Săgetător decembrie Horoscop 2022

decembrie va aduce oamenilor născuți în această zodie o perioadă pașnică atunci când vine vorba de carieră. Atmosfera la locul de muncă va fi una plăcută, cu un ritm normal de lucru. Vei aștepta să te întorci la lucru. Săgetătorii pot folosi această lună, de exemplu, pentru a se educa. Veți petrece timpul liber cu partenerul și familia. Te vei simți cel mai bine când ești alături de ei.
Horoscop pentru decembrie 2022 Săgetător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Săgetător: CARIERĂ

În plan profesional nu se întâmplă nimic de natură să te țină în stare de alertă. Poți să-ți iei un răgaz pentru analiză și schițare de strategii pentru viitor. Va veni momentul în care să le aplici. Poate să pară o amânare a unor realizări profesionale așteptate, dar vei câștiga în plan strategic.
Spre sfârșitul lunii, dată fiind mișcarea retrogradă a unor planete, ți se recomandă prudență în decizii. Chiar dacă nu se va rezolva imediat tot ce este de rezolvat, horoscopul tău pentru anul 2022 spune că direcția în care te îndrepți este, în mod clar, spre capătul tunelului.

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Săgetător: BANI

Chiar dacă nu se întâmplă lucruri senzaționale în carieră, de muncă va fi și banii vor veni. Se pare că vor fi ceva piedici în încasarea veniturilor cuvenite, dar aceste piedici s-ar putea să nu fie în calea ta ci la un alt nivel de care nici nu vei avea știre.
Eclipsa de Lună de la sfârșitul lui decembrie te va împinge la niște cheltuieli compulsive, dar acestea nu vor fi de natură să te destabilizeze financiar.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni decembrie 2022

  • Cele mai bune zile: 8, 9, 17, 18, 19, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 5, 6, 12, 13, 14, 20, 21
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 29, 30

Sănătate și familie

Începeți anul cu majoritatea planetelor din sectorul vestic, social. Chiar și guvernatorul horoscopului vostru, Mercur, este în vest. Acest lucru demonstrează necesitatea de “a merge cu valul”, pentru a permite altora să-și urmeze cursul acţiunii (atâta timp cât nu este distructiv), pentru a vă atinge scopurile prin consens și compromis, mai degrabă decât prin acțiuni directe. Acum trebuie să trăiți cu condițiile pe care le-ați creat în trecut. Încearcaţi să obţineţi ceea ce este mai bun din această situaţie. În câteva luni, puterea planetară se va schimba și vă va fi mai ușor să faceţi schimbările necesare. Chiar dacă relaţiile de colaborare, de cuplu şi socializarea au avut apogeul în luna care a trecut, şi în această lună încă sunteţi foarte sociabili. Mercur va fi în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat până în 11 decembrie, ceea ce arată că sunteţi preocupaţi de relaţiile voastre. Veţi lua după ceea ce vă doriți și nu veţi aștepta ca telefonul să sune. De asemenea, aspectul indică o creştere a popularităţii. Sunteţi prezenţi pentru prietenii voştri și pentru persoana iubită. De multe ori interesele lor vor fi puse înaintea celor personale. Daţi dovadă de dedicaţie. Acest lucru face ca ceilalţi să îşi dorească să fie în preajma voastră. Sănătatea este mai bună decât luna trecută și o puteți îmbunătăți în continuare în modurile menționate în raportul anual. Aceasta este o lună bună pentru a întreprinde o cura de detoxifiere sau pentru a ţine regim în cazul în care doriţi să slăbiţi. O casă a 8-a puternică (până în data de 20 decembrie) este bună pentru proiecte care implică reinventare sau transformare personală. Există lucruri în viața noastră care ar putea avea nevoie de o “reînviere” – fie că este vorba de o relație, un proiect creativ sau o afacere. Aceasta este o lună bună pentru a face acest lucru. Eclipsa lunară din 31 decembrie pare să vă afecteze puternic. Ea are loc în casa a treia, a comunicării, aducând drame în viețile fraților, surorilor sau vecinilor. Cei care urmează o formă de învăţământ pe termen scurt şi elevii vor face schimbări importante în planurile lor care ţin de educație; pot exista modificări legate de școală în sine. Fiecare Eclipsa Lunară are impact asupra finanțelor voastre, deoarece Luna este planeta voastră financiară. Deci, sunt necesare corecții de curs în viața financiară. Evenimentele declanşate de eclipsa vă vor arăta ceea ce este necesar. Autovehiculele și echipamentele de comunicații sunt testate și de multe ori sunt necesare reparații sau înlocuiri. Luna nouă și luna plină sunt favorabile celor marcaţi de zodia Gemenilor din punct de vedere financiar. Luna plină din 1 şi 2 decembrie pare a fi deosebit de bună, deoarece Luna se află la cea mai apropiată distanță de Pământ.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător martie Horoscop 2023

Martie va fi în favoarea relațiilor interpersonale. Conform horoscopului, relațiile serioase se vor dezvolta precum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *