Horoscop Berbec 2023 – carieră, dragoste, bani

In anul 2023, nativii din Berbec vor fi capabili sa finalizeze anumite decizii importante din viata lor. Lucrurile care nu mai sunt relevante vor putea fi eliminate. Planetele Saturn si Jupiter vor actiona in favoarea ta pentru a putea incepe lucruri care sunt mai benefice pentru tine pe termen lung. In cursul anului, unele sacrificii sunt asteptate din partea ta in ceea ce priveste viata personala. Profita de toate oportunitatile pe masura ce ajung la tine. În articol veți găsi horoscopul Berbec pentru 2023!

Horoscop general anual

Fiecare Berbec ar trebui sa se pregateasca pentru un an al transformarilor. Horoscopul pentru 2023 le va pregati un test al rabdarii si al rezistentei; dar datorita acestei experiente, vor fi mai intelepti ca niciodata. Persoanele nascute sub acest semn de foc dominat de Marte, ar trebui sa resimta o presiune suplimentara atat la munca, cat si in viata personala. La inceputul anului, vei fi in pe o panta descendenta, dar lucrurile vor ramane neschimbate privind munca si viata personala. Probabil ca vei simti nevoia sa te autoizolezi pentru a-ti analiza parcursul vietii si alegerile pe care le-ai facut pana acum. Nu-ti fie frica sa-ti iei un moment pentru tine insuti. Horoscopul Berbecului pentru 2023 este de partea ta. Pe parcursul lunilor de primavara din 2023, Berbecii vor resimti totul foarte intens. Asta poate fi atat o binecuvantare, dar si un blestem – sentimentele pozitive vor fi intense, dar la fel vor fi si cele negative; ca urmare, este de asteptat o anumita hipersenzitivitate. Ca urmare, nu vor fi probleme in a-ti comunica gandurile si sentimentele, deci vei fi capabil sa comunici cu cei dragi fara nici o problema. Pe perioada verii, iti va fi dificil sa ramai intr-un singur loc. Conform Horoscopului pentru 2023, vei avea cea mai mare atractie pentru calatorii si aventura – deci nu te astepta la plictiseala. O noua dragoste se poate ivi deasemenea in viitor; dar ai girja, pozitia lui Uranus in Taur poate cauza schimbari in relatii. Ca urmare, ai grija si tine-te la distanta. Daca nu ai incredere in aceasta persoana, ai putea avea de suferit. Odata cu venirea celei de-a doua jumatati a anului, Berbecii vor avea multe lucruri de rezolvat. In privinta serviciului, pot sa apara noi responsabilitati, dar cu un pic de rabdare, pot face fata la orice. Evita deciziile pripite, pentru ca le-ai putea regreta mai tarziu. They simti deasemenea si dorinta de a creste intelectual. Vei acumula informatii cu usurinta, deci ar fi foarte bine sa folosesti aceasta perioada pentru studiu sau pentru alte forme de crestere personala. Dupa graba resimtita de-a lungul anului 2023, ai putea simti nevoia de a scapa de realitate. Din cauza plasarii lui Saturn in semnul Fecioarei, te-ar putea acapara anxietatea si indoiala. De aceea nu ar trebui sa eziti sa profiti de orice oportunitate pentru a evada in lumea fanteziei. Totusi, horoscopul iti recomanda sa nu ratezi o sansa interesanta de a merge inainte, din cauza fricii tale de a infrunta realitatea.

Cariera

Cariera va fi mai satisfacatoare pentru majoritatea Berbecilor in acest an. Bineinteles, vei avea parte de incercari si obstacole, dar vei avea si curajul sa le infrunti. Noi oportunitati de castig pot aparea in domeniul tau de cariera in acest an. Comunicarea si supravietuirea sunt cheia. Jupiter te va ajuta sa iti perfectionezi abilitatile si sa iti imbunatatesti creativitatea. Cei implicati in profesii legate de domeniile artelor, productiei si vanzarilor vor obtine un impuls pozitiv in aceasta perioada. Relatia cu superiorii si colegii de la locul de munca va fi mai cordiala si mai autentica. Asteapta-te la promovari si mariri de salariu pentru sfarsitul anului.

Familia și relația

Uranus, imprevizibilul, rebelul … este încă cu voi până la 5 martie 2023 (dar numai dacă v-ați născut în ultimele zile ale celei de-a treia decade, la sfârșitul semnului Berbec), este o oportunitate unică. Tranzitul lui Uranus prin semnul vostru se întâmplă o dată în viață, doar o dată la fiecare 84 de ani (începând cu 7 martie, va atinge prima decadă a semnului Taurul). Începând cu 27 mai 2010 Uranus, planeta arhetipală a originalității și a schimbării, cu acțiunea ei inovatoare și de multe ori revoluționară vă însoțește pe străzile nesfârșite ale apelor cerești. În cursul anului 2023, acțiunea lui revoluționară va influența numai pe cei născuți în ultimele zile ale celei de-a treia decade și va fi deosebit de frapantă în special în luna februarie și la începutul lunii martie. De fapt, acțiunea planetei nu numai că va fi susținută de tranzitul lui Jupiter în semnul prietenului Săgetător, dar va fi, de asemenea, stimulată de apropierea lui Saturn și a lui Pluto de spațiul vostru astral. Atunci când veți pune în aplicare revoluția copernicană, va trebui să aveți grijă să nu faceți vreo greșeală. Pe de o parte se află talentul vostru natural, pe de altă parte ambițiile ego-ului vostru. Deci, aveți grijă să nu treceți peste orice în numele ambițiilor sau din cauza unor terțe manipulatoare (tranzitul lui Saturn si al lui Pluto are loc în casa voastră solară X, domeniu de experiență responsabil îndeosebi de realizarea succesului personal). Deci, dacă vă urmați talentul (Dharma) în anul 2023, veți avea ocazia să dați marea lovitură. Așadar, aveți grijă să profitați de ocazia excelentă (kairos). Este o șansă unică. Este momentul în care ceea ce părea imposibil devine dintr-o dată posibil.

Dragoste

Nativii din Berbec urmeaza o cale foarte clara in 2023 in ceea ce priveste viata lor amoroasa. Te vei intelege mai bine cu partenerul/partenera de cuplu sau cu sotul/sotia. Pentru unii dintre voi va fi sfarsitul unei relatii lungi si nefericite, in timp ce pentru altii ar putea fi un dulce inceput. Daca esti deja intr-o relatie, sentimentele si pasiunea pentru partenerul/partenera ta vor creste. Vei putea, totusi, sa iti tii emotiile sub control. Intre Martie si Iunie, unii Berbeci ar putea sa se casatoreasca sau sa intre intr-o noua faza a relatiei. Cu toate acestea, nu te lasa purtat de promisiuni false. Relatiile vor fi destul de intense, dar trebuie sa fii responsabil si sa iei decizii pe baza constiintei tale. Unele dureri din trecut si emotii rele dispar si te vei simti liber.

Sănătate și frumusețe

Luați în considerare faptul că 2023 se dovedește a fi un an extraordinar pentru toate decadele, datorită tranzitului lui Jupiter în semnul prietenos al Sagetătorului (semn zodiacal care pentru voi corespunde casei a IX-a solară, domeniu de experiență responsabil îndeosebi cu extinderea cunoștințelor, călătoriile extraordinare, viața în străinătate, studiile universale). Regele Olimpului este, fără îndoială, considerat în tradiția astrologică ca planeta arhetipală a prosperității maxime. Datorită acestui tranzit, vă veți simți încurajați să vă extindeți experiența în lume și astfel să vă satisfaceți dorința de cunoaștere, aventură și înțelepciune. Persoanele pe care le veți întâlni sau cu care veți stabili noi contacte în timpul călătoriilor (sau în medii cu caracter universal) vor putea aduce noi transformări în viața voastră profesională. În anul 2023, curiozitatea voastră va crește considerabil, probabil în cursul anului 2023 veți citi mult mai mult de obicei; vi se dezvoltă dorința de a ajunge la un număr cât mai mare de informații. Cu cât călătoriți mai mult în 2023, cu atât va fi mai bine. În timp ce cei născuți în prima decadă vor fi avantajați de tranzitul lui Jupiter în perioada cuprinsă între noiembrie 2023 până în ianuarie 2023, cei născuți în a doua decadă vor trece prin cele mai bune momente, atât iarna cât și vara, iar cei născuți în cea de-a treia decadă vor fi afectați de tranzitul lui Jupiter atât în ​​primăvară, cât și în toamnă. Pe parcursul tuturor acestor faze vor trebui să se confrunte cu Saturn, stăpânul timpului și al Pragului, paznic atât al  Karmei (experiențele neînțelese care au tendința să se repete în mod inexorabil până la înțelegerea lor) cât și al Dharmei (realizarea de sine). Deci, dacă doriți să obțineți rezultate trebuie să scăpați de constrângeri, temeri și frustrări, să evitați repetarea acelorași greșeli, să urmați o disciplină în concordanță cu propriul potențial, să vă eliberați de încărcătura inutilă. Dacă vreți ca noul să vă intre în casă, trebuie să vă eliberați de ce este vechi (ceea ce este incompatibil sau a devenit incompatibil în raport cu evoluția voastră). Luați în considerare faptul că Jupiter va răsplăti mai ales celor care au lucrat bine cu ei înșiși; de fapt, cu tranzitele sale planifică culesul fructelor.

Bani

Berbecii vor fi pe drumul spre succesul financiar in acest an. Desigur, vei intampina si obstacole cum ar fi pierderile si datoriile, dar vei fi in masura sa le rezolvi cu usurinta. Optimismul va fi la cote ridicate si de aceea vei naviga fara probleme chiar si printr-o “furtuna” finaciara. Ia masuri pentru a-ti regandi bugetul si a-l face sa se potriveasca cu posibilitatile tale financiare. Pana la sfarsitul anului vei scapa de datorii. Gaseste diferite modalitati de a obtine banii necesari pentru a ajunge la o situatie financiara stabila.

Constatări

Horoscop Berbec 2023 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2023! Zodia Berbec: 21 martie – 20 aprilie. Începutul anului 2023 respectătendințele finelui 2023, când Nodul Nord a intrat în Rac și Jupiter a poposit după 12 ani cu domiciliu în Săgetător. Astfel, mari schimbări ale anului 2023 nu prea sunt, doar Uranus pe data de 7 Ianuarie își reia mersul direct în domiciliul vostru, timp de 2-3 luni, până poposește în Taur pentru următorii 7 ani. Revenirea la mers direct a planetei schimbării se suprapune peste prima Eclipsă de Soare a anului, din data de 6 ianuarie 2023.
Astfel, înțelegem că cei din zodia Berbec o să vă stabiliți noi obiective în ceea ce privește partea profesională și financiară, imaginea în societate, restul domeniilor au fost vizate în ultimii 8 ani, prin urmare acum cad pe un loc secundar domeniile afective și sociale. Vor fi ajutați de Univers, astrologul anunță Berbecii că vor dori să înceapă activități noi sau pe cont propriu, să oficializeze relațiile începute în ultimii 2 ani.
Berbecii tineri, care au învățat în ultimii 8 ani să se adapteze la orice tip de provocare, pe acest tranzit renascentist, din punct de vedere social, vor constata că sunt pregătiți să înfrunte obstacolele vieții, lansându-se în activități speculative din punct de vedere financiar.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec mai Horoscop 2023

Mai va fi o lună benefică pentru carieră. Berbecul este foarte conștient de faptul că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *