Săgetător august Horoscop 2022

În august, fiecare Săgetător ar trebui să aibă grijă de aspectul profesional din viața lor. Impactul oboselii pe care o vei acumula în această lună te va face să greșești lucruri mărunte. Chiar dacă consecințele vor fi minore, îți poți strica relația dintre tine și șeful tău. Oricum, te poți baza pe suportul partenerului și a familiei.
Horoscop pentru august 2022 Săgetător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Nu e loc de negociere: în august colaborarea este cheia succesului. Alianțele de tot felul, oficiale și neoficiale, îți vor garanta reușita. Și nu doar atât. În jur vor fi niște tulburări, niște ape agitate. Aliații cu barca, cu colacul, cu pânzele și vâslele te vor scoate la mal fără să simți. Deci, momentan, lasă ironiile, fii mai amabilă și acceptă orice sfat și orice ajutor.
Nu face schimbări radicale de plan și direcție. Vor fi surprize destule din partea lui Mercur cel impulsiv. Fixează-ți busola și uită-te la ea. Vor fi alții care vor încerca să te devieze. Fii pe fază și menține cursul. Dacă o să apară o oportunitate de câștig semnificativ, fă-i loc printre treburile tale obișnuite. Nu renunța la nimic deocamdată.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nimic spectaculos nu se va întâmpla pe plan personal, nici bun, dar nici rău. Dacă ești singură, te vei simți bine așa încă o vreme. O relație relaxată este să posibil să legi, dar nu te vei implica în ea cu totul. Va fi mai mult o companie plăcută și relaxantă.
În relația de cuplu, dacă acesta este cazul, va fi atâta pace încât aproape că va deveni plictisitor. Dacă plictiseala este o problemă pentru partenerul tău, propune-i să-ți propună. Orice. O ieșire în oraș sau din oraș, o schimbare prin casă, un salt în doi cu parașuta… orice i-ar face plăcere.
Restul vieții sociale va fi într-o relativă picoteală. Dacă vrei să ieși cu prietenele, ele vor fi disponibile și va fi plăcut. Mai schimbați o impresie, o rețetă…

Zile plăcute

Horoscop Gemeni August 2022

  • Cel mai bun zile general: 6, 7, 14, 15, 24, 25
  • Cele mai stresante zile: 12, 13, 19, 20, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 20, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 9, 16, 17, 26, 27

Sănătate și familie

In luna aceasta va avea loc a treia eclipsă a acestui an, o eclipsă de Soare, în data de 11 august. Aceasta o va oglindi, în multe privințe, cea anterioară din 13 iulie, dar există o diferenţă majoră. Daca eclipsa anterioară puncta problemele, aceasta vă provoacă să exploraţi soluţiile. Este provocarea de a îmbunătăţi o situaţie sau de a repara problemele care au apărut anterior. Ar fi indicat să citiţi horoscopul lunii anterioare pentru a înţelege mai multe. De asemenea, pot exista probleme legate de fraţi, surori, veicini sau cunştinţe. În vecinătatea voastră au loc unele schimbări. Nu sunt excluse problemele cu mijloacele de transport, fie că este vorba de maşina personală sau de blocaje şi întârzieri în trafic. Pe de altă parte, manifestarea acestei eclipse poate fi simţită la nivel intern, vreţi să faceţi ceva nou, simţiţi că nu vă regăsiţi în activităţile curente şi doriţi să faceţi o schimbare. Cu toate acestea, în pofida eclipsei, Luna care urmează este favorabilă. Casa a treia, a comunicării, intereslor intelectuale şi mobilităţii – casa voastră preferata – este foarte puternică. Mintea voastră este ageră şi aveţi parte de o serie de provocări intelectuale, ceea ce vă produce plăcere. Vă este mai uşor să acumulaţi informaţii şi să le reproduceţi atunci când este nevoie. De asemenea, capacitatea voastră de a face conexiuni este foarte bună. Starea de sănătate este, în principiu bună în această lună, dar trebuie să vă acordaţi puţin mai multă atenție după data de 22 august. Nu este vorba de ceva grav, ci doar de o reducere a nivelului de energie. (De cele mai multe ori acest lucru nu se simte, însă generează o animtă sensibilitate care poate duce la scăderea imunităţii.) Consultaţi în acest sens horoscopul anual. Puterea planetară (referindu-ne aici la planetele pe termen scurt) este direcţionată acum spre jumătatea de jos a astrogramei. Este timpul să vă direcţionaţi o parte din energie și atenție spre casă, familie şi aspectele emoționale. Timpul pentru a obține o stare de mulţumire la nivel emoțional. Cariera este încă foarte importantă – jumătatea superioară a Horoscopului este încă foarte puternică – astfel încât să nu se pune problema de a o ignora. Însă în acest moment trebuie să vă orientaţi spre stabilizarea vieţii de familie. Aceasta este principala provocare în prezent – de a avea succes atât in cariera cât şi la domiciliu.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător martie Horoscop 2023

Martie va fi în favoarea relațiilor interpersonale. Conform horoscopului, relațiile serioase se vor dezvolta precum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *