Leu noiembrie Horoscop 2022

În noiembrie, Leul ar trebui să învețe cu adevărat să facă compromisuri, deși adesea consideră că situația este de nerezolvat. S-ar putea să te confrunți cu un declin în viața personală, dar în carieră, o vei duce bine. Vei fi, de asemenea, fericit atunci când îți petreceți timpul liber cu familia. În compania celor dragi, vei simți diferite emoții.
Horoscop pentru noiembrie 2022 Leu – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar noiembrie 2022 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna noiembrie va debuta cu strălucire în partea asta. Fiecare dintre voi – tu și partenerul tău – va străluci datorită luminii proiectate de celălalt. Iar împreună veți fi orbitori. Probabil vă vei comporta ca un cuplu închis și egoist față de ceilalți, dar asta va trece.
Pe 11-12, veți avea de făcut față unei provocări. Va fi o solicitare de ordin emoțional și financiar. Nu este cazul să intrați în panică. Nu vă încăierați și nu aruncați cu bani: nici una, nici alta nu e calea. Oarecum în prelungirea acestei provocări, pe 16-17 noiembrie, îți vei pune întrebări asupra relației tale. Ele vin la pachet cu un set complet de întrebări asupra vieții, sub toate aspectele ei. Nu te grăbi să-ți dai răspunsuri dramatice. Pe 21 deja te vei calma și vei vedea că stai mult mai bine decât majoritatea.

Horoscopul lunar noiembrie 2022 pentru Leu: CARIERĂ

Luna aceasta vei excela în imaginație și creativitate. Vei descoperi soluții pe care nimeni altcineva nu le vede. Mizează pe intuiție și încearcă tot ce-ți trece prin minte.
Pe 5 și 6 noiembrie, romantismul te va distrage puțin de la planurile tale profesionale. Nu lăsa firul să se întrerupă complet, ritmul contează. Pe 11 și 12, vei fi tentată să te abați din drum pentru un mic proiect aducător de venituri suplimentari. Din nou, păstrează contactul cu jobul tău de bază, pentru că noul proiect nu este unul de perspectivă.
Vin zilele de 16 și 17 în care te vei întreba încotro te îndrepți și ce-ți dorești de la cariera ta. Întreabă-te repede, răspunde-ți intuitiv și întoarce-te la lucru! Pe 23-24, vei simți din plin că te îndrepți în direcția bună.

Zile plăcute

Horoscop Leu noiembrie 2022

  • Cele mai bune zile: 9, 10, 19, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 6, 7, 14, 15, 21, 22
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 10, 14, 15, 16, 19, 20, 25, 26, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 14, 15, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 16, 21, 22, 25, 26

Sănătate și familie

Starea de aănătatea vă solicita încă atenția până la data de 18 noiembrie. Eclipsa solară din data de 15 noiembrie nu va ajuta lucrurile și va avea un efect puternic asupra voastră. Este indicat să fiţi pridenţi în acea perioadă. Petreceți mai mult timp liniștit acasă și evitați situațiile stresante. Această eclipsă are loc în casa a 7-a a a relaţiilor de cuplu şi parteneriatelor și va testa relația voaastră actuală (și partenerii). Situaţii reprimate sunt forțate să iasă la suprafață, astfel încât să vă ocupţi de ele şi să remediaţi aspecte din trecut pe care le-aţi ignorat atunci când au apărut. Adesea există evenimente dramatice în viața persoanei iubite care complică lucrurile. Încercaţi să fiți mai răbdători în aceste situaţii acum cu soţul/soţia sau partenerii voştri. Relațiile bune supraviețuiesc acestor lucruri, dar cele care au probleme sunt în pericol. Fiecare Eclipsă de Soare vă afectează la un nivel foarte personal, deoarece Soarele vă guvernează Horoscopul. Aceasta nu este diferită. Ea forțează necesitatea de a vă redefini pe voi înșivă, imaginea voastră și conceptul de sine. (În acest sens este o repetare a Eclipsei de Lună din decembrie.) Evenimente noi – provocate de eclipsa din această lună – forțează această nouă reevaluare. În lunile următoare vă veți schimba garderoba, stilul și aspectul general (acesta este un proces care se va desfăşura pe parcursul a șase luni, continuă până în următorul set de eclipse). Eclipsa solare din casa a 7-a arată adesea o schimbare iminentă a stării civile. Cei singuri vor decide de multe ori să se căsătorească cu acest tip de aspect. Cuplurile căsătorite (în relații care nu mai funcţionează) adesea pot alege să se separe. Această eclipsă afectează şi alte două planete, Mercur și Jupiter. Impactul său asupra lui Mercur arată nevoia de schimbări financiare – de obicei, aceasta se datorează unor perturbări financiare sau a unei crize. Evenimentele eclipsei vă vor arăta de ce gândirea și strategia voastră financiară au fost nerealiste. Impactul asupra lui Jupiter afectează copiii sau relaţiile de iubire. Şi ei sunt obligați să se redefinească. Aceasta nu este o perioadă bună pentru speculații sau călătorii. Evitați aceste lucruri dacă puteți. Sănătatea și energia se îmbunătățesc după data de 18 noiembrie. Între timp, ocupaţi-vă de starea de sănătate în modurile menționate în raportul anual.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu mai Horoscop 2023

Leul se va bucura de viață și în luna mai. Influența lui Venus asupra acestei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *