Horoscop Varsator 2023 – carieră, dragoste, bani

Anul viitor necesita o abordare echilibrata de la nativii Varsatori pe parcursul intregii perioade. O multime de ajustari si compromisuri sunt de asemenea solicitate din partea ta. Planetele iti sunt favorabile pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce iti propui. Un moment prielnic pentru a dezvolta relatii bune cu cei din jur. Relatiile, in special cele noi, trebuie tratate cu prudenta. Anul 2023 iti va aduce situatii in care iti vei intelege sinele emotional si il vei vedea intr-o lumina mai buna. Fii atent la emotiile si sentimentele celor din jur in acest an.
În articol veți găsi horoscopul Varsator pentru 2023!

Horoscop general anual

Persoanele nascute sub acest semn de aer se afla sub dominatia a doua planete – Saturn si Uranus, ceea ce le dezvolta o personalitate foarte puternica, dar incapatanata. Ei aleg rareori aceeasi directie cu multimea si simt deasemenea o dorinta puternica de a-i ajuta pe altii. Aceasta trasatura este in parte motivul pentru care horoscopul anului 2023 pentru Vărsător va fi plin de incercari de a prelua problemele altor persoane. Cu toate acestea, acest lucru se poate intoarce impotriva lor, in special in primele luni ale anului 2023, pentru ca in aceasta perioada, vei fi foarte grijuliu, sub influenta lui Jupiter aflat in Capricorn. Nu toata lumea apreciaza ca altcineva sa li se amestece in viata, indiferent de cat de bune-ti sunt intentiile. Poti distruge relatii cu interventiile tale. De aceea horoscopul iti sugereaza sa-ti vezi de problemele tale si sa incerci sa-ti intaresti prieteniile si relatiile romantice, bucurandu-te de un timp relaxant impreuna. Odata cu lunile de primavara, abilitatile tale de comunicare vor iesi in evidenta. In privinta carierei, Vărsătorii se vor descurca bine in munca de echipa, unde abilitatile tale de orator si un punct de vedere deosebit ar putea sa previna aparitia unor probleme. Vei profita de aceste puncte tari si in comunicarea cu partenerul tau. Conform horoscopului, unele confliecte nerezolvate din trecut, pentru care nu vei avea probleme in a le gestiona, ar putea iesi la suprafata. Daca pana la acest punct te-ai gandit ca viata ta este cam haotica, vei fi multumit ca vara, respectiv pozitia lui Jupiter in Fecioară, iti va da abilitatile necesare pentru a-ti pune ordine in viata. Singurul lucru care ar putea impiedica progresul Vărsătorilor este super-sensibilitatea lor. Cu toate acestea, o vacanta impreuna cu familia sau partenerul, ideal intr-un loc nevizitat anterior, te va distrage de la emotiile negative care te incearca. Pe perioada toamnei si a iernii, Vărsătorii vor simti nevoia sa-si evalueze relatiile, in special pe cele romantice. De aceea, conversatiile lungi legate de viitor, nu vor fi o exceptie. Va merita din plin sa investesti energie si in zona vietii legata de serviciu – ar putea exista o oportunitate interesanta pentru avansare in cariera. Deasemenea, ai grija la cheltuielile in exces, pentru ca in caz contrar ai putea pierde toate rezervele financiare din cauza unor cheltuieli neasteptate pana la finalul anului 2023.

Cariera

In 2023, Varsatorii se vor descurca bine in viata profesionala datorita pozitiilor planetare favorabile. Ambitiile si aspiratiile tale vor avea o directie noua pentru moment. Avansarile, maririle de salariu si recunoasterea vor fi obtinute odata cu trecerea anului. Dar drumul pana acolo nu este unul usor. Incearca sa iti creezi relatii de prietenie cu superiorii si colegii de la locul de munca. Tactul si diplomatia vor face minuni in domeniul carierei. Pot aparea situatii mai tensionate din cand in cand, dar depinde de tine sa valorifici energia interna pentru a face fata acestor provocari. Relatia cu clientii va fi cheia supravietuirii in acest an.

Familia și relația

Ceața se îndepărtează (de fapt, s-a îndepărtat deja începând cu 7 noiembrie 2023, pentru a fi mai preciși) și soarele strălucește din nou pe drumul vostru. Anul începe sub auspicii bune. 2023 va fi un an de mare expansiune pentru voi, dedicat realizarii unui proiect important. De-a lungul perioadei veți fi susținuți de tranzitul excelent al lui Jupiter în Săgetător (semnul zodiacal care corespunde casei voastre solare XI, domeniul de experiență dedicat mai ales finalizării unui proiect mare, precum și gestionării relațiilor interpersonale). Cu Jupiter prieten în Săgetător, este anunțată o perioadă extrem de pozitivă. Puteți începe în cele din urmă să vă încărcați bateriile și așa sa reveniți la modul vostru natural de a fi: „de a vă întrece pe sine întotdeauna“ și de a vă raporta la imposibil doar cu scopul de a-l face posibil. In unele privințe, 2023 va aminti anul 2007 și astfel și anul 1995 (și chiar mai departe anul 1983) – așa că încercați să vă amintiți ce vi s-a întâmplat, valorificându-i. Datorită acestui tranzit veți regăsi bucuria de a trăi și v-ați putea baza pe ajutorul regăsit al unor prieteni importanti, vechi și noi, probabil chiar provenind dintr-o altă țară sau altă cultură: astfel încât încercați să vă extindeți cercul de prieteni și să vă completați agenda personală cu o succesiune de evenimente. Cu cât mai mulți oameni veți putea întâlni și cunoaște, cu atât veți obține mai multe beneficii. În cursul anului 2023, în principal cei născuți în a doua și a treia decadă se vor bucura de tranzitul lui Jupiter (va dura până pe 2/3 decembrie 2023, apoi planeta va intra în semnul Capricornului); de fapt, cei născuți în prima decadă se vor bucura de influența lui Jupiter în perioada cuprinsă între sfârșitul anului 2023 și începutul anului 2023. Luați în considerare, de asemenea, că, în timpul acestei etape se va putea dovedi extrem de favorabil să faceți parte dintr-un club, o asociație sau o organizație. Indiferent de ceea ce faceți, veți primi un rol de conducere. Se înțelege că, în cursul anului 2023, veți putea culege ușor rezultatele, dacă ați semănat bine în anii trecuți. Înițiative semnificative întreprinse în perioada ce a trecut de puțină vreme, marcată de trecerea lui Jupiter în casa voastră solară X (domeniu de experiență responsabil de lumea ambițiilor proprii, deci atât de importante pentru activitatea desfășurată în 2007). Prin urmare, așteptați-vă la un premiu, o promovare, recunoaștere, o călătorie într-o țară străină.

Dragoste

Viata amoroasa a Varsatorilor se va imbunatati considerabil fata de anii precedenti. Este o perioada in care te vei apropia mai mult de persoana iubita. Cu toate acestea, acest lucru va necesita si cateva compromisuri din partea ta pentru interesul general al relatiei. Asigura-te ca pozitia ta ramane ferma in fata schimbarilor din relatie. Cei singuri ar putea avea cateva potentiale intalniri in acest an. Cei care sunt deja intr-o relatie vor gasi momente prielnice pentru a avea o discutie sincera cu partenerii lor. Comunicarea si sinceritatea sunt elementele cheie in acest an pentru ca relatia ta sa mearga inainte. Incearca sa eviti neintelegerile si conflictele si lasa afectiunea sa iti invaluie relatia. Deschiderea fata de partener va fi o modalitate buna de a atenua sau de a risipi starile tensionate care iti afecteaza relatia in ultimul timp.

Sănătate și frumusețe

Luați în considerare faptul că cei născuți în cea de-a treia decadă, cel puțin până la începutul lunii martie, vor fi oricum avantajați de întoarcerea lui Uranus în semnul prieten al Berbecului. Cine va reuși să remodeleze prezentul într-o cheie creativă, revoluționară, urmărind talentul său, poate obține rezultate imprevizibile. Cu cât ieșiți mai mult din tiparele obișnuite, cu atât mai mult rezultatele pot fi formidabile. “Soarta îi ajută pe cei îndrăzneți”.

Bani

Varsatorii au un an norocos in fata lor in ceea ce priveste situatia financiara si materiala. Vei avea un sentiment de stabilitate si pozitivitate in toata aceasta perioada. Pe tot parcursul anului, situatia financiara va fi destul de satisfacatoare si vei avea parte si de unele momente de noroc. Din ce in ce mai multe venituri sunt prognozate pentru acest an, cu toate ca vor exista si cheltuieli nedorite. Stai departe de achizitiile impulsive si renunta la unele din pasiunile si hobby-urile tale mai costisitoare daca vrei ca situatia finaciara sa fie intr-adevar una excelenta. Sfarsitul de an iti va aduce si el venituri substantiale care iti vor asigura stabilitatea si in anul urmator.

Constatări

Horoscop VĂRSĂTOR 2023, evenimente importante în 2023 pentru nativii din zodia Vărsător! 2023 vine cu multe daruri pentru Vărsătorii harnici, cei care înultimii 9-12 ani au muncit din greu, pentru aceștia acest an este de bilanț, deoarece vor avea șansa să obțină și mai mult de la Univers. Pentru cei care așteaptă o minune, anul 2023 nu va aduce astfel de evenimente, chiar vă va sancționa din mai multe părți pentru a vă determina să inițiați ceva. În acest caz însă, din Ianuarie 2023 se pare că lucrurile nu vor mai merge ușor, ceva se va întâmpla, va trebui să deveniți responsabili.
Zodia Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Horoscop Vărsător 2023, proiecte de viitor

2021 este un an de progres, de avansare, de recunoaștere a meritelor, de rupere a unor relații care vă țin pe loc. După Iulie 2023 o să vă vizualizați într-o altă perspectivă, deoarece până atunci planetele mari o să se ocupe să rămâneți și fără susținere afectivă, și fără bani.
Textul aparține autorului astrolog și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător aprilie Horoscop 2023

Încearcă să profiți de această perioadă pozitivă. E important pentru Vărsător să organizeze eficient timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *