Săgetător septembrie Horoscop 2022

În Septembrie, te poți aștepta la o energie pozitivă în domeniul relațiilor. Mulți Săgetători singuri ar trebui să țină ochii deschiși. Conform horoscopului, ai o șansă să cunoști sufletul tău pereche. În jurul tău, vei avea mulți parteneri potențiali. Deci alege cu grijă și nu te lăsa afectat de aparențe.
Horoscop pentru septembrie 2022 Săgetător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Săgetător: CARIERĂ

Cu puțină atenție și viteză de reacție, poți să domini concurența. Situațiile potențial periculoase nu te amenință pe tine. Trebuie să știi să păstrezi distanța față de conflictele în care se antrenează ceilalți.
Dacă lucrezi pe cont propriu, poți fi oarecum relaxată. Nu ești inclusă într-un sistem frământat. Iei propriile decizii și îți faci propriile treburi fără să fii prea mult influențată de alții.
Dar dacă ești angajată, probabil că, zi de zi, simți că te afli într-un viespar. Mercur îți induce o oarecare labilitate emoțională. Nu te lăsa contaminată de agitația celorlalți. Nu participa la bârfe și nu lua partea nimănui.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru nativii mai tineri ai zodiei, va fi o perioadă de distracție și amuzament. Nu neapărat petreceri, pot să fie întâlniri în grup, sau unele activități împreună cu prietenii. Dacă ești în cătarea unui nou partener, aceasră căutare se transforma într-o joacă. Multe flirturi, multă cochetărie, dar deocamdată nu vei arunca ancora. De aici, însă, poate ieși ceva serios în viitorul apropiat.
Săgetătorii familiști tind să-și ducă acasă frustrările de la serviciu. Ca să nu exagerezi în această privință, organizează mai multe ieșiri cu familia. Filme, oncerte, drumeții, mese în oraș – orice, numai nu vă închideți în casă cu problemele.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni Septembrie 2022

  • Cel mai bune zile în general: 2, 3, 11, 12, 20, 21, 29, 30
  • zilele cele mai stresante: 9, 15, 16, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 4, 5, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24

Sănătate și familie

Cu Neptun, planeta care vă guvernează cariera în miscare retrogradă, din 18 iunie și cu aspecte puternice în casa a patra, aspectele de carieră necesită timp pentru a se rezolva de la sine și astfel vă puteţi concentra asupra problemelor domestice. Totuși, deși situaţia legată de carieră este destul de tulbure şi cel mai bine ar fi să aşteptaţi ca aceasta să se clarifice, responsabilităţile sunt încă puternice. Casa a patra înseamnă mai mult decât casă şi familie. Ea reprezintă trecutul, amintirile, sentimentul de apartenenţă şi securitatea emoţională. Multe din problemele noastre îşi au originea în trecut. Atunci când apar evnimente puternice, acestea provoacă reactivarea acelor lucruri din trecut rămase nerezolvate. Deşi nu ştim cu exactitate care este cauza reacţiilor noastre, aceasta se află adânc îngropată în trecutul nostru si ne împiedică să acţionăm, sa creştem, să ne dezvoltăm. Atunci când influenţele planetare activează această casă, amintiri vechi tind să iasă la suprafaţă iar misiunea noastră este aceea de a le explora, de a le înţelege. Deci, atunci când casa patra este puternic, natura va aduce amintiri vechi, astfel încât acestea să poată fi văzute de la nivelul actual de înțelegere. Ceea ce este înfricoşător pentru un copil de trei ani, pe faţa unui adult va provoca doar un zâmbet. Nu este vorba despre a rescrie istoria evenimentelor care s-au întâmplat, ci de o reinterpretare a lor, despre a înţelege. Iar acest lucru va provoca o “vindecare” emoţională”. Vă veţi confrunta cu amintiri care la prima vedere nu au nicio egătură cu prezentul, dar ele nu sunt întâmplătoare, ci au o semnificație pentru viața voastră „aici și acum“. Analizaţi sentimentele pe care vi le trezesc si ele îşi vor pierde puterea pe care o au asupra voastră.Uită-te la ei și sentimentele pe care le trezesc în tine. Examinați-le. Ei vor pierde orice putere au avut o dată peste tine. Aceasta este, de asemenea, o luna buna pentru cei implicați în tipuri formale de terapie psihologică. Au loc mai multe tipuri de progrese. Luna nouă din data de 9 septembrie va clarifica atât aspectele emoționale cât și situația familială pe măsură ce trece timpul. Informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie bună vă vor parveni în mod natural si normal, cu puțin stres din partea voastră. Trebuie să vă preocupaţi de aspectele care ţin de sănătate până în 22 septembrie, iar atunci veţi simţi o îmbunătăţire indiferent de problemele cu care vă confruntaţi. Nu uitaţi să vă odihniţi suficient şi recitiţi raportul anual pentru a înţelege ce este nevoie să faceţi. De asemenea, aceasta este o lună excelentă pentru cei care îşi caută un loc de muncă – mai ales până în 22 septembrie. Soarele în zodia Fecioarei favorizeaza munca, iar Pluto, guvernatorul muncii pentru cei marcaţi de semnul Gemenilor, primește aspecte bune până la acea dată.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător martie Horoscop 2023

Martie va fi în favoarea relațiilor interpersonale. Conform horoscopului, relațiile serioase se vor dezvolta precum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *