Săgetător februarie Horoscop 2023

Situația carierei se va schimba puțin în februarie. Va fi necesar ca Săgetătorii să înceapă să se concentreze din plin. În caz contrar, ai putea avea probleme. Din fericire, nu vei duce lipsă de motivație. De asemenea, fii cu ochii pe colegii de muncă, unii dintre ei s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul tău. Cea mai bună cale de a scăpa de agitația de la lucru este să faci sport.
Horoscop pentru februarie 2023 Săgetător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru 1 sau 2 februarie, plănuiește o cină cu familia, cu prietenii, cu vecinii – cu cine vrei tu. Important e să te rupi de anturajul profesional. Ai nevoie de schimbarea orizontului și de oameni care să te susțină afectiv.
Pe 5-6 februarie, e rost de mult romantism. Fie că ești într-o relație permanentă și aceasta va înflori, fie că apare ceva nou la orizont. Și starea de romantism durează o săptămână-două. Zilele de 18, 19 și 20 te vor găsi foarte ocupată, prinsă în tot felul de combinații și de treburi. Ai posibilitatea să dai deoparte ceea ce te agasează și să păstrezi doar ceea ce-ți face plăcere. În ultimele zile ale lunii va trebui să faci apel la calmul tău proverbial. Recomandabil ar fi să faci o combininată: să petreci ultimul weekend al lunii împreună cu partenerul, într-un grup de prieteni.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Săgetător: CARIERĂ

Luna nu începe tocmai favorabil la locul de muncă. Fă ce ai de făcut, nu sta peste program și întoarce-te repede acasă. Sau ieși cu prietenii. Și nu continua să te gândești tot la muncă sau să vorbești celorlalți despre asta. Dacă acum reușești să te rupi de preocupările profesionale, această relaxare îți va fi de folos mai târziu.
Pe 5 și 6 februarie, se pare că vei atinge un vârf de sarcină la muncă. Dacă reușești să te fofilezi câteva zile și să mai pui deoparte din treburi, pe 11-12 nici nu va mai trebui să le faci. Oricum, presiunea va scădea substanțial. În jurul datei de 14 vei fi distrasă de preocupări romantice, iar pe 18, 19 și 20 nu-ți vei vedea capul de treabă. Pe 25, 26 și 27 va trebui să-ți păstrezi calmul și să te impui cu eleganță.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni Februarie 2023

  • Zilele cele mai bune: 4, 5, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai stresante zile : 2, 3, 9, 10, 16, 17
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 6, 7, 9, 10, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 14, 15, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 6, 7, 16, 17, 25, 26

Sănătate și familie

Eclipsa solară din data de 15 februarie creează agitaţie și schimbare, dar în ciuda acesteia, luna următoare pare a fi prosperă și de succes. Această eclipsă are loc în cea de-a 9-a casă, a educației, religiei, călătoriilor pe distanţe mari, principiilor și aspectelor juridice. Problemele care se află în așteptare au un rol dramatic, într-un fel sau altul. Teritoriile străine vă sună atrăgător în această lună și că doriţi să călătoriţi, dar ar fi indicat să evitați călătoriile în străinătate în perioada eclipselor. Studenții vor fi obligați de circumstanţe să facă schimbări în planurile lor educaționale. Uneori schimbă școli sau cursuri; uneori datele examenelor se moodifică sau profesorii sunt înlocuiţi. Eclipsa are impact asupra lui Mercur, guvernatorul Horoscopului vostru și asupra lui Jupiter, planeta relaţionării şi a socializării pentru cei marcaţi de zodia Gemenilor. Acest fapt poate provoca drame personale și sociale. Relaţiile de acest tip sunt afectate în această lună, deoarece şi Marte își petrece luna în casa a 7-a, iar eclipsa va produce un apogeu. S-ar putea să fie vorba de conflicte. O relație bună va supraviețui – dar lucrurile sunt tensionate. Impactul eclipsei asupra lui Mercur este, de fapt, un lucru bun, prin faptul că sunteţi forțaţi să vă schimbaţi atitudini sau modalităţi de gândire care nu mai sunt adecvate cu situaţia prezentă sau cu evoluţia voastră. Schimbările se vor produce pe parcursul următoarelor șase luni. Fiecare Eclipsă solară afectează frații, surorile și vecinii. Pot exista probleme în viața lor. Fiecare Eclipsă solară testează mașinile și echipamentele de comunicații. Acest aspect a avut loc luna trecută și se repetă acum. Modificările care nu au fost făcute luna trecută sunt necesare acum. În data de 18 februarie, atât Soarele, cât și Mercur – două planete benefice – vor traversa Mijlocul Cerului și intră în casa a 10-a a carierei. Preocuparea voastră se îndreaptă spre această zonă, comunicarea cu superiorii sau persoanele care deţin autoritatea este mult mai dinamică şi sar putea să vi se încredinţeze noi responsabilități. Există mai multă recunoaștere personală pentru ceea ce sunteți și pentru abilitățilevoastre profesionale. Modul în care socializaţi are un rol important în acest sens. Sănătatea este bună în această lună, dar are nevoie de mai multă atenție după data de 18 februarie. Cel puțin jumătate din planete formează aspecte stresante cu această zonă. Astfel, dacă există vulnerabilități, există o probabilitate mai mare ca acestea să se manifeste. Încercaţi să vă odihniţi suficient.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător aprilie Horoscop 2023

În această lună, fiecare Săgetător se poate bucura de un val de energie pozitivă nouă. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *