Leu martie Horoscop 2023

Potrivit horoscopului, va exista o mare schimbare de situație în luna martie. În sfârșit va fi o perioadă în care Leii vor reuși în viața personală. Lucrurile ar putea să nu meargă atât de bune în carieră. Doar un moment de neatenție este suficient pentru a face o greșeală. Trebuie să te concentrezi mai mult, ceea ce este destul de obositor. Îți vei reîncărca bateriile cel mai bine atunci când practici, de exemplu, sporturi în echipă.
Horoscop pentru martie 2023 Leu – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Leu: privire generală

Una dintre aceste potriviri și cea mai evidentă va fi cu partenerul tău. Pe 4 și 5 martie, romantismul va înflori. Atenție sporită pe 10, 11 și 12 martie! Nu tot ce strălucește este aur. Ți se flutură prin față niște oferte tentante dincolo de care se află o mare păcăleală. Zi pas și ocupă-te de lucruri serioase.
Pe 17 și 18, dacă vrei, vei fi stimulată intelectual de o discuție, o lectură sau ceva asemănător. Ar fi bine să dai curs oportunității pentru folosul și satisfacția ta. Pe 22, 23 sau 24 martie, dai o lovitură, orice-ar fi. Profesional sau financiar va fi un moment de glorie.
Sfârșitul lunii te va găsi în febra primăverii, doritoare de libertate și reînnoire. Ai grijă să nu cheltuiești totul într-o zi!

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Așadar, potrivire mai mare nu se poate! Luna va debuta cu tot ce poți să-ți dorești de la o relație de cuplu: discuții inteligente, distracție, pasiune și proiecte practice. Romantismul va crește amețitor în jur de 4-5 martie.
Dacă nu ești într-o relație, probabil că vei întâlni pe cineva cu adevărat compatibil. Este important să lași în urmă niște prejudecăți și să faci abstracție de părerile altora.
Pe 17-18 martie, vei avea de luat o decizie și nu-ți va fi ușor. Nu este ceva de importanță maximă, totuși te vei gândi foarte mult ce să faci. Dacă e de riscat puțin și inima te trage, riscă. Dacă doar rațiunea te face să insiști asupra deciziei, mai bine renunță.
În ultimele zile ale lunii, vei dezvolta o relație de prietenie care se poate transforma în ceva durabil. Interese comune, pasiuni comune și puncte de vedere similare – iată rețeta succesului.

Zile plăcute

Horoscop Leu Martie 2023

  • Cele mai bune zile: 8, 9, 18, 19, 26, 27
  • Cele mai stresante zile: 6, 7, 13, 14, 20, 21
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 8, 9, 13, 14, 18, 19, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 18, 19, 20, 21, 26, 27

Sănătate și familie

Devotamentul față de ceilalți se extinde și în sectorul financiar în această lună. Aveţi talentul de a-i ajuta pe alţii să se valorifice sau să îşi sporească veniturile. Uneori acest aspect implică sprijin material; alteori este vorba de sfaturi sau alte tipuri de ajutor. Cu casa a 8-a foarte puternică până în data de 20 martie, aceasta este o perioadă bună pentru planificarea fiscală. Dacă sunteți la vârsta la care vă doriţi să achiziţionaţi o locuinţă, acest aspect favorizează începerea demersurilor în acest sens. Aceasta este, de asemenea, o lună bună pentru regimurile de detoxifiere de orice fel și pentru pierderea în greutate dacă vă doriţi acest lucru. De asemenea, este o perioadă foarte bună pentru a vă invetaria posesiunile și pentru a scăpa de lucrurile de care nu aveți nevoie sau pe care nu le utilizaţi. Există ceva foarte magic în legătură cu acest aspect. Vă simţiţi “mai ușori”, mai puțin împovăraţi, mai liberi. Bagajele în exces vă îngrămădesc atât la nivel mental, cât și spațiul fizic. Este o lună de prosperare prin “reducere” – prin eliminarea deșeurilor și a redundanței. Un copac altoit crește mai bine după aceea. În data de 20, casa a noua devine foarte puternică. Aceasta indică o abordare psihologică cu totul diferită față de viață. Sub influenţa acestui aspect, sunteţi mai fericiţi, mai destinşi. Există o doza mare de optimism, oportunitatea de a călători și de a vă extinde orizonturile. Este un aspect care favorizează studenţii şi studiile universitare. Aspectele legale tind să se rezolve în favoarea voastră. Planeta voastră financiară, Mercury, va fi în casa a 9-a din data de 6 martie. Acest lucru indică câștiguri mai mari. Străinii, companiile străine și investițiile străine par să vă favorizeze sau să funcţioneze în favoarea voastră. Aceste tipuri de persoane pot fi importante și în viața voastră financiară. Pluto se află în casa a 6-a a sănătăţii de mai mulți ani. În data de 17 martie se mută și Marte în această casă. Dacă au existat probleme medicale acestea vor deveni mai importante. Aspectul se poate referi şi la unele conflicte de la locul de muncă, situaţii tensionate, începerea unui nou proiect care vă solicită extrem de multă atenţie. Partea superioară a horoscopului este acum dominantă. Deci, este timpul să vă concentrați mai mult asupra carierei și a obiectivelor exterioare. Venus, planeta care vă guvernează cariera, va fi în casa a 9-a din data de 6, ceea ce indică un aspect bun atâta timp cât nu încercaţi să va impuneţi. Orizonturile se lărgesc, dar aceasta este o perioadă de pregătire, nu de acţiune. Sunteți optimist în ceea ce privește cariera. Sunt posibile călătorii de afaceri sau cursuri de perfecţionare.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu iunie Horoscop 2022

Iunie te va scoate din contemplare. Va fi necesar ca Leul să-și concentreze atenția asupra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *