Leu iulie Horoscop 2022

În relații lucrurile vor fi calme. Focul pasiunii tale se stinge, dar acum este momentul să se nască relațiile pe toată viața. Iulie este cu siguranță benefică pentru relațiile pe termen lung. Potrivit horoscopului, Leul ar trebui sa aiba grija la sănătate. S-ar putea să te confruntați cu niște răni minore din cauza lipsei de atenție, dar care te-ar putea dărâma.
Horoscop pentru iulie 2022 Leu – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Leu: CARIERĂ

Luna iulie îți poate aduce realizări semnificative în doemniul profesional. Este important să nu te relaxezi după fiecare victorie. Și să nu eziți să ridici de fiecare dată ștacheta.
Dacă ai propria afacere, nu strică să verifici de două ori înainte de a acționa. Este o perioadă excelentă pentru a implementa cel mai important proiect pe care îl ai. Dar dacă ți se propune un parteneriat, nu te grăbi să accepți. Caută să câștigi timp ca să verifici și să-ți faci toate calculele. Acceptă doar când ești foarte sigură că e bine.
Dacă ești angajată, încearcă să faci uz de diplomație. Pluto te va provoca să fii agresivă. Este adevărat că tot Pluto îți deschide ochii și te impulsionează să acționezi. Însă nu trebuie s-o faci oricum. Aroganța, chiar ostilitatea îți vor fi mai la îndemână, dar îți pot face mult rău. În plus, trebuie să te asiguri de susținerea cuiva mai puternic. Deci, menajează sentimentele șefilor luna aceasta.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, ai șansa de a-ți îmbunătăți situația, în sensul dorit. Adică, dacă vrei să ai un partener, îl vei găsi. Ar fi mai bine să te arăți tu însăți, așa cum ești. Nu încerca să joci un rol, pentru că te vei plictisi repede de el.
În relațiile cu prietenii, nu te lăsa atrasă într-o intrigă care nu te privește. Și nu încerca nici să joci rolul arbitrului. Când faci asta, lucrurile se pot întoarce împotriva ta. Lasă apele să se liniștească, apoi fă-te că nu știi nimic. Vei avea ocazia să refaci o legătură care s-a întrerupt mai de mult. Va fi o plăcere, dar vor fi și unele benficii practice. Deci, nu ezita.
Leii care au o familie sau o relație de durată, vor fi provocați la rândul lor. Nu reacționa exagerat față de cei dragi. Nu este indicat să petreci foarte mult timp cu ei, pentru că nu ai răbdarea necesară. Acordă-le timp cu măsură, dar acordă-l cu adevărat. Fii atentă la ce-ți spun și la frământările lor.

Zile plăcute

Horoscop Leu Iulie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 5, 6, 14, 15, 22, 23, 24
  • Cele mai multe stresante zile: 1, 7, 8, 20, 21, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 5, 6, 7, 16, 25, 26, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 5, 6, 7, 8, 16, 25, 26

Sănătate și familie

Deşi în general luna iulie este o lună bună pentru Lei, în acest an, cele două eclipse pot semnala unele modificări care vă vor perturbaa ritmul normal de viaţă. Aceste situaţii nu sunt întotdeauna plăcute pe termen scurt, atunci când se întâmplă, dar pe termen lung, acestea se vor dovedi favorabile. Ambele eclipsele vă afectează puternic, astfel încât ar fi indicat să vă menajaţi în aceste perioade. Eclipsa de Soare din data de 13 iulie are loc in casa a 12-a, a spiritualității, a subconştientului şi a lucrurilor care nu sunt la suprafaţă. De asemenea poate avea impact asupra stării de sănătate, semnalând probleme pe care le-aţi ignorat. Această eclipsă poate aduce schimbări şi agitație în organizațiile caritabile, spirituale acolo unde este cazul. De asemenea, credinţele voastre pot fi contestate şi este necesar să vă repoziţionaţi. Traume sau temeri din trecut sunt scoase la suprafaţă. Nu sunt excluse visele de natura tulburătoare, dar acestea trebuie interpretate din punct de vedere psihologic. Poate cel mai important aspect este legat de faptul că această eclipsă (și va mai exista o alta luna viitoare) forțează o revizuire personală – o redefinire a ceea ce sunteţi, a conceptului de sine și imaginea pe care o proiectaţi în exterior. Este important acum pentru voi să vă definiţi pentru voi şi nu prin părerile şi aprecierile altora, deoarece acestea nu sunt cele mai exacte. În următoarele șase luni, imaginea voastră – ceea ce afişaţi în faţa altora – “look-ul” vostru, va fi total schimbat. Acest lucru este absolut natural, schimbările din interior, cele de profunzime, se vor reflecta în comporamentul faţă de ceilalţi. De asemenea, aceasta eclipsă îl afectează pe Pluto, cel care guvernează familia în cazul vostru, iar acest lucru semnifică faptul că în următoarele şase luni pot exista fie anumite probleme legate de părinţi sau de casa fizică. S-ar putea să fie nevoie să faceţi unele reparaţii. La nivel emoţional, aspectul semnifică necesitatea de a rezolva o problemă din trecut. Eclipsa de Lună din data de 27 iulie are, de asemenea, un efect puternic. Aceasta are loc în casa a 7-a a relaţiilor de căsătorie sau de partenriat şi acestea vor fi supuse unor teste. De multe ori există drame în viața acestor oameni care cauzează testarea. Lucruri din trecut pe care aţi ales să le ignoraţi reapar acum şi trebuie rezolvate. Relaţiile nefuncţionale pot suferi rupturi sau modificări drastice. În preajma eclipsei veţi afla cauzele sau problemele care trebuie rezolvate. Lucrurile însă vor evolua în timp. Şi Marte este afectat de această eclipsă, ceea ce indică că nu este înțelept să călătoriți în aceste zile. (În plus, Marte este retrograd întreaga lună, iar în acest sens va recomand să citiţi raportul Marte retrograd, disponibil gratuit, pe site.) O problemă legală (dacă sunteți implicat în așa ceva) poate să ia o întorsătură dramatică, într-un fel sau altul.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu mai Horoscop 2023

Leul se va bucura de viață și în luna mai. Influența lui Venus asupra acestei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *