Pești aprilie Horoscop 2023

Aprilie îți va aduce dorința de a avea succes în carieră, însă, horoscopul îți recomandă să aștepți o perioadă mai bună. Nu îți lipsește motivația, dar poziția astrelor nu este foarte pozitivă în această privință. Peștii ar trebui să se concentreze mai degrabă pe propria persoană, sau pe dezvoltarea personalității lor sau pe educație. Nu vei avea probleme de sănătate în această perioadă.
Horoscop pentru aprilie 2023 Pești – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Pești: CARIERĂ

În muncă, n-o să se petreacă nimic care să merite o atenție specială din partea ta. În luna care ăncepe, vei avea mai mult timp la dispoziție.
Luna te influențează în modul tipic în care influențează ea semnele de Apă. Vei avea suișuri și coborâșuri dar nu mare amplitudine. Rezultanta se va încadra în planurile tale, dacă lucrezi pe cont propriu. Iar dacă ești angajat, se va încadra în cerințele obișnuite ale jobului.
Ca șef, nu vei simți nevoia să-ți delegi din responsabilități pentru că volumul de muncă va fi cel obișnuit. Ca subaltern, te vei descurca onorabil cu tot ce vei avea de făcut, ba chiar vei resprira mai mult decât în alte perioade. Îți vei putea permite chiar o mini-vacanță.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești în căutarea sufletului-pereche, n-o să-l găsești decât dacă îți dorești cu adevărat. Altfel, o să treci pe lângă el cu gândul în altă parte.
Cum domeniul profesional va fi relaxat, vei avea timp pentru viața personală. Dacă ești deja într-o relație sau chiar ai o fmilie, în sfârșit, vei avea timp pentru ai tăi. Cu sensibilitatea și senzualitatea la cote mari, le vei face o mulțime de surprize, vei comunica sincer și cald. Vor fi mulțumiți de tine.
Dacă nu ești într-o relație, ceva se va mișca semnificativ în jur și nu vei trece neobservată. Riscul este ca tu să fii grăbită și distrasă la întâlnirea cu o persoană specială.

Zile plăcute

Horoscop Fecioară Aprilie 2023

  • Cele mai bune zile: 7, 8, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 6, 12, 13, 18, 19
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 6, 14, 15, 18, 19, 23, 24

Sănătate și familie

Viața de cuplu este încă armonioasă în această lună, deși este mult mai puțin activă decât luna trecută. Membrii familiei joacă un rol important în aceste relaţii. Este posibil ca cei singuri să se reconecteze cu o persoană din trecut faţă de care aţi fost extrem de ataşaţi sau s-ar putea să întâlniţi pe cineva care vă amintește de o iubire trecută. Problema cu aceasta configuraţie este că va exista tendinţa de a încerca să reproduceţi situaţia anterioară, fără a acorda suficientă atenţie prezentului sau viitorului. Până la data de 24 aprilie, toate planetele se află încă în sectorul social occidental (numai Luna va trece prin sectorul estic timp de jumătate de lună), astfel încât ceilalți oameni sunt încă de o importanță majoră în în îndeplinirea scopurilor voastre. Capacitățile voastre de socializare – abilitatea voastră de a câștiga cooperarea altora şi de a-i convinge pe alţii de validitatea ideilor şî planurilor voastre – vă vor aduce succesul. Renunţati la dorințele personale egoiste pentru o vreme. Dacă condițiile sunt dificile, spuneţi ceea ce vă deranjează și încercaţi să vă adaptați cât mai bine condițiilor. În curând vine timpul când schimbările pe care vi le doriţi pot fi făcute cu mai multă uşurinţă. Puterea din casa a opta, a regenrării, transformării (care a început să îşi facă simţită prezenţa de luna trecută, din data de 20 martie) este încă activă până la data de 20 a acestei luni. Acest lucru favorizează regimurile de detoxifiere și regimurile de pierdere în greutate pentru cei care au nevoie de ele. Activitatea sexuală crește și ea. De asemenea, din când în când, este sănătos să eliminaţi acele lucruri care nu vă mai sunt de folos, învechite sau depăşite. Este uimitor cât de multe se pot acumula în timp. Acest lucru nu va avea numai efecte fizice în sensul eliberării spaţiului, ci şî mentale. Dacă ceva nu este folosit în viața voastră, dacă acel lucru doar ocupă spațiu, acum este momentul să îl vindeţi sau să îl dăruiţi acelora care au nevoie de el. Aceste lucruri redundante au tendinţa de vă “sufoca” şi de a nu vă permite să înaintaţi. În luna următoare veţi descoperi puterea pe care v-o ofera simplitatea. Sănătatea și energia sunt bune în această lună. Venus, planeta care vă guvernează situaţia financiară, petrece cea mai mare parte a lunii în Taur, în casa a noua. Acest lucru indică posibilitatea de a creşte veniturile și optimism financiar. În data de 24 aprilie, Venus trece peste Mijlocul Cerului și intră în casa a 10-a, a carierei, aducând beneficii prin persoanele care deţin autoritatea, superiori, părinți.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești martie Horoscop 2023

În carieră, martie le promite Peștilor multe evenimente. Vor fi oportunități de afaceri interesante și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *