Rac februarie Horoscop 2023

Februarie va fi însoțit de influența puternică a lui Venus. Asta înseamnă că pentru Rac, va fi foarte ușor să interacționeze cu oamenii din jur. Mai ales cei singuri se pot folosi de acest lucru, deoarece este foarte ușor pentru ei să cunoască persoane de sex opus. Horoscopul promite multă dragoste și ramantism pentru cei care au o relație de lungă durată, de asemenea.
Horoscop pentru februarie 2023 Rac – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În afacerile romantice, noutatea este extrem de ispititoare. La începutul lunii, vei fi tentată de noutate. Numai că trebuie să cântărești bine în ce măsură te implici. Ceea ce te atrage nu este neapărat cel mai bun lucru pentru tine. Ai grijă să nu renunți complet la siguranță și stbilitate – lucruri vitale pentru tine.
Dacă te simți instabilă emoțional pe 7 și 8 februarie, fă ceva care să te echilibreze imediat. Deciziile luate sub impulsul emoției nu sunt bune. Nu te implica în discuții și întâlniri care te agită nervos. Nu căuta informații care nu-ți convin.
De pe 13 până pe 18, vei agitată, grăbită, nerăbdătoare. Nu vei avea răbdare să asculți și asta ar putea aduce tulburări în relația de cuplu, dar și în relațiile cu ceilalți. Respiră adâncă, taci și ascultă. Asta te va pune la adăpost de greșeli până pe 22, când starea ta emoțională se va calma.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Rac: CARIERĂ

În prima săptămână a lunii poți face lucruri interesante, dacă proiectul nu se lungește peste data de 7. Apoi, timp de o săptămână, este mai bine să consolidezi ceea ce ai realizat, pentru că ești prea agitată ca să pui la punct ceva nou. Până la jumătatea lunii, ar fi mai bine dacă ai putea face ceva în afara biroului, în relație cu oameni noi.
Vine data de 18, când ai un semnal aprins: atenție la relația cu șefii! Dacă simți că ai chef să le zici vreo două, mai bine evită. Ai atâta aplomb încât ai putea să faci ceva ireparabil. În câteva zile, te vei simți foarte inspirată și asta îți va abate atenția de la orice potențial conflict.
În jur de 25 februarie, va avea loc o ședință mai mult sau mai puțin formală, în care se vor aduna idei, idei și iar idei. Vino și tu cu ale tale. Va ieși ceva grozav de interesant.

Zile plăcute

Horoscop Rac Februarie 2023

  • Cele mai bune zile: 6, 7, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 11, 12, 19
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 4, 5, 11, 12, 16, 21, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 6, 7, 14, 15, 16, 17, 25, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 9, 10, 19, 20, 27, 28

Sănătate și familie

Finanțele nu au fost o problemă importantă în viața voastră până acum în acest an. S-ar putea să nu fi acordat suficientă atenție acestor aspecte – Eclipsa de Lună din luna trecută și Eclipsa de Soare care va avea loc în data de 15 februarie vă forțează să vă focalizaţi asupra situaţiei financiarea și să faceți schimbările necesare. Este tentant să consideraţi ca totul decurge de la sine aşa cum ar trebui, însă în aceste momente este cazul să interveniţi. Eclipsa de Soare din această lună are loc în casa a 8-a și afectează nu numai finanțele voastre personale, ci și finanțele soțului sau partenerului de viaţă. Dacă sunteți implicat în parteneriate de afaceri, aceasta se aplică și partenerilor de acest tip. Atât tu cât şi partenerii tai trebuie să faceți corecții de curs în viața financiară. Gândirea voastră nu a fost realistă, așa cum vor arăta evenimentele eclipsei. Această eclipsă afectează și planetele Mercur și Jupiter. Pot avea loc schimbări legate de locul de muncă, de condiţiile de la locul de muncă, în colectiv sau legate de proiectele la care munciţi. Sănătatea voastră este bună în această lună, dar impactul asupra lui Jupiter poate provoca unele emoţii. În următoarele luni, efectele acestei eclipse vă vor determina să faceţi schimbări destul de mari legate de stilul vostru de viaţă. Dacă va aflaţi în postura de a face angajări sau aveţi subordonaţi, există instabilitate la locul de muncă şi pot apărea dreame în viața angajaților. Influenţa asupra lui Mercur va testa mașinile și echipamentele de comunicații, şi de asemenea, ar trebui să conduceți mai atent această perioadă, mai defensiv. Deoarece Mercur vă guvernează a 12-a casă, pot exista schimbări și mișcări într-o organizație caritabilă sau spirituală de care aparțineți. Visele pot fi supărătoare în această perioadă şi vă simţiţi neliniştiţi. Evitați speculațiile pe 9 și 10 și aveți grijă să nu depășiți cheltuielile. Viaţa de cuplu se îmbunătățește începând cu data de 18 februarie. Lucrurile evoluează încet, o relaţie nouă are propriile ei etape de dezvoltare.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iunie Horoscop 2022

În luna iunie, astrele îl vor ajuta pe Rac să „se relaxeze” puțin. Nu te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *