Pești decembrie Horoscop 2022

decembrie va aduce o energie pozitivă în zona relațiilor. Peștii le vor depăși fără probleme și complet natural. Îți va fi foarte ușor să stabilești noi contacte. Aceștia vor părea foarte prietenoși și naturali în public, nu numai din cauza influenței astrelor. Elanul tău poate fi utilizat ăn special atunci când faci orice fel de sport, de asemenea.
Horoscop pentru decembrie 2022 Pești – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Pești: CARIERĂ

Luna aceasta, cariera va fi dominantă în preocupările tale. Chiar și familia se va subordona acestui obiectiv, acordându-ți tot sprijinul.
Chiar dacă nu vei culege imediat roadele muncii tale, ceea ce faci acum îți consolidează semnificativ statutul profesional. Abia după primul trimestru al anului eforturile tale vor începe să dea roade, după cum indică horoscopul tău pentru anul 2022.

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Pești: BANI

În luna decembrie, se va întâmpla cumva că cei din jurul tău vor fi puși la grea încercare în privința banilor. Pe tine, însă, te vor ocoli dificultățile. Jupiter îți este favorabil în privința aceasta.
În această situație, fie vei sări în ajutorul unor rude și prieteni, fie vei participa la o donație în scop caritabil. În acest fel, vei satiaface și cerințele sociale.

Zile plăcute

Horoscop Fecioară decembrie 2022

  • Cele mai bune zile: 5, 6, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 12, 13, 14, 20, 21, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 3, 4, 15, 16, 25, 26, 27, 28

Sănătate și familie

În mod normal, primăvara este considerată cea mai bună sursă de energie a anului, dar în acest an, după modul în care se desfășoară lucrurile, luna decembrie ar putea fi chiar mai bună. Toate planetele se află în mişcare directă în această lună (ceea ce este foarte rar). Ciclul vostru solar personal se află în faza de creștere pentru încă două luni. Cei marcaţi de zodia Fecioarei au aspecte deosebite acum. Dacă puteți alege o zi între 17 și 30 decembrie (când și Luna se află în creştere) pentru a începe un proiect sau o nouă activitate, vă puteţi bucura de mult succes. Veţi avea parte de multă susţinere pentru eforturile depuse. Luna decembrie este armonioasă. Aspectele predispun la bună dispoziţie, chiar dacă sărbătorile au trecut. Situaţia financiară se prezintă şi ea bine, cu planeta care vă guvernează câştigurile, Venus, în semnul conservator al Capricornului până în data de 18 decembrie. Deciziile voastre financiare sunt bune şi realiste. Venus in casa a 5 indică bani în urma unor acţiuni speculative, investiţii, noroc, în general bani care sunt câștigaţi uşor. Exista o predispoziţie de a cheltui pentru a va satisface propriile plăceri, distracţii sau pentru copii. Atitudinea este de “a vă bucura de bani”. În general, acest lucru ar arăta riscul, dar influența Capricornului diminuează acest lucru. O Eclipsă Lunară în data de 31 decembrie vă afectează practic doar ușor, dar nu ar strica să încercaţi să lasaţi lucrurile să se desfăşoare mai mult de la sine în acea perioadă. S-ar putea ca cei din jurul vostru să fie mult mai afectaţi. Această Eclipsă se produce în cea de-a 12-a casă a subconştientului, a spiritualității, semnalând schimbări – schimbări ale atitudinilor, practicilor şi uneori aducând în prim plan o situaţie mai veche care v-a frământat pentru a fi explorată şi înţeleasă. Adesea acestea provin printr-o revelație interioară (aceasta fiind modalitatea corectă de a face schimbări). De asemenea, nu este exclus să descoperiţi anumite lucruri deranjante legate de cei din jur. Fiecare Eclipsa Lunară afectează prieteniile (mai degrabă decât atașamentele romantice), iar aceasta nu este diferită. Prieteniile sunt testate. Uneori prietenia în sine este inerent eronată și eclipsa dezvăluie acest lucru. Uneori nu este vorba de relația în sine, ci de dramele care se întâmplă în viața prietenilor voştri. Echipamentele hightech pot să nu funcţioneze sau dau erori. Adesea are nevoie de reparații sau înlocuire. Deci, asigurați-vă că fișierele importante sunt copiate și că software-ul anti-virus, anti-hacking este actualizat.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești martie Horoscop 2023

În carieră, martie le promite Peștilor multe evenimente. Vor fi oportunități de afaceri interesante și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *