Pești februarie Horoscop 2023

Peștii se vor împrieteni foarte ușor în această perioadă. În februarie, acest lucru va fi benefic pentru persoanele care sunt singure și își caută sufletul pereche. Te afli în fața unei perioade romantice, pasionale și plină de aventură, nu îți fie teamă să lași să iasă totul la suprafașă și să te bucuri de această perioadă la maximum. Mai târziu, ai putea regreta dacă te abții. Nu te vei mai întâlni cu această șansă din nou.
Horoscop pentru februarie 2023 Pești – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Se pare că relația ta debutează luna aceasta cu niște zdruncinături mai mari sau mai mici. La un moment dat îți trece prin minte că ar fi mai bine să-i pui capăt. Important este să nu hotărăști sub impresia momentului și să nu iei hotărâri impulsive. Și nu spune lucruri grave, pentru că nu le mai poți trage înapoi. Ia puțină distanță, analizează și vezi ce vrei cu adevărat să faci în privința asta.
Pe 7 sau 8 februarie, cineva înțelept și bine intenționat te va ajuta să gestionezi situația. Fii receptivă pentru că nu zice rău. Dacă hotătrăști să continui relația, zilele de 11 și 12 vor fi minunate. Va fi ca un nou început. Iar pe 16 și 17 – sau de pe 16 până pe 17 – romantismul va atinge cote amețitoare. Și tot așa cam până pe 22, după care veți ieși în lume să socializați.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Pești: CARIERĂ

Pentru început, ai prefera să te izolezi de toată lumea și să lucrezi pe cont propriu. Asta nu se poate nici pe 1, nici pe 2 februarie. Trebuie să te conectezi, trebuie să te întâlnești, trebuie să negociezi. Și trebuie să faci toate astea la modul cel mai inteligent de care ești în stare.
Zilele de 7 și 8 sunt zile în care toată lumea îți vine în ajutor. Ai reușit cumva să-i atragi pe toți în jurul tău. Acum ține-i aproape și lasă-i te ajute. De pe 11, alte lucruri îți solicită atenția. Ceva legat de dragoste și de relația ta de cuplu. Fă în așa fel încât treaba să merargă la cotele de avarie, dar să meargă. De pe 16 februarie încolo, tonusul relației se reflectă cumva și în munca ta. Ai mai multă energie, mai multă inspirație, mai mult entuziasm. Lucrurile pot merge perfect în paralel.

Zile plăcute

Horoscop Fecioara Februarie 2023

  • Cele mai bune zile în ansamblu: 2, 3, 11, 12, 21, 22
  • Cele mai stresante zile: 9, 10, 16, 17, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 6, 7, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 6, 7, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 14, 15, 23, 24, 25, 26

Sănătate și familie

Ca și luna trecută, aveți încă oportunitatea de a începe proiecte sau de a iniţia activităţi inedite. Lucrurile se desfăşoară în favoarea voastră. Veţi avea parte de un progres rapid şi vă este mai uşor să vă atingeţi obiectivele. Toate planetele se află în mişcare directă, întârzierile şi blocajele sunt aproape absente. Evitați totuşi activităţile importante din preajma Eclipsei Solare din 15 februarie, dar din data de 16 până la sfârșitul lunii influenţele vă susţin. Puterea planetară este tot în sectorul vestic, social, al astrogramei voastre în această lună. Doar Luna (pentru jumătate de lună) va anima partea estică. Deci, acum sunteți într-o perioadă socială puternică. Este timpul să vă consultaţi cu alţii, să colaboraţi şi să incercaţi să vă extindeţi cercul social. Voinţa personală şi iniţiativele individuale nu sunt atât de importante acum, ci relaţionarea cu ceilalţi. Popularitatea voastră va creşte şî veţi obţine o sumedenie de beneficii. Eclipsa de Soare din data de 15 februarie are un impact puternic asupravoastră (este mult mai puternică decât eclipsa de luna trecută). Aceasta are loc în casa a 6-a, indicând schimbări sau tulburări la locul de muncă și/sau în colectiv. Uneori poate fi vorba chiar de schimbarea locului de muncă, dacă mai sunt şi alţi indicatori în acest sens. Dacă aveţi angajaţi, aceştia pot trece prin drame personale sau nu îşi respectă angajamentele şî nu îşi execută sarcinile. Dacă aveţi copii, aceştia pot avea dificultăţi financiare. Alte aspecte care pot fi afectate de această eclipsă sunt situaţii administrative legate de locuinţă. De asemenea, chiar dacă starea de sănătate este bună, poate exista o anumită situaţie care să vă sperie sau aveţi o revelaţie care va detrmina schimbări legate de stilul vostru de viaţă sau de modul în care vă ocupaţi de problemele medicale. La fel ca şi în cazul eclipsei de luna trecută, viața spirituală este afectată. Fără îndoială că se întâmplă schimbări majore în practica, atitudinile și învățăturile voastre. Mercur și Jupiter sunt influenţate de această eclipsă. Astfel, familia (domeniul lui Jupiter) este afectată, mai ales părinții. S-ar putea să fie nevoie de reparaţii în locuinţă. Este posibil ca membrii familiei să fie mai temperamentali în această perioadă, deci încercaţi să fiți răbdători cu ei. Din moment ce Mercur este și guvernatorul Horoscopului vostru, poate exista o nevoie de detoxifiere fizică și o nevoie de a vă redefini – imaginea și concepția de sine. Această redefinire va continua încă șase luni. Dacă nu veţi face acest lucru pentru voi înșivă, alții o vor face pentru voi, iar această situaţie nu va fi atât de plăcută. În afară de eclipsa, dragostea este un alt aspect important în această lună. În data de 18 februarie, Soarele intră în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat (căsătorie, concubinaj sau relaţii de afaceri) și atenţia voastră se îndreaptă spre această zonă. Luna viitoare va fi chiar mai bună.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești aprilie Horoscop 2023

Aprilie îți va aduce dorința de a avea succes în carieră, însă, horoscopul îți recomandă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *