Scorpion august Horoscop 2022

Dacă Scorpionul poate organiza timpul, vor avea o perioadă profitabilă în august. În carieră, obiectivul tău va fi aproape de a fi realizat. Doar puțin lucru și te-ai descurcat. Nu uita de relaxare și să dormi suficient. Altfel, ai putea avea unele probleme de sănătate.
Horoscop pentru august 2022 Scorpion – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

De un lucru nu vei pueta să te plângi: de bani. Numai că va trebui să sacrifici ceva pentru ei. Din timpul liber, din hobby-uri și din relațiile personale.
Va trebui să rezolvi mai întâi dilemele. Să alegi cărei direcții vrei să-i dai prioritate. Poți să aprofundezi un proiect și să-ți sporești competențele. Sau poți să faci mișcări discrete în sensul avansării în schemă. Sau, altă variantă, poți să remorchezi pe cineva cu tine, ca să-ți plătești o datorie morală. Tu alegi.
Partea bună este că nu se va amesteca nimeni în treburile tale și nu va încerca să te influențeze. Dacă până acum ai avut impresia că unii vor să-ți forțeze mâna, acum asta va înceta.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

O să apară ceva nou încă din primele zile ale lunii. O să ți se pară interesant, deși n-o să-ți dai seama unde duce. Fie vei intra într-un nou cerc de cunoștințe, fie vei descoperi o nouă arie de interes. Cum ești o fire practică, te vei întreba la ce poate să-ți ajute. Încă nu se știe, dar intuiția îți va spune că ești pe un drum bun.
Nu vei ști nici dacă te afli în pragul unei noi relații romantice sau doar în prezența unui flirt. Și asta se va lămuri mai târziu. Lasă toate posibilitățile deschise.
Dacă ești într-o relație stabilă, probabil că, împreună cu partenerul, vei găsi valențe noi cuplului vostru. În privința copiilor, vor apărea idei noi pentru viitorul lor. Prea fanteziste? Prea hazardate? Încă nu se știe. Nu le da cu totul la o parte. Tocmai pentru că nu se știe.

Zile plăcute

Horoscop Taur August 2022

  • Cele mai bune zile în general: 4, 5, 12, 13, 21, 22, 31
  • Cele mai stresante zile: 10, 11, 16, 17, 24, 25
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 21, 22, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 12, 21, 24, 25, 31

Sănătate și familie

Turbulențele din luna anterioară nu sunt încă depăşite. În această lună va avea loc o nouă eclipsă de Soare, în data de 11 august. Acest lucru poate genera într-o oarecare măsură o reluare a unor situaţii de luna trecută (niciodată lucrurile se repetă în același mod exact, dar temele eclipselor sunt similare). Aceasta are loc în casa a patra pentru cei macaţi de semnul Taurului, afectând din nou, aspect care ţin de familie, părinţi, locuinţa, proprietăţi sau sentimentul de securitate emoţională. Uneori indica lucruri din trecut care au rămas neterminate. Ar trebui sa vă menajaţi în această lună, cel puţin până pe data de 22 august, deoarece nu este cea mai buna lună în ceea ce priveşte sănătatea, mai ales în perioada eclipsei. Aceasta este o perioadă în care v-ar prinde bine să vă relaxaţi, să vă izolaţi, insă influenţele externe va perturbă şi nu reuşiţi să vă odihniţi. Aveţi o stare de disconfort emoţional, s-ar putea să vă simţiţi obosiţi, iar situaţiile cu care vă confruntaţi sunt destul de stresante. De asemenea, în această perioadă ar trebui să acordaţi mai multă atenție dietei, alimentaţiei, pâna în data de 7 august şi rinichilor după această perioadă. Venus, își petrece cea mai mare parte a lunii in Balanţă, propriul semn şi zodia responsabilă de starea voastră de sănătate şi deşi în general este un indicator pozitiv, dacă apar probleme acum, ele sunt datorate unor excese. Acest aspect indică, de asemenea, o preocupare pentru starea de sănătate şi dorinţa de vă îmbunătăţi stilul de viaţă. Guvernatorul sectorului financiar, Mercur, este retrograd pana în data de 19 august, astfel încât este indict a se evita achizițiile majore și investițiile în acest timp. După data de 19 august va exista mai multă claritate iar riscul de a comite erori în aceasta direcţie este minim. În această lună, Mercur se va afla în casa ta patra pentru cei marcaţi de zodia Taurului. Acest lucru indică posibile cheltuieli legate de casă și familie. De asemenea poate indica şi venituri din aceste surse. Poate că veniturile obținute de acolo, de asemenea. Marte este în continuare retrograd până în data de 27 august şi se menţin aspectele rpecizate în luna anterioară. Pentru mai multe detalii puteţi citi interpretarea personalizată a acestei influenţe, în raportul Marte Retrograd, disponibil gratuit, pe site.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion martie Horoscop 2023

Datorită influenței lui Venus, Scorpionii se vor descurca în relații. Vei emite o energie pozitivă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *