Pești iunie Horoscop 2022

Iunie va fi o perioadă foarte pozitivă pentru viața personală a Peștilor. Te poți aștepta la niște vești bune care te vor încânta. Cei cu relații serioase au o șansă să își întărească legătura. De asemenea, nu ar trebui să neglijezi condiția ta fizică, poți face yoga de exemplu.
Horoscop pentru iunie 2022 Pești – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iunie 2022 pentru Pești: CARIERĂ

Luna asta, o să-ți placă la muncă. Organizația în care activezi o să facă tot felul de chestii interesante și amuzante. Munca se va continua în distracție, în ieșire cu colegii și alte asemenea minuni. Ceea ce se întâmplă acum este relaxant, distractiv, dar este și un punct de start pentru îmbunătățirea statutului tău. Nu trebuie decât să fii comunicativ ca de obicei.
Dacă ai angajați sau oameni în subordine, trebuie să dai puțină atenție relațiilor dintre aceștia. Sunt frământări și fricțiuni la rezolvarea cărora poți contribui decisiv.
Indiferent în ce domeniu lucrezi și cu ce statut, luna aceasta nu te grăbi să faci schimbări majore. Dacă nu ești 100% sigur pe justețea unei decizii, amân-o până luna viitoare.

Horoscopul lunar iunie 2022 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nicii în dragoste nu este momentul să faci schimbări majore. Venus te va ajuta să comunici în termenii sentimentelor și ai pasiunii. Lucrurile merg în direcția în care îți dorești, dar nu le forța. În cuplu, înțelegerea este favorizată de momentele petrecute în intimitatea casei.
Dacă nu ești într-o relație, nici nu vei simți un impuls puternic de a intra într-una. Nu te forța, nu te grăbi. Până nu ai convingerea că ai găsit persoana potrivită, nu da semnale false. Poți să te distrezi, poți să ieși în lume și chiar să flirtezi puțin. Dar nu lua inițiative care să te angajeze în vreun fel pe viitor, pentru că s-ar putea să te răzgândești curând.

Zile plăcute

Horoscop Fecioara Iunie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 1, 2, 10, 11, 18, 19, 28, 29
  • Cele mai stresante zile: 5, 6, 7, 12, 13, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 7, 14, 15, 16, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 5, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 16, 19, 23, 24, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 3, 4, 12, 13, 14, 23, 24

Sănătate și familie

Continuaţi să acordaţi atenţie stării de sănătate până la data de 22 iunie. Puteţi reciti în acest senshoroscopul de luna trecută. Sănătatea și nivelul de energie se vor va îmbunătăți după data de 21 iunie. Sunteţi încă focalizaţi asupra zonei de carieră până la data de 21 iunie, astfel încât să puteți lăsa acasă și problemele de familie aluneca pentru un timp. Aceasta este o perioadă pentru a vă urmări scopurile într-o manieră mai agresivă. Este timpul să luptaţi pentru ceea ce vă doriţi. Mercur este încă în casa a zecea până la data de 12 iunie, aspect care indică succesul personal și capacitatea de a avansa. Imaginea pe care o proiectaţi este una de succes. Sunteţi priviţi cu admiraţie. Situaţia financiară este bună. Planeta care vă guvernează situaţia financiară face parte dintr-un triunghi de apă pană la data de 14 iunie. La data de 1 și 2 iunie, ea face aspecte frumoase cu Jupiter si Neptun, ceea ce indică posibilitatea de câştig și o cooperare financiară bună cu soțul/soţia, parteneri sau asociaţi. Mercur va face aspecte frumoase cu Jupiter la data de 19 și 20 iunie, aducând un premiu frumos și un impuls în carieră. La data de 14 iunie, Venus intra in casa a 12-a. Este timpul să acordaţi atenție intuiției, pe care Einstein a numit-o „cel mai mare dar al zeilor“. Acest lucru semnifică o scurtătură pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare deoarece o clipă de intuiție reală este echivalentă cu mulți ani de muncă grea. Viața de cuplu va decurge favorabil în această lună, mai ales după data de 12 iunie. Mercur va face un aspect frumos, cu planeta care guvernează relaţiile de căsătorie, partenriat, concubinaj, Neptun, începând de la acel moment. Datele de 20 și 21 iunie sunt deosebit de bune pentru acest tip de relaţii. Cei singuri pot avea o oportunitate romantică puternică sau o întâlnire semnificativă atunci. Dar şi după acel moment aspectele se susţin. Singura problema este mişcarea retrogradă a lui Neptun începând din data de 18 iunie. Acest lucru va încetini lucrurile puţin şî creşte riscul autoiluzionării. Luna trecută, pe data de 21 mai, puterea planetară a început să se schimbe. Sectorul de Vest al astrogramei (sectorul social) este încă dominant, dar mai puțin decât în ​​lunile precedente. Aveţi parte de mai multă independență decât în prima jumătate a anului. Provocarea este acum de a echilibra interesele personale cu cele ale altora – ceea ce nu este chiar ușor.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești martie Horoscop 2023

În carieră, martie le promite Peștilor multe evenimente. Vor fi oportunități de afaceri interesante și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *