Rac august Horoscop 2022

Lunile calde de vară vor aduce succes în carieră pentru Raci. În timp ce alții se relaxează, ești capabil să te concentrezi la maximum. De asemenea nu duci lipsă de idei interesante. Horoscopul îți recomandă să nu își fie frică să îți exprimi părerile în august. Noua siguranță dobândită poate fi utilizată și în viața personală – preia inițiativa, partenerul va aprecia cu siguranță acest lucru.
Horoscop pentru august 2022 Rac – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Rac: CARIERĂ ȘI BANI

Oare să fie benefic faptul că unii dintre șefi și unii dintre colegi pleacă în vacanță? Probabil. Nativii în Zodia Racului se lasă stresați și timorați de te miri cine. Când vei rămâne singură cu competențele tale, vei vedea că nu ai nevoie de nici o îndrumare. Tot ce te apăsa și amânai, lucrurile de care te temeai le vei rezolva fluierând. Poți să-ți fii și șef, și executant, și consilier.
Dar nu este o perioadă bună pentru a începe ceva nou și complicat. Bucură-te că poți face curățenie în agendă și ai puțină răbdare. N-a venit încă vremea marii lovituri, oricare ar fi ea. O schimbare de job sau de afacere se cere puțin calculată. Momentan, gândește-te, încearcă să aduni informații, mai ascultă o părere. Acționează atunci când ai tot tabloul clar.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pe planul vieții personale, atâtea clarificări ar putea să te și surprindă. Persoane care ți s-au părut stupide și pisăloage ar putea veni cu idei interesante și utile. Fii deschisă, mai dă-le o șansă. Poate fi chiar partenerul tău, care nu părea că e prea bine ancorat în realitate.
Dragostea propriu-zisă va fi zburdalnică și lejeră. Fără pretenții mari nici de o parte, nici de alta. Fără isterii, pentru că Venus a rămas în urmă, cu Taurii. Fără intrigi, pentru că Eris e ocupat să-i sâcâie pe Gemeni. Iar dacă partenerul tău are vreun asemnea inamic în harta astrală, seninătatea ta va fi suficientă. Pur și simplu, cu tine nu va reuși să se certe.
La fel se va simți toată familia. Copiii, care n-au niciodată interesul să se certe, vor fi cei mai fericiți. Vezi că nu e sfârșitul lunii dacă-i lași puțin de capul lor?
Nu ești într-o relație permanentă? Vei fi atât de relaxată, încât potențialii parteneri nu se vor teme să se apropie de tine. Vei flirta la greu, dar nu te vei angaja prea tare deocamdată. Cine va fi, la rândul lui, relaxat are o șansă reală cu tine.

Zile plăcute

Horoscop Rac August 2022

  • Cele mai bune zile în general: 8, 9, 16, 17, 26, 27
  • Cele mai stresante zile: 1, 2, 3, 14, 15, 21, 22, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 12, 14, 15, 21, 22, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 20, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 2, 3, 6, 13, 22, 29, 30

Sănătate și familie

Planeta care vă guvernează cariera, Marte, este în continuare retrogradă până în data de 27 august. Acest lucru sugerează că s-ar putea să nu aveţi suficientă încredere în deciziile voastre, să fiţi ezitanţi şi vă lipseşte direcţia. Vă este dificil să vă faceţi înteles. Este nevoie de timp pentru a rezolva aceste aspecte şi cel mai indicat ar fi să aşteptaţi până la finalul perioadei pentru deciziile importante. Începând din luna iunie, puterea planetară a început să se deplaseze în partea inferioară a astrogramei, indicând nevoia de a vă ocupa mai mult de aspectele care ţin de casă, familie, copii, sănătate – de viaţa personală. Cariera este importantă în acest an, dar acum este timpul să vă ocupaţi şi de celelalte aspecte ale vieţii voastre. Şi în această lună vă preocupă aspectele financiare. Mercur se află în continuare în casa banilor. Atenţie însă, el este reprograd până la data de 19 august, ceea ce înseamnă că pot exista greşeli de estimare atunci când este vorba de bani, întârzieri ale plăţilor, iar în cazul în care vă decideţi să faceţi acum achiziţii, s-ar putea să nu luaţi în calcul toţi factorii şi să regretaţi ulterior sau să descoperiţi probleme ale produselor achiziţionate, indiferent de natura lor. Nu este indicat să luaţi decizii financiare majore până după data de 19 august. Pentru mai multe detalii, citiţi raportul Mercur Retrograd disponibil gratuit, pe site. În data de 22 august interesul vostru se mută în zona comunicării, schimburilor, comercializării. Aceasta este o perioadă bună pentru a vă ocupa de aceste lucruri. Eclipsa de Soare din data de 11 august, are loc în casa banilor şi atrage atenţia asupra cheltuielilor exagerate. Aşteptările voastre s-ar putea să nu corespundă cu realitate sau este posibil să nu dispuneţi de sufucuente resurse pentru a achiziţiona ceea cevă doriţi. Nu vă evaluaţi corect posesiunile. De asemenea pot exista probleme în relaţiile sentimentale. Există exagerări de ambele părţi, promisiuni nerespectate sau, în cazurile mai problematice, s-ar putea să vă confruntaţi cu ipocrizie. Din punct de vedere medical, evitaţi excesele.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac mai Horoscop 2023

În luna mai, fiecare Rac va avea beneficii dacă investește timp și efort în carieră. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *