Rac martie Horoscop 2023

Când vine vorba de carieră, poți întâmpina unele probleme minore în luna martie. Orice Rac va trebui să se confrunte cu lipsa motivației. În plus, dacă nu ești suficient de concentrat, poți pierde o informație importantă sau poți face o greșeală. Nu trebuie să te îngrijorezi, însă, consecințele vor fi ușoare, și ar trebui să înveți din ele.
Horoscop pentru martie 2023 Rac – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Rac: privire generală

Luna va debuta pentru tine cu dileme și iar dileme. Vei fi pusă în situația de a lua decizii în contradicție cu dorințele celor din jur. Dacă este vorba despre ceva ce te privește doar pe tine, lasă diplomația și spiritul împăciuitor deoparte. Decide așa cum vrei tu, așa cum îți convine ție. Pe de altă parte, declină-ți competența atunci când nu te privește. Altfel, riști ca un sfat dat cu bună credință să-ți fie reproșat mai târziu.
Pe 10, 11 și 12, ar fi bine să ieși puțin din cumințenia ta obișnuită. Vei avea ocazia să încerci ceva nou, să ieși din rutină. Dacă îți faci curaj și îți iei puțină libertate, ai de câștigat. Măcar ca experiență și ca autocunoaștere.
Pe 15-16 martie, se animă viața socială. Te împrietenești, te reîmprietenești, cunoști oameni, schimbi păreri și numere de telefon. O să-ți prindă bine dacă ieși din casă nu refuzi invitația.
Pe 20-21, vei avea un succes bine meritat. Ia-ți răgazul de a te bucura de el. Nu se ascunde nimic rău în spatele lui și nu va urma nicio dezamăgire. Fii comunicativă pe 25 și, dacă vrei ceva, exprimă-ți dorința.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Preferi o relație care să meargă lin dar să fie superficială sau una cu zdruncinăuri dar profundă și sinceră? Începutul lunii va fi cu zdruncinături. Puțină nervozitate, mici probleme de tot felul, unele reproșuri, unele contraziceri. Dar interesant este că din toate astea relația va ieși consolidată. Probabil că felul în care veți gestiona incidentele vă va confirma compatibilitatea.
În prima săptămână a lunii va trebui să jonglezi abil cu viața romantică, cea socială și cea profesională. Relaxarea vine treptat și se instalează abia pe 10-11-12 martie. Atunci vei putea să pui ordine în viața ta, eliminând complet ceva care e de prisos.
Pe 20-21, indiferent ce se întâmplă în jurul tău, atenția îți este monopolizată de dragoste. Fie că e vorba despre partenerul pe care îl ai deja, fie de unul nou, dacă ai fost până acum singură. După data de 25 vei avea abilitatea de a comunica bine. În cuplu, asta va aduce prospețime. În cazul în care te afli în pragul unei noi relații, va tranșa clar șansele de concretizare.

Zile plăcute

Horoscop Rac Martie 2023

  • Cele mai bune zile: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25
  • Cele mai stresante zile: 3, 4, 10, 11, 12, 18, 19, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 8, 10, 11, 12, 18, 19, 20, 26, 27, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 9, 18, 19, 20, 29, 30

Sănătate și familie

Aceasta este o lună mult mai bună faţă de cea anterioară în sensul în care, din data de 18 februarie, prezenţa Soarelui în zodia Peştilor vă influenţează într-o manieră pozitivă, iar aspectul va dura până în 20 martie. Soarele, este guvernatorul finanţelor voastre, iar prezenţa sa în casa a 9-a indică şansa de a vă creşte veniturile datorită unor invesţiţii din străinătate sau prin intermediul străinilor. Puteţi accesa noi surse de finanţare. De asemenea, acest aspect indică și o bună intuiție financiară. Acesta este un aspect extrem de favorabil pentru cei care sunt înscrişi la o universitate şi pentru profesori. Dacă sunteți implicat în probleme juridice, acestea evoluează în favoarea voastră acum. Vă atrage ideea de a călători în străinătate şi tot ceea ce ţine de alte culturi. Prezenţa Nodului de Nord în casa a 2-a, a banilor, indică capacitatea de a înţelge în ce direcţie se îndreaaptă societatea şi care sunt tendinţele financiare. Acest lucru, folosit cu înţelepciune, vă poate aduce venituri considerabile. În data de 20 martie, Soarele traverseaza Mijlocul Cerului şi va intra în casa a 10-a, zona de carieră. Aproape jumătate din planete se află într-o poziţie superioară, ceea cee va influenţa favorabil zona de carieră. Pot exista și creșteri salariale (oficiale sau neoficiale). Sunteţi favoarizaţi de persoanele care deţin autoritatea. Reputația voastră profesională vă influenţează direct nivelul veniturilor, aşa că, cea ce întreprindeţi acum va avea efect pe termen mai lung. Guvernatorul carierei voastre, Marte, se va muta în cea de-a 7-a casă în data de 17 martie, ceea ce înseamnă că puteţi avansa în carieră prin mijloace sociale, prin persoanele pe care le cunoaşteţi şi prin capacitatea de a vă face plăcuţi. Participați la petrecerile și adunările potrivite a- poate că le puteți găzdui și voi. Starea de sănătate vă solicită mai multă atenție din data de 20 martie, deoarece mai multe planete sunt în aliniere stresantă cu voi. Încercați să nu vă suprasolicitați în ceea ce priveşte proiectele legate de carieră. Luați pauze şi odihniţi-vă.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iunie Horoscop 2022

În luna iunie, astrele îl vor ajuta pe Rac să „se relaxeze” puțin. Nu te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *