Leu mai Horoscop 2023

Leul se va bucura de viață și în luna mai. Influența lui Venus asupra acestei zodii este acum foarte puternică, de aceea te afli înaintea unei perioade pline de aventuri și flirturi. Acest lucru nu se aplică numai relațiilor noi, ci și celor de lungă durată. Vei simți ca și cum te-ai îndrăgostit din nou. Nu-ți neglija însă familia.
Horoscop pentru mai 2023 Leu – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Leu: CARIERĂ

Așadar, ferice de Leul care este întreprinzător fără asociați sau liber profesionist! Acesta nu va trebui să explice nimănui raționamentele lui încâlcite și deciziile spontane. Va risca și va câștiga. Își va pune în aplicare idei vechi, până nu demult, neclare și nefundamentate. În luna mai, va avea curajul și claritatea să-și valorifice întregul potențial.
Mult mai complicată va fi viața Leilor angajați într-o companie sau instituție. Aceștia vor fi toată luna în pragul conflictului, ba cu șefii, ba cu colegii, ba cu subalternii. Leul are idei, are viziune, are curaj dar n-are răbdare să explice. Furia îl va trăda în câteva împrejurări. Acesta este cel mai serios avertisment pentru luna mai.
Sprijinul și inspirația îi pot veni Leului de la nativi în celelalte două zofii de Foc: Săgetători și Berbeci. Între aceste trei zodii, comunicarea este exclusivistă și se bazează pe o acceptare reciprocă necondiționată. De asemenea, Gemenii care sunt suficient de diplomați și abili în comunicare vor fi agreați în preajma Leului. Cu semnele de Apă va fi cel mai greu, pentru că acestea tind să-I taie Leului entuziasmul.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna mai nu este luna în care să iei dragostea în serios. Leii singuri se vor simți foarte bine așa cum sunt. Își vor lua niște libertăți de care s-au jenat până acum. O aventură, flirturi în dreapta și-n stânga, distracție cu detalii picante. Aceasta va fi rețeta care va reconorta Leul stresat și plictisit de mediocritatea și conformismul din jur.
Relațiile vechi, dacă au stagnat din evoluție, vor fi puse în pericol de spiritul aventuros al Leului. Iar dacă Leul s-a gândit în ultimul timp să pună capăt relației, probabil că își va face o ieșire spectaculoasă, dar nu prea discretă. Dacă, însă, relația trebuie salvată și continuată, soluția va fi condimentarea ei cu multă pasiune și cu ieșirea din rutină.
Leii familiști vor fi tentați să-și înșele partenerul, numai de dragul de a mai ieși din banalitatea de zi cu zi. Ceea ce-I lipsește Leului luna aceasta și îl pune în pericol este discreția.

Zile plăcute

Horoscop Leu Mai 2023

  • Cele mai bune zile: 2, 3, 11, 12, 13, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 7, 8, 14, 15, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 3, 7, 8, 13, 17, 22, 26, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 9, 10, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 14, 15, 17, 26

Sănătate și familie

Acesta este un timp plin de evenimente. Au loc multe schimbări, dar cu succes. Pentru ca obiectivele voastre să fie atinse, aceste schimbări sunt necesare și vom vedea începutul acestui proces în această lună. Marte face aspecte dinamice cu Uranus între 14 și 18 mai. Evitați confruntările și încercaţi să vă ţineţi temperamentul sub control în acest moment. Oamenii tind să reacționeze exagerat sub acest aspect. Probabil nu este o idee atât de bună să călătoriţi în această perioadă. Dacă trebuie, încercați să vă programați excursia în afara acestor zile. Şi în relaţiile sentimentale trebuie să lasaţi lucrurile mai uşor. Încă mai sunteţi într-o perioada în care accentul se pune pe carieră și ar fi indicat să vă concentraţi asupra acestei zone. S-ar putea ca acestea să interferese cu viaţa de familie, insă aspectele domestice se rezolvă de la sine. Uranus va intra în casa a 10-a, a carierei, ceea ce este o mişcare majoră care pe parcursul următorilor ani va genera multe schimbări, fie în direcţia voastră în viaţă, fie in cadrul companiei la care munciţi. Unii dintre voi (în special cei născuți la începutul zodiei) s-ar putea să dorească mai multă libertate şi să îşi schimbe cariera. Acest aspect este favorabil şi pentru viaţa sentimentală. Acum devine proeminentă – importantă – un accent major în viața voastră. Aptitudinile voastre sociale sunt întotdeauna importante în carieră, dar acum chiar mai mult decât de obicei. Asigurați-vă că participați sau găzduiți cele mai potrivite întâlniri. Soțul/soția sau partenera(ul) de viaţă are de asemenea succes în această lună și vă ajută în carieră. El sau ea este în poziția de a face acest lucru. Acum, oportunităţile romantice pot avea loc în acelaşi timp cu evenimentele legate de cariera voastră. Sunteți atrasi de oameni care deţin puterea și se bucură de prestigiu (și vă întâlniți adesea cu astfel de persoane având oportunitatea de socializare). Sănătatea are nevoie de atenție până la data de 21 mai. Ca întotdeauna, asigurați-vă că beneficiaţi de destulă odihnă. Îmbunătățiți-vă starea de sănătate în modurile menționate în raportul anual. Câștigurile vor creşte în această lună. Planeta voastră financiară, Mercur, intră în mişcare directă. Până la data de 13 mai se află în casa a 9-a – casa expansiunii. Din data de 13 traversează mijlocul cerului și intră în a 10-a casă, a carierei, un aspect care arată adesea creșteri de salarii (oficiale sau neoficiale). Figurile autoritare din viața voastră vă susțin obiectivele financiare. Creşterea statutului vostru va duce, în mod natural, la mai mulți bani.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu iunie Horoscop 2022

Iunie te va scoate din contemplare. Va fi necesar ca Leul să-și concentreze atenția asupra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *