Pești septembrie Horoscop 2022

Datorită influenței lui Venus, Peștii vor acorda o mare importanță relațiilor în septembrie. Ești dispus să faci orice pentru ca acestea să fie în armonie și pozitivi. Relațiile romantice vor decurge normal, dar e posibil să aveți probleme în familie. Nu veți putea evita o ceartă. Din fericire, ambele părți vor realiza repede că nu a fost necesar.
Horoscop pentru septembrie 2022 Pești – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Pești: CARIERĂ

Dușmanul binelui e „mai binele’. Dacă ai ajuns într-un punct satisfăcător, ar fi bine să te mulțumești cu rezultatul obținut. Ai un val de energie și ambiție care te împinge mai departe. Sunt semne că ești în pericol să depășești linia optimă și să răstorni situația în defavoarea ta. Nu-ți forța norocul, nu forța bunăvoința șefilor.
Este valabil și în privința banilor, dacă muncești pe bază de colaborări. Dacă încerci să storci mai mult decât ți s-a oferit, s-ar putea să se renunțe la serviciile tale.
Un alt pericol care te paște este graba, nerăbdarea de a obține rezultate. Ești pe un drum bun sub aspect profesional. Doar că rezultatele nu vin atât de repede pe cât ți-ai dori. Asta te determină să faci alegeri pripite și să pierzi mai mult decât ai câștigat. Păstrează-ți linia de conduită morală și profesională care te caracterizează. În final, totul va ieși așa cum vrei tu.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

O oarecare doză de impulsivitate amenință armonia în cuplu și, în general, în relații. Dacă vrei să rezolvi o situație anume, nu te repezi. Gândește, cântărește, discută calm. Trebuie să fii foarte convinsă de decizia pe care urmează s-o iei. Fie că e încheierea unei relații, fie că e trecerea la alt nivel.
În aceeași linie, nu judeca pe nimeni pripit. Prieteni sau cunoștințe, un potențial partener. Și nu-ți mai apăra cu atâta îndârjire poziția. Nu atentează nimeni la demnitatea, integritatea și independența ta. În jur, se vede ceva agitație, dar nu e nimic periculor și rău-voitor.
În familie, ești la un pas de o frumoasă armonie. Trebuie, doar, să respiri un moment și să te lași pe mâna celor care te iubesc. Lasă-i să propună programul de weekend și bucură-te de invitație.

Zile plăcute

Horoscop Fecioara Septembrie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 1, 9, 17, 18, 19, 27, 28
  • Cele mai multe stresante zile: 2, 3, 15, 16, 22, 23, 24, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 2, 3, 9, 18, 19, 29, 30

Sănătate și familie

Casa întâi este înca puternică până la data de 22 septembrie ceea ce indică faptul că în continuare sunteţi extrem de activi şi motivaţi în a vă urmări scopurile personale. Sunteţi percepuţi de alţii ca fiind puternici şi decişi. Aveţi totuşi tendinţa de a nu ţine cont prea mult de opiniile altora, atenţie la conflictele cauzate de orgolii sau egoism. Relaţiile personale sunt puţin mai provocatoare în această lună. Partenerii voştri de viaţă par a fi mai distanţi, mai ales între 6 şi 22 septembrie. Fiecare pare să se concentreze pe propriile interese și vedeți lucrurile din perspective complet opuse. Acest lucru nu înseamnă ca doar unul dintre voi are dreptate, ci că modul de abordare este diferit. Relaţiile bune, cele evoluate, nu vor avea probleme deoarece tocmai această abordare diferită va duce la obţinerea unei imagini complete asupra situaţiilor. Pentru cei care nu sunt atât de armonizaţi, încercaţi să respectaţi perspectiva celeilalte persoane deoarece altfel se poate ajunge la conflicte inutile. Încercaţi să consideraţi că vi se oferă o abordare „complementară“. Undeva există şi o cale de mijloc. În astrologie partenerul unei zodii este zodia opusă, pentru că impreună formează un întreg. Dar acest lucru înseamnă că dincolo de asmănări, viziunile sunt total diferite. Fiecare are ceva de care celălalt are nevoie. Priviţi siuaţiile cu care vă confruntaţi cu interes şî curiozitatea de a-l cunoaşte pe cel de lânga voi mai bine. În data de 6 septembrie, Mercur va trece peste Ascendent și va intra în jumătatea inferioară a astrogramei (partea nocturnă), iar jumătatea inferioară va începe să domine Horoscopul. Cariera și activitățile exterioare devin mai puțin importante, în timp ce casa, familia și bunăstarea emoţională deven mai importante. Este timpul să vă concentraţi asupra acestor lucruri. Mercur are un rol dublu în astrogramă. În primul rând el este guvernatorul Fecioarei, dar şi planeta carierei pentru voi. Tranzitul lui în casa întâi poate aduce oportunități în carieră fără a fi nevoie să depuneţi un efort în acest sens. Luna care va orma va fi o lună prosperă – probabil cea mai prosperă a anului. La data de 22 septembrie, Soarele și Mercur muta în casa banilor, iar aspectele financiare devin mai importante pentru voi. Vă ocupaţi singuri de toate aspectele şi nu solicitaţi ajutorul altora. Soarele în această poziţie aduce intuiție financiară şi este indicat să ţineţi cont de acest lucru.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești martie Horoscop 2023

În carieră, martie le promite Peștilor multe evenimente. Vor fi oportunități de afaceri interesante și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *