Leu august Horoscop 2022

Din păcate, această lună nu va fi una pozitivă, din contră. Influențele externe îi vor face pe Leu să-și încetinească ritmul de lucru și vor avea mult de recuperat. Uită de vacanță în luna august, totuși, va trebui să recuperezi acest handicap și să repari greșelile anterioare.
Horoscop pentru august 2022 Leu – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Leu: CARIERĂ ȘI BANI

Până acum, ai privit deseori în urmă și ai regretat ceva din trecut. Ai încercat să reînnozi un fir, să valorifici o experiență abandonată. Asta nu te-a ajutat, te-a ținut pe loc. Luna aceasta te vei desprinde ușor de acel proiect mort și vei merge înainte.
Însă, odată scăpată din lațul trecutului, nu trebuie nici să te proiectezi înainte pe motor turbo. Originalitatea extremă și riscul total sunt împreună ca pulberea și fitilul. Poți ușor să sari în aer. Păstrează super-puterea în faza de teorie. Lasă ideile să se coacă și fundamentează-le bine înainte de a le pune în practică.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ai fost într-o perioadă de tatonare pentru o nouă relație, acum se va lămuri. O variantă este că se va da totul pe față și vei avea, oficial, un nou partenet. Cealaltă variantă este că se va lămuri că nu merge, n-are rost și nimeni nu va regreta deloc. Nu ești sub presiune și tocmai de aceea lucrurile se vor clarifica.
În relația de cuplu, nativii în Zodia Leului s-ar putea să-și amețească de cap partenerul. Prea multe idei, prea multe inițiative, prea multe propuneri.
Acum, depinde de partener. Unul născut într-o zodie de aer se va amuza și va alege ce va dori. Unul într-o zodie de Pământ, te va trage de mânecă s-o lași mai încet. Unul într-o zodie de Apă, va începe să se plângă. Iar unul, ca și tine, într-o zodie de Foc, va plusa la nebunia ta.

Zile plăcute

Horoscop Leu August 2022

  • Cele mai bune zile în general: 1, 2, 3, 10, 11, 19, 20, 29, 30
  • Cele mai stresante zilele în general: 4, 5, 16, 17, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 12, 14, 15, 21, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 14, 15, 24, 25, 31

Sănătate și familie

O altă eclipsă, a treia Eclipsa de Soare a anului (ceea ce este destul de rar), are loc pe data de 11 august. Toate eclipsele vă afectează puternic, dar aceasta cu atât mai mult decât în ​​mod normal. Ea are loc în propriul vostru semn, în Leu. Modificările care nu au fost făcute luna trecută sunt forţate acum. Trebuie să întreprindeţi scimbări legate de modul în care faceţi lucrurile, modalităţile vechi tind să nu mai funcţioneze sau nu aduc aceleaşi rezultate ca înainte. Vă simţiţi agitaţi şi neliniştiţi şi vreţi sa începeţi ceva nou. Vă este destul de greu să vă detaşaţi de problemele curente. Soluţia este o abordare diferită. Această eclipsă poate avea un efect purificator. Încercaţi să integraţi ceea ce simţiţi în modul vostru de acţiune. De asemenea, partenerii si prietenii pot avea crize în relațiile lor de dragoste acum. Persoanele care deţin autoritatea sau cele mai în vârstă, pot trece prin situaţii familiale dificile. Starea de sănătate este bună în această lună, dar în perioada eclipsei este indicat să încercaţi să nu vă surmenati, câteva zile înainte de data de 11 și câteva zile după. Din 22 iulie aspectele vă favorizează pentru a schimba acele condiţii care vă deranjează. Profitați de acest lucru, mai târziu va fi mai dificil. Prezenţa Soarelui in propria voastră zodie aduce un surplus de energie și capacitatea de a ieşi în evidenţă. Sunteţi percepuţi ca fiind plăcuţi, puternici şi carismatici. Provocaţi admiraţie în randul celor cu care intraţi în contact. Situaţia financiară este bună, deși câștigurile sunt mai lente decât de obicei. Există erori și întârzieri. Mercur, planeta care guvernează zona financiară, este retrograd pana la data de 19 august. Pentru mai multe detalii puteţi citi raportul Mercur Retrograd, disponibil gratuit pe site şî personalizat pentru datele voastre de naştere. În ciuda acestui fapt, luna ar trebui să fie prosperă (atâta timp cât luaţi în calcul întârzierile). Mercur este în propriul semn. Sunteţi percepuţi ca persoane care au un anumit statut financiar. Eclipsa ar putea să zdruncine încrederea și stima de sine, dar odată ce perioada este depăşită, aceste stări vor trece, poate chiar vă veţi simţi mai încrezători decât înainte. Există încă multe schimbări în zona de cariera, în compania în care lucraţi sau legate de domeniul vostru de activitate, dar acum este timpul să vă ocupaţi mai mult de casă şi familie. Bunăstarea emoțională este importantă acum. Mercur intră din nou în mişcare directă la data de 19 august, iar Soarele intră în casa banilor la data de 23 august. Deci, vă puteți aștepta la o mai mare prosperitate începând cu data de 19. Din data de 23 august finaţele tind să evolueze în linie dreaptă.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu mai Horoscop 2023

Leul se va bucura de viață și în luna mai. Influența lui Venus asupra acestei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *