Rac iulie Horoscop 2022

Iulie nu va aduce niciun eveniment nou în domeniul carierei. Fiecare Rac ar trebui să-și îndrepte atenția într-un mod diferit. Petrece ceva timp cu familia ta, gândește-te puțin și poate vei descoperi faptul că i-ai cam neglijat puțin. Ai putea să-ți petreci timpul, de asemenea, pentru dezvoltarea personală – fizică și mentală.
Horoscop pentru iulie 2022 Rac – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Rac: CARIERĂ

Dacă aștepți un răspuns de la cineva, se pare că a trecut cam mult. Ar fi trebuit să-l ai până acum. Ia inițiativa, întreabă tu și, totodată, inițiază un plan B. Dacă sunt tulburări în jur, lasă-le să-și urmeze cursul și separă-te pe cât posibil.
În activitățile independente, bazează-te pe instinct, pe intuiție. Nu ao destul date cu care să operezi un raționament. Dar dacă ceva îți spune că e de bine, mergi înainte. Și viceversa. Este posibil să nu ajungi luna aceasta la reziltatul pe care îl aștepți. Dar este la fel de posibil să-ți iasă altceva, de care ai și uitat. Pentru că banii vin, totuși, de undeva.
Dacă ți s-a încredințat un proiect foarte pretențios, de data aceasta, nu-ți delega atribuțiile. Știi că nimeni nu face lucrurile mai bine decât le faci tu însăți. Poate o Fecioară să se mai apropie de minuțiozitatea ta.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Rac semnalează o mulțime de evenimente. În familie, va apărea o controversă înverșunată. Dar asta nu te va implica mai mult decât ca pe un simplu observator. De fapt, nu va fi ceva grav ci mai degrabă amuzant. Este o perioadă bună de petrecut timp cu familia. Dar asta nu vrea să spună „tot timpul’. Puțin și de calitate.
Dacă jobul te va forța să rămâi în oraș încă o vreme, petrece timp cu prietenii. Ieși seara, dă curs invitațiilor și cunoaște lume nouă. Așa se fac relațiile, așa se prind ocaziile. Apar aglomerații, adunări, grupări față de care traiectoria ta este tangențială. Fă cumva și intersectează-le pe toate. Vei avea mult de câștigat.

Zile plăcute

Horoscop Rac Iulie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 3, 4, 12, 13, 20, 21, 30, 31
  • Cele mai stresante zile: 5, 6, 18, 19, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 7, 8, 16, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 3, 4, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 5, 6, 10, 11, 18, 19, 27, 28, 29

Sănătate și familie

În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu au existat evenimente spectaculoase în acest an. Pentru cea mai mare parte a anului, casa banilor a fost practic goală și v-ați mulțumit cu situaţia existentă. Dar luna trecuta aceasta a început să beneficieze de influente puternice. Venus s-a mutat în sectorul financiar în data de 14 iunie, iar Mercur în data de 29 iunie. In aceasta luna casa a 2-casa ta va fi influenţată şi de Soare care va ajunge în această poziţie în data de 22 Iulie. Prezența lui Venus aici începând cu 14 iunie indică cheltuieli legate de casă şi familie – aceasta nu este o surpriză. De asemenea, indică şi capacitatea de a beneficia de câştiguri în urma unor proprietăţi sau a valorificării unor lucruri vechi. Veţi resimţi această influenţă până în data de 10 iulie. Mercur va petrece aici întreaga lună, semnalizând o intuiție financiară bună. Acest aspect favorizează cumpărarea, vânzările și diverse tranzacții. Promovarea, marketingul şi negocierile sunt aspecte importante în această perioadă. De asemenea, aspectul indică achiziţionarea, vânzarea sau cheltuieli legate de un autovehicul. Intrarea Soarelui in casa banilor este, de asemenea, un aspect care indică activitate în acest sector. Marte, planeta gare guvernează cariera voastră, este retrograd întreaga lună şi indică necesitatea de a relua anumite lucruri legate de carieră. Relaţiile cu superiorii nu decurg aşa cum ar trebui. Dacă vi se propune acum o promovare aceasta nu se va materializa până după ieşirea lui Marte din retrogradare. Toate evenimentele noi care au loc acum vor fi revizuite dupa acel moment. Nu luaţi decizii definitive. Pe de altă parte, este o perioadă excelentă pentru a face corecţii sau a relua discuţii anterioare care nu au decurs aşa cum v-aţi dorit la momentul respectiv. Pentru mai multe detalii, citiţi raportul Marte Retrograd, disponibil gratuit pe site. Cele două eclipse din această lună vor perturba lucrurile astfel încât nu aveţi nicio şansă să vă plângeţi de monotonie. Eclipsa de Soare din data de 13 iulie, are loc în propria voastră zodie şi este un semnal asupra faptului că ar trebui să vă ocupaţi mai mult de propria persoană. Ea indică nevoia de a vă redefini, de a face anumite schimbări care ţin de atitudinea voastră şi de modul în care acţionaţi. De-a lungul timpului cu toţii avem tendinţa de a ne focaliza asupra unor lucruri de care ne este greu să ne detaşăm. Aceasta eclipsă atrage atenţia asupra necesităţii de “a scăpa” de obiceiurile negative, de a face “curăţenie” şi de încerca să fiţi mai liberi. Eclipsa de Lună din data de 27 iulie, vine să sublinieze aspectele menţionate anterior, indicând şi potenţialele probleme, dar mai are o influenţă superioară asupra zonei financiare şi a carierei. Ea punctează faptul că s-ar putea să nu vă apreciaţi la adevărata valoare atunci când vine vorba de carieră şi trebuie să analizaţi această situaţie. Nu luaţi acum decizii definitive.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac mai Horoscop 2023

În luna mai, fiecare Rac va avea beneficii dacă investește timp și efort în carieră. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *