Leu septembrie Horoscop 2022

În septembrie, poziția astrelor se va schimba încă o dată și, prin urmare, Leul este înaintea unei perioade pozitive din nou. Nu uita să mulțumești în mod corespunzător celor care ți-au dat o mână de ajutor și să returnezi favoarea cât de repede posibil. Acum vei avea și timp să te odihnești. La urma urmei, o meriți.
Horoscop pentru septembrie 2022 Leu – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Leu: CARIERĂ

Profită de disponibilitatea celorlalți. Dacă ei au încredere în tine, mergi pe mâna lor și fă ceea ce le este util și lor, și ție. Nu este o perioadă bună pentru proiectele individuale. Dacă te gândești la un nou job, încă nu vei primi oferta de nerefuzat. Ține pentru tine planul și fă figură frumoasă în echipă.
În privința banilor, nu trebuie să-i pui pe primul loc ca să nu fii dezamăgită. Vor veni și banii la timpul lor. Deocamdată, concentrează-te pe calitatea muncii și pe respectarea termenelor asumate.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În privința relațiilor, este o perioadă pozitivă pentru majoritatea zodiilor. Dar pentru Lei, în mod special. Mai ales pentru acei Lei care sunt singuri. Nu neglija sfaturile prietenilor. Nu refuza invitațiile. Nu te izola și nu te închide în casă în timpul liber. Există mult potențial pentru tine, dar terbuie să-l lași să se manifeste.
Nu doar relațiile intime, romantice trec printr-o perioadă favorabilă pentru Leu. Și prieteniile sunt privilegiate luna aceasta. Vei fi înconjurată de căldură și devotament. Trebuie să ai încredere și să te lași răsfățată.

Zile plăcute

Horoscop Leu Septembrie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 7, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai stresante zile în general: 1, 13, 14, 20, 21, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 3, 8, 9, 13, 17, 20, 21, 22, 23, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 2, 3, 13, 22, 23, 27, 28

Sănătate și familie

În această lună, cel mai important aspect este legat de situaţia financiară. Incă vă aflaţi într-o perioadă în care activitatea financiară este evidenţiată şi au loc o serie de evenimente în acest domeniu. Puteţi avea parte de câştiguri semnificative dacă veţi ştii să profitaţi de oportunităţile care apar iar concerarea voastra asupra sectorului financiar este destul de mare. Soarele, guvernatorul zodiei voastre, traverseaza casa finanţelor, un indicator pentru valorificarea personală şi venituri. Aspectul vă favorizează atâta timp cât este folosit în direcţiile potrivite, altfel poate duce la o afişare excesivă a unei situaţii care nu neapărat corespunde cu realitatea. Atenţie la cheltuieli! De asemenea, Mercur, planeta voastră financiară, se deplasează înainte toată luna și foarte rapid. Acest lucru indică un progres financiar, aplicarea unor idei legate de creşterea veniturilor sau analizarea oportunităţilor în acest sens. Deciziile financiare au impact puternic în această lună. Până în data de 6 septembrie, Mercur este in semnul vostru – un semnal pozitiv financiar. El aduce binefaceri și oportunităţi financiare și nu aveți nevoie să căutaţi modalităţi de a vă spori veniturile deoarece acestea apar de la sine. De asemenea, vă preocupa aspecte legate de îmbunătăţirea personală sau achiziţii. În data de 6 septembrie, el va intra în casa banilor, în propriul său semn, ceea ce indică faptul că va fi extrem de puternic şi va permite materializarea aspectelor menţionate anterior. Vă preocupă în mod special şi aspectele legate de sănătate și produse sau servicii legate de sănătate dar, de asemenea, acestea pot constitui şi o sursă de venit. Sunteţi extrem de decişi în ceea ce priveşte aspectele financiare şi găsiţi soluţii inteligente la problemele anterioare. După data de 22 septembrie, deoarece atât Mercur cât și Soarele vor părăsi sectorul financiar, obiectivele voastre financiare pe termen scurt ar trebui să fi fost atinse și vă puteți concentra asupra altor lucruri – educație, lectură, interesele intelectuale și distracțiile. Venus, planeta carierei voastre, se muta in casa a patra, a casei, familiei şi emoţiilor, în data de 9 septembrie. Acest lucru este asociat cu faptul ca aproape toate celelalte planete sunt şi ele sub orizont, de asemenea, şi indică faptul că acum misiunea voastră, cariera voastră, sunt casa și familia. Poate apărea dorinţa de a reamenaja sau de a cumpăra diverse obiecte de decor pentru casă. Socializarea acasă devine mult mai plăcută. Starea de sănătate este bună în această lună.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu mai Horoscop 2023

Leul se va bucura de viață și în luna mai. Influența lui Venus asupra acestei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *