Săgetător martie Horoscop 2023

Martie va fi în favoarea relațiilor interpersonale. Conform horoscopului, relațiile serioase se vor dezvolta precum și relațiile familiale și cele între prieteni. Pe de altă parte, nu te poți aștepta la multă pasiune în această perioadă, deci Săgetătorii singuri nu vor avea noroc în a-și găsi un potențial partener. Ar trebui să îți redirecționezi energia altundeva.
Horoscop pentru martie 2023 Săgetător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Săgetător: privire generală

Vei fi surprinsă în mod plăcut să constați că cineva de departe își amintește de tine. Este o legătură pe care o credeai pierdută, dar acea persoană îți poartă o amintire foarte frumoasă. Totodată, s-ar putea să descoperi că cineva te admiră, te respectă, te prețuiește. Nu este neapărat o admirație de tip romantic. Doar dacă vrei tu să fie.
Pe 10, 11, 12, te vei simți epuizată. Se explică, dacă vii după o perioadă de muncă intensă și de griji. Până pe 15-16, va trebui să-ți iei inima în dinți și să pui la punct anumite aspecte ale vieții tale. Pentru ca apoi să te poți relaxa, ca să nu ți se ardă circuitele.
În jur de 20-21 martie, o să fii oarecum în contratimp cu partenerul tău. Comunicarea va fi importantă. Puneți-vă de acord în toate privințele. Cam la fel se va întâmpla pe 25 și 26 în mediul profesional.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău te apreciază, te admiră, te iubește. Și îți va demonstra asta după puterile lui. Ai grijă să-i mulțumești cum se cuvine. Prima săptămână a lunii va fi despre responsabilități și limite în cuplu. Nu va fi o stare conflictuală ci o dezbatere energică. În afara cuplului, vei fi în situația de a susține pe cineva care este nedreptățit. Fă-o cu curaj pentru a-ți păstra respectul de sine.
Nu ești într-o relație? Se pare că, de pe 10, vei începe să fii remarcată într-un cerc din care poate apărea potențialul partener. Acesta va fi un pic turmentat de farmecul tău. Nici nu-și va mai pune problema compatibilității dintre voi. Ia-o încet cu bietul om. Iar dacă nu te atrage în mod serios, nu-i da semnale greșite.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni Martie 2023

  • Cele mai bune zile: 3, 4, 13, 14, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 17, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25

Sănătate și familie

Până în data de 20 martie zona de carieră este încă foarte activă. Planetele din casa carierei vă sunt favorabile. Acest lucru semnalează succesul. Aveți mult sprijin cosmic; universul pare să conspire în favoarea voastră. După data de 20 februarie, pe măsură ce vă atingeți obiectivele pe termen scurt, atenția voastră se îndreaptă spre viața socială – spre prieteni, grupuri și activități de grup. Deși Marte se află încă în casa a 7-a până în data de 17-a, generând unele tensiuni şi lupte de putere, aspectele favorabile pe care le face Jupiter, guvernatorul acestei case, vor estompa problemele din aceasă zonă sau oferă oportunităţi de rezolvare a acestora. Jupiter intră în mişcare retrogradă începând din data de 9 martie, iar Mercur este retrograd din data de 23. Acest lucru complică relaţiile într-o oarecare măsură. Atât tu cât și cei cu care interacţionezi (aspetul influenţează mai ales relaţia de cuplu) sunteţi nehotărâţi și lipsiți de direcție. Pentru mai multe detalii, vă recomand să citiţi interpretările personalizate din rapoartele Mercur Retrograd şi Jupiter Retrograd, disponibile gratuit, pe site. Trebuie să acordaţi în continuare atenţie stării de sănătate până în data de 20 martie, dar aceasta se îmbunătăţeşte. În data de 6 martie Mercur și Venus vă vor influenţa pozitiv, în 17 martie, Marte se îndepărtează de aspectul său stresant, iar în 20 martie, Soarele începe să facă aspecte armonioase. La începutul lunii însă, este indicat să vă ocupaţi de problemele de sănătate care apar şi să nu le ignoraţi. Până în 20 martie, lucrurile ar trebui să revină la normal. Finanțele nu par a fi o problemă mare în aceste zile. Casa a doua, a banilor nu est tranzitată de planete și acest lucru este, în principiu, un semn bun. Indică menţinerea stării de fapt. Nu este nevoie să faceți schimbări importante sau să acordați atenție nejustificată aici. Cariera este o zonă mult mai importantă decât cea financiară acum. Cu toate acestea, s-ar putea să vă bucuraţi de unele influenţe financiare favorabile. Mai întâi, cele două aspecte de Luna plină (al doilea este numit “Luna Albastră”, un aspect mai rar), care aduc momente financiare favorabile, iar data de 26 martie este o zi financiară deosebit de bună, deoarece Luna este la la cea mai mică distanţă de Pământ, iar impactul ei este chiar mai puternic. În general, ca mai propice perioadă din punct de vedere financiar este din 17 până în 31 martie.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător aprilie Horoscop 2023

În această lună, fiecare Săgetător se poate bucura de un val de energie pozitivă nouă. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *