Rac mai Horoscop 2023

În luna mai, fiecare Rac va avea beneficii dacă investește timp și efort în carieră. Soarele aflat în Taur aduce o perioadă foarte fructoasă, precum și persistență. Vei petrece câteva momente minunate cu prietenii tăi. Petrece măcar o seară cu aceștia. Este important să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile pentru următoarea săptămână de lucru.
Horoscop pentru mai 2023 Rac – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Rac: CARIERĂ

Luna mai nu vine cu surprize prea mari. Nu pentru că nu se mai schimbă nimic, ci pentru că ești capabil să prevezi aproape orice și nimic nu te mai ia prin surprindere. Ai observat deja trendul la locul tău de muncă, te-ai prins ce-I poate pielea fiecăruia și ce urmărește fiecare. Luna mai nu te va mai prinde cu garda jos.
O promovare este puțin probabilă în această perioadă tulbure. Dar ai posibilitatea să-ți consolidezi și chiar să-ți îmbunătățești situația profesională. Și, deloc neglijabil, ai șansa de a câștiga mai mult. Fii pe fază la orice proiect adiacent.
Dacă ai în gând să-ți schimbi jobul, luna mai este favorabilă. Ceea ce întreprinzi luna aceasta are mari șanse de succes dar și o doză de risc. Un timp, dacă ai posibilitatea, ar fi bine să poți duce în paralel ambele joburi.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Acesta este terenul pe care se aplică cel mai bine recomandarea de a revizui unele lucruri din trecut. Vei avea șansa și abilitatea de a repara relații stricate sau doar răcite. Vei regăsi pe cineva care va face din nou parte din viața ta. Poate să fie vorba despre un prieten, despre un colaborator sau chiar despre o relație romantică. Pentru Racii familiști, povestea de mai sus se poate traduce prin repararea relației cu o rudă.
Dacă ajungi într-o opoziție de interese sau într-o diferență radicală de opinie cu o cunoștință, fii conciliant! Nu duce disputa prea departe și, în orice caz, nu face afirmații tranșante. Cu persoana aceea te vei mai întâlni și încă într-o ipostază delicată. Interesul tău este ca acum să lași loc de bună ziua.
Dacă nu ești într-o relație, luna mai va fi o lună bună pentru a te desprinde de trecut. Ceea ce te apasă se va transforma într-o experiență din care ai învățat ceva și atât. Vei simți eliberare și vei începe din nou să-I observi pe cei din jur. Printre ei s-ar putea afla cineva interesant.

Zile plăcute

Horoscop Rac Mai 2023

  • Cele mai bune zile: 9, 10, 18, 19, 26, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 11, 12, 13, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 7, 8, 14, 17, 22, 26, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 9, 10, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 24, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 11, 12, 13, 15, 16, 24

Sănătate și familie

În 20 martie, puterea planetară a început să se deplaseze din sectorul vestic, social al astrogramei voastre, spre sectorul estic, independent. Aceasta modificare indică o schimbare la nivel psihologic. Puterea planetară înclină în direcția voastră şi vă oferă sprijin. Din această cauză sunteți mai independenți decât de obicei. Vă doriţi să faceţi mai multe. Sectorul vestic, social este încă foarte puternic – cel puțin jumătate dintre planete sunt încă acolo – deci ceilalţi și susţinerea pe care o primiţi din partea lor sunt încă importante, deşi interesele voastre se modifică. Acesta este un moment pentru a face lucruile aşa cum doriţi voi. Inițiativa voastră personală și competențele contează. Aveți nevoie mai puțin de aprobarea altora decât de obicei. Deci, acum este timpul să faceţi acele schimbări pe care vi le doriţi legate de diverse aspecte din viaţa voastră în funcţie de siuaţia şi interesele fiecăruia dintre voi. Acesta este un moment pentru a vă asuma responsabilitatea pentru propria voastră fericire. Urmează încă câteva luni de independență sporită. Dacă așteptaţi prea mult – când planetele încep să se îndepărteze din nou de această zonă – pot fi făcute schimbări, dar cu mai mare dificultate. Finanțele arată bine în această lună. Dacă există probleme acum se datorează absenţei planetelor din sectorul financiar ceea ce indică faptul că nu acordați suficientă atenție acestor aspecte. Dacă apar provocări financiare, încercaţi să vă focalizaţi asupra obiectivelor financiare. La data de 1 mai, guvernatorul finanţelor voastre va face aspecte frumoase cu Saturn. Acest lucru arată o bună cooperare financiară cu soțul / soția, partenerul de viaţă sau partenerii de afaceri. Puteţi să beneficiaţi de sprijinul altora. În 11 și 12 mai, soarele face aspecte foarte plăcute lui Pluto. Acest lucru indică şansa de a câştiga bani în urma unor speculații sau a norocului. Dacă aveţi copii mari, aceştia vă susţin din punct de vedere financiar. Daca aceştia sunt mi mici, s-ar putea să existe cheltuieli legate de copii. La 21 mai, Soarele intră în casa a 12-a, indicând o bună intuiție financiară. Dacă veţi încerca să vă faceţi planuri bazându-va pe logică, s-ar putea ca acestea să nu fie sustenabile. Venus, planeta care guvernează casa şi familia, se mută în propriul vostru semn pe 19 mai. Acesta este aspect benefic în sensul în care vă simţiţi mai relaxaţi, sunteţi mai sociabili şi îi atrageţi cu uşurinţă pe alţii, imaginea de sine este îmbunătăţită. Familia vă oferă sprijin. Casa în sine devine mai importantă şi s-ar putea să doriţi să socializaţi mai mult acasă.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iunie Horoscop 2022

În luna iunie, astrele îl vor ajuta pe Rac să „se relaxeze” puțin. Nu te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *