Săgetător mai Horoscop 2023

Mai va continua să fie foarte pozitiv pentru Săgetători. Te așteaptă o perioadă în care fantezia ta va deborda, deci nu vei avea probleme în a găsi soluții pentru problemele la care alții nu pot face față. Asta poate fi folosită și în viața personală, dar și la locul de muncă. Oamenii se vor bucura să vină la tine pentru un sfat și le vei fi alături.
Horoscop pentru mai 2023 Săgetător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Săgetător: CARIERĂ

Domeniul profesional îți va solicita cea mai mare parte din atenție și energie. Apele sunt cam agitate în această perioadă și te vor pune la încercare. Nu te lăsa dominat de emoții și nu recurge la cuvinte tari! Dacă reușești să-ți ții demonii în frâu, luna mai nu va fi chiar așa de rea. Îți vei îndeplini obiective importante, sau, cel puțin, vei pune niște baze solide.
Dacă lucrezi, sub o formă sau alta, într-o echipă, nu le da coechipierilor motive să-ți pună în discuție activitatea. Fă ceea ce ține de tine cu maximă seriozitate. Semnele de Apă au ceva cu tine luna aceasta, probabil pentru că nu ai chef să le cauți în coarne, așa cum își doresc. Nu-ți etala superioritatea, pentru că te vor urî și fricțiunile se vor transforma în lucrături urâte, pe la spate.
Dacă ai propria afacere, trebuie să te gândești puțin mai mult la cei care muncesc pentru tine. Dacă nu ai cum să le faci viața mai ușoară din punct de vedere al banilor, măcar poartă-te blând și atent. Vor aprecia asta, pentru că Săgetătorul are un stil aparte de a fi drăguț.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Caută să fii activ în privința dragostei. Dacă ești singur, vei avea succes, indiferent ce nebunie ai face și ce aiureli ai vorbi. Caută să profiți de asta, fixându-ți din capul locului pe cine vrei să cucerești și în ce scop. Chiar dacă nu te-ai hotărât că vrei să începi o relație serioasă, netezește-ți calea, că poate te hotărăști mai târziu.
Nu-ți pune într-o situație riscantă relațiile serioase – inclusiv pe cele de prietenie. Fiind cu emoțiile oarecum surescitate, este posibil să faci gesturi sau să spui cuvinte care vor deranja. Pe moment, nu-ți pasă. Dar îți va păsa când te vei calma și îți vei da seama ce ai făcut.
Dacă ești familist, nu uita lucrul ăsta. Nu lua decizii care-I privesc și pe ai tăi fără să-I consulți. Mai spune-le din când în când ce mai faci și cum te simți. Dacă n-ai starea necesară pentru o scurtă vacanță împreună, cel puțin asigură-te că iei cina în familie de câteva ori pe săptămână.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni Mai 2023

  • Cele mai bune zile: 7, 8, 16, 17, 24, 25
  • Cele mai stresante zile: 2, 3, 9, 10, 22, 23, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 7, 8, 9, 10, 17, 18, 19, 26, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 9, 10, 14, 15, 18, 19, 24, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 9, 10, 18, 19, 26, 27

Sănătate și familie

Luna Mai este o lună în care majoritatea aspectelor vă favrizează. Starea de sănătatea a fost bună luna trecută și acum poate fi chiar mai bună (Marte va face aspecte favorabile începând cu data de 16 mai). Veţi avea mai multa energie, vor exista mai multe oportunităţi de care puteţi profita. Lucrurile pe care se părea că nu le uteţi obţine acum câteva luni sunt acum eminamente disponibile. Dacă doriți, vă puteți îmbunătăți starea de sănătate și mai mult în modurile menționate în raportul anual. Oportunitățile de muncă au fost bune tot anul, dar mai ales acum. Singura problemă aici este necesitatea de a face mai multe cercetări cu privire la aceste lucruri. Puneți mai multe întrebări. Rezolvaţi-va toate îndoielile. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Încă mai sunteți într-o perioadă în care casa a 12-a este activă până în data de 21 mai. Este bine să vă concentrați asupra problemelor de natura psihologică și asupra creșterii voastre interioare. Atunci când reuşim să ne înţelegem, reacţiile noastre la evenimentele externe sunt adecvate. Uranus se mută în casa a 12-a din 16 mai, ceea ce semnalează schimbări iminente la acest nivel. Aspectul a fost descris pe larg în horoscopul anual. Veți avea o abordare mai științifică legat de propriile voastre credinţe, de maniera în care reacţionaţi. Veți trece printr-o serie de evnimente care vă provoacă sa experimentați şi învățați prin încercări și erori. Venus rămâne în casa întâi până în data de 19 mai și referitor la acest aspect puteţi reciti cele menţionate în horoscopul lunii anterioare. După data de 19 mai, ea se mută în sectorul financiar și aduce o creştere a veniturilor dar şi tendinte spre cheltuieli. Ea va aduce noroc în speculații – mai ales în urul datei de 31 – și beneficii prin copii, persoana iubită sau în urma propriei voastre creativităţi. Vă simţiţi mai susţinuţi în ceea ce întreprindeţi, iar banii pot fi caştigaţi într-o manieră uşoară, plăcuta. Uneori aspectul nu se referă la bani în sine ci la capacitatea de a vă valorifica pe voi înşivă. De asemenea, poziţia Lunii indică faptul că data de 17 mai este o zi bună din punct de vedere financiar. Luna Nouă din data de 29 şi Luna Plină din data de 29 sunt, de asemenea zile financiare puternice. În general câştigurile sunt favorizate între 15 şi 29 mai. Ceara Luna dă mai mult entuziasm și putere la capacitatea de câștig. Soarele intră în semnul vostru în 21 mai și începeți o npuă perioadă în viaţa voastră. Vă simţiţi mai energici şi sunteţi capabili să vă urmăriţi obiectivele cu mai mult entuziasm.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător martie Horoscop 2023

Martie va fi în favoarea relațiilor interpersonale. Conform horoscopului, relațiile serioase se vor dezvolta precum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *