Pești martie Horoscop 2023

În carieră, martie le promite Peștilor multe evenimente. Vor fi oportunități de afaceri interesante și va trebui să te gândești dacă sunt cu adevărat ofertante. Prin urmare, s-ar putea să te afli în fața unei dileme. Dacă ești confuz, nu ezita să îți te consulți cu colegul sau prietenul apropiat pentru sfaturi, nu este nici o rușine.
Horoscop pentru martie 2023 Pești – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Pești: privire generală

Se pare că problemele în relațiile tale durează de ceva vreme. Iar cea cu partenerul tău este cea mai problematică dintre realții. Poți să lași în urmă toate problemele, împreună cu persoana care le cauzează. Sau poți să încerci o schimbare radicală și un nou început.
Luna martie este una care îți solicită toată grija și atenția. Nu te aventura în nimic fără să cunoști bine toate datele problemei. Este valabil și pentru domeniul profesional, și pentru relații, și pentru orice decizie importantă. Zilele de 10, 11 și 12 par a fi zile norocoase. Grupează-ți acțiunile cele mai importante în zona aceea.
Pe 17, 18 și 19, va trebui să te odihnești și să-ți găsești preocupări în afara celor obișnuite. Pe 22, 23 și 24, este timpul să fii atentă la sănătatea ta. Fie că adaugi un obicei bun, fie că scapi de unul prost – important este să îmbunătățești ceva. Finalul lunii te va găsi alertă și circumspectă. Dar cine trebuie să te susțină e la post.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relația ta se pare că există așteptări prea mari și presiuni solicitante. Mai ales din partea ta. Revizuiește puțin situația și decide dacă se poate repara sau nu. Reevaluează inclusiv gradul vostru de compatibilitate.
Zilele de 4 și 5 martie aduc predispoziție la comunicare. Dar nu și suficientă chibzuință înainte de a vorbi. De aici poate să iasă ceva mai grav decât situația de dinainte.
Pe 10, 11 sau 12 martie, programează ceva important. Fiind în weekend, poate fi vorba de o ieșire în oraș sau chiar în afara lui. Deconectați de la agitația zilnică, veți putea discuta în liniște. Tot acestea sunt zilele favorabile dacă te afli pe drumul de început al unei noi relații.
Între 17 și 19 martie, vei fi mai emotivă și mai anxioasă. Așa că ceea ce nu s-a decis până atunci va trebui amânat. Iar pe 25, 26 cel târziu, lucrurile se vor așeza într-un fel sau altul.

Zile plăcute

Horoscop Fecioară Martie 2023

  • Cele mai bune zile: 1, 2, 10, 11, 12, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 8, 9, 15, 16, 17, 22, 23
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 3, 4, 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 18, 19, 22, 23, 26, 27

Sănătate și familie

Până la data de 20 martie atenţia voastră va fi în continuare îndreptată spre relaţiile de cuplu, aceasta fiind una din preocupările majore în această lună. (Deşi în anumite cazuri poate fi vorba de un parteneriat de afaceri sau de popularitate şi socializare, în general). Luna trecută (între 24-26 februarie) a adus o oportunitate romantică extrem de favorabilă (într-o oarecare măsură idealistă) pentru cei singuri. Aceia care sunt deja implicaţi într-o relaţie au beneficiat de mai multă atenţie din partea partenerilor de viaţă. În această perioadă aveți o atracție puternică pentru tipurile creative, artistice și spirituale. Soarele călătorește cu Neptun din 3 până în 5 martie şi poate aduce o întâlnire cu o persoană deosebită cu care aveţi o legătură empatică. Puterea planetară este acum în jumătatea superioară a astrogramei. Astfel, accentul se pune mai mult pe obiectivele de carieră și pe cele exterioare, decât pe cele legate de casă și familie. Cu toate acestea, cu Marte în casa a patra până în data de 17 martie, este un moment bun pentru a face reparații majore în casă. De asemenea, acest aspect poate aduce unele conflicte sau neplăceri legate de membrii familiei. Evitaţi impulsivitatea. Această lună poate aduce şi beneficii financiare. Data de 1 şi 2 martie sunt deosebit de bune. Guvernatorul horoscopului vostru, Mercur, înaintează împreună cu planeta voastră financiară, Venus. Ambele fac aspecte armonioase cu Jupiter, aspecte care generează oportunităţi de câştig. În data de 6 martie, planeta care vă guvernează situaţia financiară se mută în casa a opta, indicând faptul puteţi să vă achitaţi unele datorii sau să vă stimulaţi partenerii să producă mai mult. Venus în această poziţie este un aspect bun pentru planificarea fiscală, pentru chestiuni care ţin de bănci şi credite. Taxele şi cheltuielile influențează luarea deciziilor voastre financiare – mai mult decât de obicei. Aceasta este o perioadă bună pentru achitarea datoriilor – și, de asemenea, pentru a obţine o refinanțare (totul depinde de nevoile voastre şi situaţiile cu care vă confruntaţi.). Dacă aveți idei inteligente, aceasta este o perioadă bună de abordare a investitorilor externi. Venus în Berbec începând cu data de 6 martie, indică atracția pentru câştiguri rapide, dar pătratul ei cu Saturn între 13 şi 15 martie sugerează mai multă prudență. Evitați speculațiile în această perioadă. În ceea ce priveşte sănătatea, trebuie să fiţi atenţi până în data de 20 martie şî să vă odihniți suficient.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești aprilie Horoscop 2023

Aprilie îți va aduce dorința de a avea succes în carieră, însă, horoscopul îți recomandă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *