Scorpion februarie Horoscop 2023

În februarie, horoscopul recomandă Scorpionilor să se poată descurca în echipă. Mai ales când vine vorba de carieră. Bucuria succesului tău nu va fi atât de mare, dacă ai doborât pe altcineva pentru a ajunge aici. Vei avea multă energie în februarie, deci poți să îți petreci timpul liber jucând sporturi și devenind mai solid.
Horoscop pentru februarie 2023 Scorpion – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În materie de dragoste, chiar trebuie să asculți de inimă și de intuiție. Aici rațiunea chiar nu mai are nicio putere. Nu poți face inventarul calităților și defectelor cuiva. Una peste alta, te simți bine cu partenerul tău? Atunci mergi înainte.
Pe de altă parte, dacă ești în pragul unei relații noi dar inima nu te trage, nu încerca să te amăgești. Vei fi pusă în fața unei asemnea opțiuni în primele zile ale lunii. De pe 11 până pe 17, încă îți vei bate capul cu dificultatea deciziei. Dacă pe 21-22 preferi să se te sustragi de la întâlnire sub un pretext oarecare, e clar. Mai bine spune-i omului clar că nu te interesează o relație, nu-l duce cu vorba.
Dacă ascendentul tău este într-un semn de Foc, ți-e greu să renunți la un admirator. Dacă este semn de Apă, îi cauți calitățile și avantajele. Dacă este semn de aer, amâni decizia și nu e bine. Dacă, însă, e semn de Pământ, vei pune lucruile în ordine cât de repede poți.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Scorpion: CARIERĂ

Marea decizie de pe 1-2 februarie s-ar putea referi exact la carieră. Vei simți nevoia să te consulți cu cineva care are autoritate. Dar și cu un prieten apropiat. Dacă părerile lor se bat cap în cap și niciuna nu coincide cu părerea ta, mergi pe varianta ta. Intuiția este punctul tău forte.
Undeva, pe 11-12 februarie, din tensiunea maximă, vei ieși deodată, cu decizia perfectă. În jur de 16-17 februarie, va trebui să fii în forma ta cea mai agreabilă. De asta va depinde o întorsătură favorabilă în cariera ta. Detensionează-te și fă-i să se simtă bine pe cei care vor decide.
Dacă până pe 21-22 reușești să-ți dai seama cum poți să beneficiezi de ultimele decizii, pe 25, 25 și 27 te vei simți perfect. Vei fi atât de bine încât îți vei permite să te ocupi și de binele altora.

Zile plăcute

Horoscop Taur februarie 2023

  • Cele mai bune zile în general: 2, 3, 11, 12, 21, 22
  • Cele mai stresante zile: 6, 7, 14, 15, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 11, 12, 16, 21, 22, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 6, 7, 11, 12, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 10, 14, 15, 19, 20, 28

Sănătate și familie

Multe dintre tendințele discutate luna trecută sunt încă în vigoare acum. Zona de carieră este încă activă. Luna trecuta, în data de 18 ianuarie, Venus, propriul vostru guvernator, a traversat mijlocul cerului şi a intrat in casa a 10-a, a carierei. Acest lucru indică succes personal, faptul că relaţiile cu superiorii sunt mai armonioase şi creşte socializarea la acest nivel. Ceilalţi te privesc cu admiraţie. Venus va rămâne în această poziţie până în data de 11 februarie. Însă o altă eclipsă vă distrage atenţia, este vorba de eclipsa de Soare din data de 15 februarie, care are loc în zona de carieră. Aceasta indică nevoia de a explora ceva nou sau de a adopta abordare nouă asupra unei situaţii mai vechi. Trebuie să încercaţi însă sa nu vă stresaţi foarte mult, pentru că provocările care apar acum vă pot epuiza. De asemenea, pot exista unele probleme acasă. La compania la care munciţi sau în domeniul vostru de activitate, pot apărea schimbări. S-ar putea ca unele legi să va afecteze activitatea, să existe modificări la nivel intern sau şefii şi persoanele care deţin autoritatea pot trece prin drame personale Toate aceste lucruri vor contribui însă la avansarea ta deoarece obstacolele în calea progresului tău sunt înlăturate. Totuşi, pe parcursul desfăşurării evenimentelor, există de obicei un sentiment de nesiguranță. Dacă este cazul, puteţi să faceţi ajustări ale direcţiei în care vă îndreptaţi. Această eclipsă este puternică și în alte moduri. Mercur, planeta voastra responsabilă de situaţia financiară, este afectată. Există unele tulburări financiare, ceea ce determină o corecție a cursului în strategia și gândirea financiară. Relaţiile sentimentale pot fi supuse şi ele unor teste. Pentru cei care au copii, aceştia necesită mai multă atenţie deoarece se confruntă cu situaţii noi şi au nevoie de îndrumare. Jupiter, guvernatorul casei a 8-a, este de asemenea afectat. Astfel, pot exista unele experienţe mai intense, probleme cu autoritățile fiscale sau probleme juridice. Nu este exclus să aveţi vise macabre în această perioadă. Sănătatea și nivelul vostru de energie se vor îmbunătăți începând cu data de 18. Până atunci, asigurați-vă că vă veți odihni suficient. Mai multe legate de sănătate, puteţi citi în Horoscopul anual.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion aprilie Horoscop 2023

În carieră, Scorpionul va avea parte de o perioadă calmă. Chiar dacă ești ambițios natural, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *