zodie și două eclipse foarte puternice, vă determină să vă schimbaţi direcţia luna aceasta. Mulți dintre voi au văzut începuturile acestor evenimente de luna trecută. Ambele eclipsele – eclipsa de Soare din 13 iulie şi eclipsa lunara din 27 iulie – vă afectează puternic, astfel încât este indicat să nu încercaţi să forţaţi lucrurile. Eclipsa de Soare nu va afecta doar planeta care vă guvernează casa şi familia (Soarele) ci va avea loc în semnul Racului, care tradiţional reprezintă aceste elemente. Acest lucru poate însemna faptul că au loc o serie de evenimente legate de acest sector al vieţii voastre. Evenimente din trecut pot să reapară la suprafaţă generând situaţii tensionate. Nu este exclus ca unul dintre părinţi să treacă printr-o situaţie care îl ddetermină să ia o decizie de schimbare a vieţii. Defecte ascunse legte de locuinţă pot acum să creeze probleme şi trebuie rezolvate. Situația în familie nu este așa cum pare a fi, iar eclipsa dezvaluie acest lucru. Eclipsa de Soare are loc in casa ta treia șafectând şi ceea ce ţine de fraţi sau surori. Aceştia pot avea parte de drame personale și financiare. Mașinile și echipamentele de comunicații vor fi supuse testelor și de multe ori vor avea nevoie de reparare sau înlocuire. Pot exista întreruperi în tot ceea ce ţine de comunicare, cursuri, călătorii pe distanţe scurte. De asemenea, există tendinţa de îngrijorare. Pluto, planeta care guvernează relaţiile de parteneriat, de cuplu, este afectată de asemenea, astfel încât acestea pot fi, de asemenea, supuse testelor. Nemulțumirile reprimate ies la suprafaţă și trebuie să vă ocupaţi de ele. Încercaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare. Eclipsa de Luna din data de 27 iunie are, de asemenea, un impact asupra casei și familiei, prin implicarea Lunii. Fratii si/sau surorile sunt din nou sub influenţa aspectului, forțând schimbări personale importante. Dar aceasta eclipsă are loc in casa a 10-a, a carierei, astfel încât pot exista corecții legate de direcţia pe care aţi abordat-o. Regulile jocului se schimbă. Nu sunt excluse situaţiile mai dificile cu persoanele care deţin autoritatea, cu şefii şi alte persoane implicate în cariera ta. Aceasta eclipsa îl afectează pe Marte, guvernatorul celei de-a 12-a zodii pentru voi. Temeri şi lucuri neterminate tind să va ajungă din urma. Nu vă bazaţi prea mult pe intuiţie şi pe ceea ce vă transmit visele în această perioadă.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion martie Horoscop 2023

Datorită influenței lui Venus, Scorpionii se vor descurca în relații. Vei emite o energie pozitivă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *