Rac aprilie Horoscop 2023

În această lună, astrele vor ajuta Racul să-și dezvolte abilitățile de comunicare. În plus, nu vei duce lipsă de determinare și de încredere în tine. Le poți utiliza în diverse domenii. Aprilie aduce, de asemenea, succes în sport. De exemplu, acum este momentul perfect pentru a începe o dietă și pentru a face ceva pentru tine dacă dorești o schimbare.
Horoscop pentru aprilie 2023 Rac – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Rac: CARIERĂ

Dacă e vorba de propria afacere, încearcă luna aceasta să faci acea mutare la care te gândești de mult. Sunt acum șanse să-ți iasă. Însă nu trebuie să riști foarte mult. Asigură-te că activitatea principală merge înainte netulburată.
Dacă ești în poziția de angajată, mai întâi asigură-te că nu riști niciun conflict. Apoi poți să treci la mutări discrete, în urmărirea unui scop mai de perspectivă. Nu face mișcări bruște, spectaculoase, ca să nu atragi atenția. Luna asta ai nevoie de stabilitate și confort. Totodată, ai nevoie să simți că te miști într-o direcție favorabilă.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În dragoste, vei avea parte de o schimbare de perspectivă. Aceasta nu se poate defini la modul general. Pentru fiecare dintre nativii în Zodia Racului, noua perspectivă va însemna ceva anume. De reținut este că sinceritatea și onestitatea vor fi în favoarea relației, fie că e una veche, fie că e una nouă.
Dacă ești singură, se pare că te afli în fața unei dileme, gen alegerea între datorie și inimă. Va trebui să iei o decizie și cea mai bună soluție s-ar putea să fie o a treia, la care nici nu te gândeai. Dacă te gândești să combați în paralele pe două fronturi, luna aceasta, cele două paralele s-ar putea intersecta.
Cei care se află într-o relație și familiștii, vor avea mai puțină bătaie de cap. Cumva, vor merge în direcția corectă și nu vor tulbura paele.

Zile plăcute

Horoscop Rac Aprilie 2023

  • Cele mai bune zile: 2, 3, 12, 13, 21, 22, 29
  • Cele mai stresante zile: 1, 7, 8, 14, 15, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 7, 8, 16, 17, 25, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 24, 25, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 14, 15, 16, 17, 25, 26

Sănătate și familie

Multe dintre tendințele pe care le-am descris în martie sunt încă valabile pentru majoritatea lunii următoare. Cariera este încă principalul titlu în această lună. Sunteţi favorizaţi în continuare de superiori sau se bucură de autoritate, iar reputația voastră profesională este bună şi joacă un rol important în câștigul salarial. Deși casa și familia sunt întotdeauna importante pentru voi, ele sunt mai puțin presante acum. Succesul vostru în lume este cea mai bună modalitate de a servi familiei voastre în aceste zile. Soarele, planeta voastră financiară, este conjunct cu Uranus între 17 și 19 aprilie (deși ați putut simți efectele acestui eveniment mai devreme). Acest tranzit indică o perturbare financiară bruscă, care în funcţie de aspectele din astrograma voastră poate semnifica un câştig neaşteptat, cheltuieli neprevăzute sau o schimbare care necesită acțiune. Aceasta este că este o schimbare pe termen scurt. Ar fi indicat să consultaţi Horoscopul Zilnic, disponibil gratuit, pe site, pentru a vedea despre ce este vorba cu exactitate. Dacă este vorba despre cheltuieli, destul de des sub influenţa acestui aspect ele sunt echilibrate cu un flux neașteptat de bani. În data de 20 aprilie, când Soarele se mută în casa a 11-a, tot ceea ce ţine de tehnologie devine mai important. De asemenea Rac d doriţi mai multă libertate. Din punct de vedere financiar puteţi avea surprize plăcute. Acesta este un moment foarte adecvat pentru a vă implica în situaţii care ţin de grupuri și organizații. Vă face plăcere şi vă este util pe termen mai lung. De asemenea, în aceasta perioadă, mediul online este atractiv pentru voi. Relaţia de cuplu a fost destul de tensionată începând din 17 martie. Marte a intrat în casa a 7-a și îşi va petrece luna aici. Acest lucru poate produce conflicte în relaţii, individualism şi încăpăţânare. Având şi Saturn în aceasta poziţie vă veţi confrunta cu situaţii în care va trebui să vă decideţi între a reacţiona sau a menţine o atitudine mai distantă. Saturn fiind mai puternic în această poziţie, cel mai probabil veţi acţiona asemeni unei maşini cu frâna trasă. Veţi avea impulsul de a acţiona, de a vă impune însă din diverse motive veţi alege să nu faceţi acest lucru. La nivel psihologic, acest tip de abordare produce frustrări. Cel mai bine ar fi ca atunci când aspectele vă sunt favorabile să încercaţi să discutaţi cu calm despre problemele care vă frământă. Sănătatea are încă nevoie să te uiți în această lună, mai ales până la 20. Vestea bună este că sănătatea este îmbunătățită în ultima lună. Puteți îmbunătăți sănătatea în modurile menționate în raportul anual. Cel mai important, faceți tot ce este mai bun pentru a menține un nivel ridicat de energie. Sănătatea va continua să se îmbunătățească după a 20-a, dar are nevoie de o atenție sporită (atacurile planetare grele în Capricorn, Marte, Pluto și Saturn nu sunt puteri cu care să fii rătăciți).

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iunie Horoscop 2022

În luna iunie, astrele îl vor ajuta pe Rac să „se relaxeze” puțin. Nu te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *