Pești iulie Horoscop 2022

Iulie poate însemna pentru Pești o scădere a ambițiilor lor. Poziționarea planetelor nu e una prielnică în această perioadă. Dacă aveți întrebări dificile, va trebui să te gândești la răspuns mult și să pui în balanță plusurile și minusurile. Nu vei greși dacă vei amâna această dilemă pe mai târziu.
Horoscop pentru iulie 2022 Pești – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Pești: CARIERĂ

Dacă ai afacerea ta sau lucrezi pe cont propriu, nu e momentul să semnezi contracte. Nu te apuca de ceva nou și important. Nivelul atenției și concentrării tale nu este excelent. Trebuie să tragi de timp puțin. Din nou, plecarea în vacanță este cea mai bună sugestie.
Dacă ești angajată, nu e momentul să-ți schimbi jobul. Trebuie amânat puțin, până când îți va fi clar că faci o mișcare bună. Nu este indicată nici o călătorie în interes de serviciu. Te va obosi, te va enerva și nu vei reuși să faci cum trebuie ceea ce ai de făcut. Fă în așa fel încât să meargă altcineva în locul tău.
Cea mai bună parte este că stai bine cu banii. Și nici nu se arată ceva cheltuieli neprevăzute și neplăcute. Ai ce să cheltuiești în concediu, atât cât să te simți bine. Nu vei cheltui excesiv pentru că nu ai chef de nici un fel de excese. Prioritatea ta va fi odihna.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În cuplu, ca și în familie, lucruile pot sta foarte bine sau foarte enervant. Dacă partenerul tău este pus pe distracție și agitație, nu va găsi la tine aceeași dispoziție. Dacă cei mici se agită și vor tot timpul altceva, se va lăsa cu durere de cap. Dar probabilitatea este mult mai mare ca ai tăi să se bucure de liniștea vacanței. Probabil că va fi o armonie pașnică între voi. Veți râde mult împreună și veți savura în tihnă peisaje sau muzee.
Dacă nu ești într-o relație, luna aceasta vei prefera o prietenie liniștită unei relații romantice. Chiar dacă vei intra într-o relație, criteriul deciziei va fi același. Te vei simți atrasă de cel care îți oferă liniște, simplitate și siguranță. Iar asta va funcționa reciproc.

Zile plăcute

Horoscop Fecioara Iulie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 7, 8, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai multe stresante zile: 3, 4, 10, 11, 22, 23, 24, 30, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 3, 4, 5, 6, 12, 13, 16, 20, 21, 25, 26, 30, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 5, 6, 12, 13, 16, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 5, 6, 10, 11, 14, 15, 22, 23, 24

Sănătate și familie

Două eclipsele vor zdruncina lumea în această lună, dar cei marcaţi de zodia Fecioarei s-ar putea să scape relativ uşor. Scopul cosmic al unei eclipse este de a provoca situaţiile care blochează progresul până la un maxim pentru ca ele să fie îndepărtate din viaţa noastră şi pentru a putea avansa. În acest sens, eclipsele sunt bune – deși experienţele pe care le aduc nu sunt întotdeauna plăcute. Eclipsa din data de 13 iulie are loc în casa voastra a 11-a și mai multe efecte asupra prietenilor voştri sau a relaţiilor de prietenie care sunt supuse unor teste. La nivel personal se poate referi la planurile voastre de viitor si la cat de susţinute sunt acestea. Tot ceea ce nu este fiabil va atinge un moment critic şi va trebui îndepărtat din viaţa voastră. În ceea ce priveşte relaţiile de prietenie, acelea care sunt valide vor rezista şî probabil va fi necesar să oferiţi asistenţă unui priten, iar cele nocive vor fi eliminate. Unul dintre părinţi poate trece printr-o perioadă financiară dificilă şi este forţat să facă unele schimbări majore. Din nou, echipamentele tehnologice, calculatoarele, software-ul și obiecte electronice sunt testate. Ele nu funcţionează aşa cum trebuie în această perioadă și, adesea, este necesară repararea sau înlocuirea acestora. Mașinile și echipamentele de comunicații vor fi afectate si ele deoarece Pluto, cel care guvernează casa a treia, a comunicării şî mobilităţii, este afectat de această eclipsă. Acordaţi mai multă atenţie în trafic în această perioadă (cel mai bine ar fi să evitaţi călătoriile pe distanţe scurte acum, dar acest lucru este necesar, este indicat să fiţi mai atenţi și mai precauţi). Eclipsa de Lună din data de 27 iulie are loc în casa a şasea pentru cei marcaţi de zodia Fecioarei şi indică din nou schimbări la locul de muncă (fie în cadrul companiei la care munciţi sau schimbarea unui loc de muncă) și schimbări în condițiile de muncă. Aceasta anunță, de asemenea modificări ale stării de sănătate sau a regimului de viaţă. Adesea, acest lucru este cauzat de o situaţie care vă sperie, deşi în cele mai multe situaţii nu este vorba de ceva grav. Marte este afectat în această zonă. Dacă aţi acordat atenţie aspectelor menţionate anterior, nu există motive de îngrijorare. Soțul/soţia, partenerii trebuie să facă importante corecții de curs în zona financiară. Gândirea lor financiară nu a fost realistă. Încă o dată relaţiile de prietenie sunt supuse testelor.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești martie Horoscop 2023

În carieră, martie le promite Peștilor multe evenimente. Vor fi oportunități de afaceri interesante și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *