Săgetător aprilie Horoscop 2023

În această lună, fiecare Săgetător se poate bucura de un val de energie pozitivă nouă. Datorită influenței lui Mercur, abilitatea ta de a lua decizii va fi rapidă și cu imaginație. Problemele din relație vor fi rezolvate, deci cei singuri pot ieși cu curaj în oraș sau pot sta de vorba cu persoana adorată. Acum e timpul potrivit, deci să nu îți fie teamă să faci primul pas.
Horoscop pentru aprilie 2023 Săgetător – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Săgetător: CARIERĂ

Mercur ți se cam opune, deci va fi o perioadă de stânjeneală financiară. Amână cheltuielile importante și investițiile până trece momentul dificil.
În aprilie, este recomandat să te concentrezi asupra activitățuilor care te solicită intelectual. Altfel te plictisești, simți frustrare și manifești neglijență și superficialitate. Dacă ai propria afacere, e bien să încerci lucruri noi, interesante, poate chiar experimentale. Căile bătătorite vor merge de la sine. Banii nu-ți sunt de ajuns, îți dorești altceva.
Celor care nu sunt în propria afacere, horoscopul le recomandă să-și mențină poziția actuală. În paralel, însă, pot încerca și altceva. De exemplu, să învețe ceva nou, să-și lărgească orizontul cunoștințelor cu sau făr legătură cu profesia. În principiu, va fi o perioadă calmă, fără provocări deosebite.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Vor fi multe ocazii de a lega relații noi, dar atenție: de unele va fi greu să mai scapi. Nu te grăbi să te confesezi ori să te apropii prea mult de oameni pe care abia i-ai cunoscut.
Săgetătorii familiști vor avea de luat niște decizii importante. Chiar dacă pare dificil, nu va fi nimic de nerezolvat. Sfaturile pe care le vei primi nu vor fi cele mai utile și realiste. Dar, discutând, vei ajunge să înțelegi lucrurile în toată complexitatea lor și să tragi propriile concluzii utile.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni Aprilie 2023

  • Cel mai bune zile: 1, 9, 10, 11, 18, 19, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 6, 12, 13, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 25, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 2, 3, 12, 13, 21, 22, 29, 30

Sănătate și familie

Pe 18 februarie a avut loc o schimbare decisivă a puterii planetare, majoritatea planetelor trecând din jumătatea vestică a astrogramei (sectorul social al horoscopului) în la sectorul estic, independent (sectorul individual). Schimbarea se apropie de punctul său maxim (acest lucru se va întâmpla în următoarele două luni), iar acum este timpul să vă dezvoltați inițiativa personală și aptitudinile personale. Acestea sunt aspectele care vă favorizează în prezent. A fi popular din punct de vedere social este un lucru dezirabil, dar acesta trebuie susţinut de aptitudini personale, de un nucleu puternic, de simţul identităţii. Acesta este momentul pentru a dezvolta aceste lucruri. Ce anume vă place? Ce condiții vă fac fericiţi? Care este părerea voastră despre politică sau despre lume? Nu conteaza ce cred ceilalti sau daca opiniile voastre sunt populare sau nu – aceştia sunteţi voi şi vă puteţi susţine punctele de vedere. Este timpul să vă expuneţi autenticitatea. Și din moment ce independența personală este atât de puternică acum, faceți schimbările care trebuie făcute în condițiile voastre. Modificați circumstanțele existente pentru a vă fi pe plac. Acum aveți suportul energetic și planetar. Fericirea voastră depinde în cea mai mare măsură de voi înşivă. Starea de sănătate este bună. Există o singură planetă pe termen lung în aliniere stresantă, toate celelalte fiind fie în armonie, fie fără aspecte în această direcţie. Venus se mută în zodia voastră în data de 24 aprilie. Pentru femeile care îşi doresc un copil, acesta este un indicator al unei fertilităţi crescute. În general, Venus în propriul smen produce o stare de relaxare şi bunădispoziţie. Sunteţi mai ludici. Venus în propria voastră zodie vă face să fiţi mai atrăgători, mai sociabili, mai plăcuţi. Maniera în care vă comportaţi îi atrage pe alţii înspre voi. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru achiziţionarea de îmbrăcăminte sau accesorii, deoarece simţul estetic este la cote ridicate. Pentru bărbații singuri acest aspect generează oportunităţi romantice. Pentru femei va creşte nivelul de atractivitate. Guvernatorul socializării şi al relaţiilor de cuplu, Jupiter, este încă retrograd, iar acest aspect va dura mai multe luni. Deci nu este nevoie să vă grăbiți să luați decizii importante într-un fel sau altul în ceea ce priveşte relaţiile, dimpotrivă. Lăsați situaţiile să se dezvolte de la sine. În acelaşi timp, vă recomand să citiţi raportul Jupite Retrograd disponibil gratuit, pe site. Casa a 12-a devine puternică începând cu data de 20 aprilie, acesta fiind un moment potrivit pentru a vă ocupa de lucrurile neterminate din trecut, de înţelegere a proprilor reacţii şi de studiu în singurătate. Este o perioadă de dezvoltare la nivel intern.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător martie Horoscop 2023

Martie va fi în favoarea relațiilor interpersonale. Conform horoscopului, relațiile serioase se vor dezvolta precum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *