Pești august Horoscop 2022

O mare surpriză va veni în august. Situația se va redresa într-un sfârșit pe plan profesional dar și în viața personală a fiecărui Pește. Mai ales cei singuri for simți o trezire a unor sentimente tandre, pe care vor dori să le împartă cu cineva special. În această lună, vei avea cea mai mare șansă de a găsi un partener care are aceleași păreri car tine. Deci, armonia e garantată.
Horoscop pentru august 2022 Pești – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Ceea ce nu-ți priește deloc este conflictul. Și vei avea parte de așa ceva în jurul tău. Tocmai asta e: va fi în jur, dar nu te va privi pe tine. În asta constă prima provocare: menține-te în afara conflictelor, orice-ar fi. Dacă cineva insistă să-ți ceară părerea sau te atragă de partea lui, prefă-te că nu înțelegi. Adâncește-te în munca ta, prefă-te că ai ceva greu de făcut, transpiră și pune-ți căștile… Important este ca, la sfârșitul zilei, tu să ai rezultatul muncii și să fii OK cu toată lumea.
De altfel, poți să și profiți de situație. Cât timp ceilalți sunt ocupați cu tranșarea conflictului și împărțirea puterii, tu ești liberă. Faci ceea ce vrei, așa cum vrei. Aplici o soluție proprie la care te-ai gândit și n-ai găsit momentul s-o propui. Nimeni nu va avea nimic împotrivă. Cei aflați în război se vor bucura că măcar un om muncește. Iar la final, oricine va ieși câștigător, gloria va fi a ta.
Cu baii nu vei sta rău, dar vor exista multe direcții în care vei avea de cheltuit. Dă prioritate acelor plăți care presupun dobânzi sau penalități. Fii la zi cu datoriile, pentru că asta îți dă confort psihic.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relația cu cei dragi, vei simți impulsuri de agresivitate din când în când. Dacă nu te poți abține, dă-o imediat pe glumă. Recunoaște deschis că te-a înțepat un tăun sau ceva, nu dezvolta un conflict. Poate că nu ești cel mai bun arbitru în conflictele altora, dar măcar nu le provoca tu.
Luna aceasta, vei avea multă bucurie din partea prietenilor. Vor ști să te scoată de sub tensiune și să te conecteze la ceva relaxant. Nu te îngropa în muncă și nu le refuza invitațiile.
Dacă ești într-o relație romantică, luna aceasta romantismul nu va fi de tipul siropos. Va fi mai degrabă de tip spumos. Cu distracție și umor. Iar dacă nu ești într-o relație, de asemenea, distracția și umorul vor fi soluția. De aici poate să vină surpriza. Nu trebuie să te dai înspectacol ca să atragi atenția. Fii tu însăți și e deajuns.

Zile plăcute

Horoscop Fecioara August 2022

  • Cele mai bune zile în general: 4, 5, 12, 13, 21, 22, 31
  • Cele mai stresante zile: 6, 7, 19, 20, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 2, 3, 6, 7, 10, 11, 19, 20, 29, 30

Sănătate și familie

În ciuda eclipselor din luna Iulie aceasta nu a fost o lună dramatică. Venus s-a mutat în propriul vostru semn la data de 10 iulie și este acolo până la data de 7 august aducând oportunităţi financiare şi popularitate. Îi atrageţi cu uşurinţă pe alţii spre voi, sunteţi plăcuţi şi sociabili. Popularitatea voastră este în creştere. La data de 7 august, Venus intră în casa banilor și va rămâne acolo pentru restul lunii. Astfel ea va fi în propriul ei semn și casa, ceea ce îi conferă putere, aspect care poate duce la o creştere a câştigurilor. Soarele se deplaseaza in zodia voastră la data de 22 august și de a începe un nou ciclu pentru voi. Vă veţi simţi mai energici şi veţi avea mai multe iniţiative. Acesta este un moment minunat pentru a vă ocupa de voi înşivă, de ceea ce vă doriţi să faceţi, de a începe proiecte noi. De asemenea, este o configuraţie bună pentru a obține corpul și imaginea pe care o doriţi. Dar momentul eclipselor încă nu a trecut. O Eclipsă de Soare la data de 11 august are loc in casa a 12-a. Aspectul este cu atât mai puternic cu cât planeta eclipsată, Soarele, este guvernatorul casei a 12-a. Acesta este un eveniment destul de important în sensul în care în aceasta perioadă trebuie să rezolvaţi anumite lucruri care ţin de trecutul vostru, de temeri, de ezitări. Cel mai probabil veţi experimenta o stare de nelinişte. Trebuie să înţelegeţi ce anume a declanşat-o şi să schimbaţi acele atitudini care v-au ţinut în loc de o vreme mai îndelungată. De asemenea este indicat să nu neglijaţi aspectele care ţin de sănătate. S-ar putea să treceţi printr-o cirză de credinţă sau de încredere în voi înşivă. Prietenii pot trece prin situaţii financiare dificile. După data de 22 august lucrurile se îmbunătăţesc. Vă veţi simţi mai independenți, veţi fi mai dinamici şi veţi fi capabili să puneţi în aplicare acele modificări pe care le-aţi conştientizat în momentul eclipsei. Dacă au existat probleme medicale acestea se ameliorează. Ştiţi ceea ce vă doriţi şî vă simţiţi capabili să vă urmăriţi scopurile.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești martie Horoscop 2023

În carieră, martie le promite Peștilor multe evenimente. Vor fi oportunități de afaceri interesante și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *