Horoscop Leu 2023 – carieră, dragoste, bani

Pentru anul 2023, nativii Leu isi lasa partea materialista si umana sa iasa in evidenta. Unii ar putea renunta la obiceiurile mai putin bune. Jupiter si Saturn te vor ajuta sa fii in lumina reflectoarelor tot anul. In 2023, vor aparea schimbari radicale in viata personala si profesionala. Vei putea sa faci mai multe lucruri in acest an decat in anii anteriori, dar va trebui sa iti tii sensibilitatea sub control deoarece ti-ar putea impiedica cresterea. În articol veți găsi horoscopul Leu pentru 2023!

Horoscop general anual

Horoscopul anului 2023 pentru Leu se va concentra asupra serviciului. Persoanele nascute sub acest semn de foc, avand deci ca stea dominanta chiar Soarele, sunt foarte perseverente si insistente, deci nu exista nici o provocare in cariera care sa-i sperie. Au o energie creativa puternica, pe care o folosesc adesea pentru a deveni centrul atentiei. Le place deasemenea cand lucrurile se fac asa cum vor ei, deci au tendinta de a face pe sefii, ceeea ce nu este intotdeauna bine primit de catre ceilalti. La inceputul anului 2023, Leii vor intampina probleme in zonele pentru care nu si-au facut o planificare anterioara suficienta. De data aceasta, vei fi prevazator si diplomat si te vei gandi la ce ai de facut din timp, atat in ceea ce priveste relatiile, cat si in privinta serviciului. Nu-ti fie teama sa-ti rogi unul dintre prieteni sa te ajute cu planificarea, si retine ca nu poti obtine nimic imediat. In primavara, horoscopul tau va fi orientat asupra carierei. Vei fi asaltat de oferte de munca din toate directiile si unele dintre ele vor necesita sa calatoresti peste hotare. In aceste cazuri va trebui sa te gandesti daca oportunitatea respectiva merita efortul. Ca leu, preferi rolul de lider, deci nu vei fi implinit ca muncitor de rand. Daca ai o idee de afaceri in minte, atunci a sosit momentul ideal pentru a o transpune in realitate. Situatia ta financiara este posibil sa fie in pericol la jumatatea anului 2023, ceea ce poate duce la depresie sau anxietate. Tine minte, daca ai putut ajunge intr-o astfel de situatie, vei gasi si o cale de iesire. Este important sa nu intri in panica si sa nu-ti pui situatia financiara in mainile altei persoane. Este posibil ca persoana sa aibe in vedere cele mai bune interese pentru tine, si situatia ta se poate inrautati chiar mai mult. Din toamna si pana la sfarsitul anului, horoscopul tau favorizeaza in sfarsit relatiile. La serviciu, Leii pot privi inainte catre linistea bine meritata, deci va ramane timp din plin pentru vizite de familie sau calatorii. Relatiile pe termen lung vor fi foarte puternice, deci chiar daca un obstacol iti va aparea in cale, vei trece cu usurinta peste el si vei merge mai departe. Te poti intari prin activitati sportive, precum badminton sau tenis de masa.

Cariera

Cariera nativilor din zodia Leu va trece prin mai multe urcusuri si coborasuri in anul urmator. Desi iti va fi greu, iti vei indeplini obiectivele pe termen scurt. Planifica-ti viitorul in cariera, munceste ca sa iti atingi obiectivele si nu te lasa deranjat de greutatile cotidiene. Rafineaza, redefineste si refa-ti etica profesionala pentru a finaliza proiectele la timp. Identifica cauza problemelor pentru a mentine o relatie productiva cu colegii de munca si cu superiorii. Prima jumatate a anului ar putea fi destul de laborioasa, in timp ce a doua jumatate a anului iti va aduce un sentiment de stabilitate si optimism in domeniul profesional.

Familia și relația

An decisiv, de aur, marcat de trecerile lui Jupiter, Saturn și Uranus. De la 8 noiembrie 2023, cu sosirea lui Jupiter în semnul prietenos al Săgetătorului și în a casa voastră solară V, câmpul de experiență cel mai apropiat de voi, atribuit creativității, Erosului, iubirii și copiiilor, situația s-a schimbat. De fapt, Jupiter va fi prietenul vostru pentru 13 luni, însoțindu-vă din noiembrie 2023 până la 2 decembrie 2023. În timp ce în perioada noiembrie 2023 și ianuarie 2023 va fi prima decadă afectată de tranzitul lung al regelui Olimpului, din februarie până în decembrie, acțiunea sa va avea loc în faze alternante (în funcție de mișcările retrograde) între a doua și a treia decadă. Cu Jupiter de tranzit în casa voastră solară V, o perioadă plină de satisfacție se deschide pentru voi în care puteți găsi recompensa potrivită pentru acțiunile întreprinse. În cursul trecerii sale, Jupiter va face să strălucească viața voastră amoroasă și activitățile voastre cele mai creative (și recreative) formând un aspect foarte pozitiv cu soarele vostru natal. Această influență magică, care se repetă o singură dată la fiecare 12 ani, va satisface așteptările voastre amoroase (de la sentimente la eros), și va favoriza foarte multe experiențe noi, dincolo de faptul că va reda pasiunea cuplurilor de durată. Datorită acestei poziții veți găsi stimulentele potrivite pentru a da substanță celor mai creative proiecte; datorită acestui tranzit, cei mai avansați oameni vor găsi impulsul de a se angaja în orice tip de aventură compatibilă cu potențialul lor natural. Dacă doriți să vă testați ca artiști, actori, creatori, dansatori, vizionari, arhitecți și avocați sau în lumea divertismentului, acesta este anul potrivit. Este și anul ideal pentru a concepe un copil (trebuie să evaluați întotdeauna pozițiile Lunii și a lui Venus în harta natală). Pe de altă parte, cei care au deja copii în cursul anului 2023, vor avea ocazia să creeze cu ei o legătură deosebit de puternică, formată din complicitate, joc și împărtășire. Gândiți-vă că între februarie și martie, acțiunea lui Jupiter va fi susținută de finalizarea tranzitului lui Uranus în semnul prietenos al Berbecului. În acest caz, nu sunt excluse îndrăgostirile la prima vedere, activități extraordinare de creație (aproape de media, televiziune sau tehnologie), noroc la joc, proiecte și/sau transferuri în străinătate și/sau evenimente capabile să vă schimbe viața. Cu cât priviți mai departe, rezultatul va fi mai mare. Luați în considerare faptul că, începând cu decembrie 2023, Jupiter va tranzita în casa voastră solară VI, cea a muncii, alăturându-se lui Saturn (deja acolo) și motiv pentru care obiectivele voastre vor avea tendința de a se remodela într-un mod diferit. Deci, în orice caz, indiferent de situația voastră personală, profitați de acest tranzit pentru a vă recompensa. Evenimentele nu au un rol esențial pentru fericire, însă fericirea însăși este esențială pentru evenimente.

Dragoste

Viata de dragoste a nativilor Leu va fi fenomenala in acest an. Atat cei singuri cat si cei care se afla deja intr-o relatie ar putea sa faca schimbari majore in viata lor de dragoste. Saturn si Jupiter iti vor imbunatati in continuare partea sensibila si senzuala. Desi vei avea parte si de momente mai dureroase, recompensele vor fi pe masura. Incearca sa schimbi modul in care iti exprimi sentimentele deoarece ar putea sa iti imbunatateasca pespectivele de a intalni potentiali parteneri. Uneori, trebuie sa faci compromisuri impreuna cu partenerul tau pentru a aduce mai mult romantism in viata voastra. Nu lasa sa se dezvolte lacune de comunicare intre tine si partener. Unii Lei vor avea destule intalniri romantice in viata lor in aceasta perioada, astfel ca vor avea de unde alege.

Sănătate și frumusețe

Saturn, după cum se întâmplă deja din 20 decembrie 2017, va continua tranzitul în casa voastră solară VI, câmp de experiență responsabil de executarea și gestionarea problemelor profesionale și de muncă, sau de îngrijirea corpului și sănătății proprii. Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în 2023 (prima decadă), în cursul anului 2023, vor fi influențati de tranzitul lung al planetei cei din a doua și a treia decadă. Datorită acțiunii lui Jupiter indicate anterior și a influenței concurente a lui Saturn, rege al timpului, domn și protector atât al dharmei (scopul) cât și al karmei (experiențele nerezolvate), cei născuți în cea de-a doua și a treia decadă se vor concentra asupra consolidării activităților lor. Acordați o atenție deosebită tuturor activităților care au început fie la sfârșitul anului 2017 sau între 2005 și 2007 (în legătură cu fazele anterioare ale ciclului lui Saturn). Luați în considerare că, avându-l pe Saturn în tranzit în a casa a VI-a, nu este rău să vă organizați activitățile profesionale urmând un planificator sau o strategie de lucru. Astfel, nu este rău să renunțați la acele activități absolut incompatibile cu natura voastră. Mai mult, cu Jupiter favorabil, puteți risca, concentrându-vă direct asupra voastră și a abilităților voastre.

Bani

Situatia financiara a Leilor se va imbunatati foarte mult in acest an. Desi s-ar putea sa existe niste constrangeri legate de veniturile tale, vei putea sa iti indeplinesti visele si dorintele. Anul acesta va fi nevoie sa reduceri finantele stagnante si sa le lichidezi, dar si sa incasezi veniturile de pe urma investitiilor tale. Nu lua decizii pripite si incearca sa fii calm. Fii pregatit pentru cheltuieli neprevazute care ar putea aparea pe parcursul acestui an. Incearca sa iei decizii intelepte si sa nu faci cheltuieli care nu sunt necesare si care ti-ar putea afecta economiile. Daca este cazul, examineaza-ti periodic bugetul. Nu trebuie sa cazi prada tentatiilor venite din partea celor apropiati. Incearca sa economisesti si pentru anii urmatori, astfel incat sa nu intampini probleme financiare in viitor.

Constatări

Horoscop Leu 2023, evenimente importante pentru nativii din zodia LEU în 2023! 2023 pentru nativii Leu este un an al apropierii de suflet, o să constatați înprima parte a anului ce vă motivează, ce slăbiciuni aveți, ce vicii sau obsesii ați dezvoltat în timp. Aceste stări vă vor ajuta să concepeți un plan, să renunțați la unele persoane din jurul vostru care nu vă aduc niciun beneficiu, posibil chiar să vă schimbați viața cu totul, să vă mutați domiciliul, orașul, țara de dragul unui partener sau pentru un loc de muncă mai bine plătit.
Zodia Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscop Leu 2023. Planuri de viitor

În luna Ianuarie 2023 veți beneficia de 2 Eclipse, prima va viza raportarea voastră la muncă și o să decideți să faceți unele modificări, iar a doua eclipsă va activa sfera sentimentală și astrologul anunță că este posibil să vă îndrăgostiți, să dezvoltați o pasiune față de cineva de la locul de muncă etc.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu iunie Horoscop 2022

Iunie te va scoate din contemplare. Va fi necesar ca Leul să-și concentreze atenția asupra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *