Scorpion ianuarie Horoscop 2023

Să nu îți fie teamă să folosești beneficiile în carieră oferite de noul an. În ianuarie, Scorpionii trebuie să grăbească ritmul de lucru. Conform horoscopului, nu vei duce lipsă de motivație și vei ajunge la obiectivul tău dacă vei persevera. Să nu uiți de familia ta. Îi poți vizita cel puțin odata pe lună.
Horoscop pentru ianuarie 2023 Scorpion – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar ianuarie 2023 pentru Scorpion: CARIERĂ

Nu se va întâmpla nimic spectaculos în cariera ta în luna ianuarie. Va fi o perioadă favorabilă pentru evaluări și planuri de viitor. Poate chiar pentru îmbogățirea cunoștințelor și perfecționarea abilităților profesionale, în pregătirea perioadelor care urmează.
Dacă ești în căutarea unui job nou, șansele reale vor apărea în ultima săptămână a lunii. Dacă ai o afacere, finalul lunii ianuarie este favorabil extinderii echipei de lucru.

Horoscopul lunar ianuarie 2023 pentru Scorpion: BANI

În ianuarie, banii vor fi o sursă de încântare pentru tine. Așteaptă-te la neașteptat! Surprinzător de repede vor veni banii pe care îi aștepți. Jupiuter și Uranus te influențează atât în abilitatea de a încasa cât și în tentația de a cheltui. Vei fi atrasă de lux și de sporirea confortului.
Cei din familia ta vor câștiga și ei foarte bine începând din a doua săptămână a lunii. Astfel încât este posibil să vă aventurați într-un proiect riscant, din care, însă, nu se poate pierde prea mult. Adică, merită riscul.

Zile plăcute

Horoscop Taur ianuarie 2023

  • Cele mai bune zile în general: 5, 6, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 10, 11, 15, 16, 25, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 13, 14, 17, 18, 19, 23, 24, 31

Sănătate și familie

Vă aflaţi într-o situaţi extrem de interesantă în aceste zile. Începeți anul cu majoritatea planetelor deasupra orizontului. Partea superioară a Horoscopului – “partea diurnă” – este plină de planete, în timp ce jumătatea inferioară este goală. Numai luna va trece prin “partea nocturnă” a astrogramei voastre în această lună. Acest lucru înseamnă că veţi fi orientat mai mult spre scopurile voastre pe termen lung, cele care se realizeaza în colaborare cu alţii. Veţi fi preocupat de latura exterioară a vieţii, de ceea ce se vede, ce este expus. Casa, familia şî problmele emoţionale vor ocupa un rol secundar în această perioadă. Acesta este un an în care să vă ocupaţi de carieră, iar această lună este favorabilă în acest sens. O eclipsă lunară în data de 31 ianuarie vă va forța – chiar dacă doar pe termen scurt – să acordați mai multă atenție casei și familiei. Aceasta are loc în casa a patra a astrogramei şi indică nevoia de a schimba ceva în legătură cu locuinţa, părinţii sau la nivel emoţional. S-ar putea să fie nevoie de unele reparaţii în casă şi nu veţi putea să le amânaţi. Este o eclipsă destul de puternică şi pentru câteva zile s-ar putea să vă dea programul peste cap. Această eclipsă va testa mașinile și echipamentele de comunicații și, în multe cazuri, vor avea nevoie de reparații sau înlocuire. Frații și / sau surorile pot avea parte de evenimente care le schimbă viața. Venus fiind afectată de această eclipsă indică posibile modificări ale stării de sănătate în lunile următoare. Uneori poate fi un avertisment pentru potenţiale probleme, aşa că dacă acum vă confruntaţi cu chestiuni minore, încercaţi să nu le ignoraţi. De asemenea, pot exista schimbări în vecinătatea voastră și/sau în relaţiile cu vecinii. Dacă aveţi angajați există o instabilitate în ceea ce îi priveşte şi vă este dificil să vă bazaţi pe ei. Este interesant faptul că această eclipsă are loc chiar în perioada cea mai aglomerată în ceea ce priveşte cariera – unul dintre cele mai de succes (și exigente) momente. Ea provoacă o distragere a atenției față de carieră. Din fericire, familia (în cea mai mare parte) vă susține obiectivele profesionale. În ceea ce priveste viaţa de cuplu, aceasta este destul de armonioasă în această lună. Între 8 şi 10 ianuarie, Venus este conjunctă cu Pluto, inficând o intensificare a relaţiilor. Dacă apar probleme acum, acestea sunt legate de gelozie, dominare.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion aprilie Horoscop 2023

În carieră, Scorpionul va avea parte de o perioadă calmă. Chiar dacă ești ambițios natural, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *